X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Dobrze prawia wiedzmy te allegrowe to jakies felerne
    Ja mialam w odwrotnie strone cien bywal na nich a w aptecznych nawet cien cienia nie bylo
    Czytalam że one takie tanie bo przetwrminowane sà , ale moze to bzdura nie wiem ,
    Mogą byc, bo kto patrzy na ważność testów. Bywa ze sa zle przechowywane, chyba na ulotkach jest info ze powinny byc w temp pokojowej. U mnie teraz allegrowe wychodziły, ale miałam wrażenie ze sa jakieś przyschnięte. Na tych z apteki widziałam ze kreska ciemnieje, na allegrowych juz nie tak wyraźnie.

Aasiula lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry
    Reni <3

U mnie wykres kurna jak od linijki, az sprawdziłam termometr pod pacha i pokazał inna tempke, to już nic nie wiem....
    My dzisiaj popołudniu na grilla uciekamy , zaraz sie biore za sprzatanie, ciuchy na urlop trzeba przygotować i posprawdzać ;)
    Miłej soboty <3

moremi, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od wczoraj łapałam jakies schizy bo mały sie bardzo mało ruszał.
    I tylko w wiekszości wtedy kiedy go pozaczepiałam.A wieczoremw porze najwiekszej aktywnosci tez bardzo słabo.Oczywiscie w głowie zaraz sie tworzy projekcja filmowa ,że cos nie tak.Dzis z rańca cholera to samo ale siedze teraz i widze ,że jaśnie pan raczył wreszcie przestac matke straszyc .Mam nadzieje ,że to przez pogode sie łajza mniej ruszał. Juz z dwojga złego wole jak mnie co chwile okłada niz jak straszy bezczynnościa.

Mega, Aasiula, moremi, iwcia77, peppapig, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Dobrze prawia wiedzmy te allegrowe to jakies felerne
    Ja mialam w odwrotnie strone cien bywal na nich a w aptecznych nawet cien cienia nie bylo
    Czytalam że one takie tanie bo przetwrminowane sà , ale moze to bzdura nie wiem ,
    a mnie allegrowe wychodziły zawsze dobrze i owulacyjne też....są według mnie dużo bardziej czułe - może dlatego jakieś cienie wychodziły. W każdym razie ciążowe dużo wyraźniejsze miałam allegrowe niż apteczne.

Mega lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, na pewno jest wszystko ok ale jesli masz jakies watpliwosci to skontaktuj sie ze swoim giniem

kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutno dzis

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A ja od wczoraj łapałam jakies schizy bo mały sie bardzo mało ruszał.
    I tylko w wiekszości wtedy kiedy go pozaczepiałam.A wieczoremw porze najwiekszej aktywnosci tez bardzo słabo.Oczywiscie w głowie zaraz sie tworzy projekcja filmowa ,że cos nie tak.Dzis z rańca cholera to samo ale siedze teraz i widze ,że jaśnie pan raczył wreszcie przestac matke straszyc .Mam nadzieje ,że to przez pogode sie łajza mniej ruszał. Juz z dwojga złego wole jak mnie co chwile okłada niz jak straszy bezczynnościa.
    Kapta, jak masz jakiekolwiek wątpliwości to jedź na izbę przyjęć. Zrobią ktg, zbadają i będziesz spokojna. Nie ma co gdybać i się bez sensu denerwować.

kapturnica, Aasiula, Bliska 77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Kapta, na pewno jest wszystko ok ale jesli masz jakies watpliwosci to skontaktuj sie ze swoim giniem
    Kontakt z ginem by nic nie dał bo i tak by wysyłał do szpitala.

W szkole rodzenia babeczka powiedziałą ,że jak cos nas niepokoi to od razu do nich na oddział na ktg przyjeżdzac.Ale na szczescie młody sie juz rozruszał. Chyba tak jak i mi daje mu sie we znaki ta pogoda 8) .
    Powiem Wam ,że juz nie moge sie doczekac go po drugiej stronie .Wtedy mam jakis wpł na to co sie dzieje a nie tak jak teraz tylko obserwacja. Ehh niech ten czas szybciej leci.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 09:51

Bliska 77, moremi, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, Sonya, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a mnie allegrowe wychodziły zawsze dobrze i owulacyjne też....są według mnie dużo bardziej czułe - może dlatego jakieś cienie wychodziły. W każdym razie ciążowe dużo wyraźniejsze miałam allegrowe niż apteczne.
    Tych allegrowych jest duzo w sprzedazy ...
    Ty mialas szczescie , dobry sprzedawca a ja nie wszystko zalezy od kogo kupujemy .

kapturnica, Bliska 77, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Tych allegrowych jest duzo w sprzedazy ...
    Ty mialas szczescie , dobry sprzedawca a ja nie wszystko zalezy od kogo kupujemy .
    Dlatego ja tez jakos bardziej wierzyłam tym aptecznym . A te allegrowe były jako dodatek 8)

Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Kapta, jak masz jakiekolwiek wątpliwości to jedź na izbę przyjęć. Zrobią ktg, zbadają i będziesz spokojna. Nie ma co gdybać i się bez sensu denerwować.
    Dokladnie tak

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kontakt z ginem by nic nie dał bo i tak by wysyłał do szpitala.

W szkole rodzenia babeczka powiedziałą ,że jak cos nas niepokoi to od razu do nich na oddział na ktg przyjeżdzac.Ale na szczescie młody sie juz rozruszał. Chyba tak jak i mi daje mu sie we znaki ta pogoda 8) .
    Powiem Wam ,że juz nie moge sie doczekac go po drugiej stronie .Wtedy mam jakis wpł na to co sie dzieje a nie tak jak teraz tylko obserwacja. Ehh niech ten czas szybciej leci.
    jesli naprawde masz spore watpliwosci i odczuwasz niepokoj no to izba i ktg, rozumiem Twoj niepokoj doskonale....

Aasiula lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za troske ale mysle ,że juz jest jak najbardziej ok.
    Młody zachowuje sie normalnie.Ale sobie go poobserwuje dzisiaj. Jeśli cos mnie bedzie niepokoiło napewno podjade na oddział połozniczy .

Bozia3, Bliska 77, moremi, Mega, Bursztyn, iwcia77, efcia, Sabina, ania.g, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    zgriluj na patelni od bistekow bez oliwy, ugotuj na parze- beda kruche a nie ciapowate, zrob placuszki...
    Tak zawsze robie mialam na mysli cos badziej wyszukanego.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Zaraz na sniadanie wjedzie jajecznica na pomidorach ;-)

Reni, rozumiem raką decyzję i rozumiem to, że chcesz już zakończyc cykl. Kolejnym razem może inną stymulację zastosują. I tak wierzę, że jesienią będziesz w ciąży <3

Mega, Simba, Aasiula, Bozia3, iwcia77, efcia, Sabina, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Zaraz na sniadanie wjedzie jajecznica na pomidorach ;-)

Reni, rozumiem raką decyzję i rozumiem to, że chcesz już zakończyc cykl. Kolejnym razem może inną stymulację zastosują. I tak wierzę, że jesienią będziesz w ciąży <3
    Dokładnie, nie ma innej opcji <3

malgos741 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, jestem z tobą myślami.
    Jeśli tempka leci, testy negatywne to rzeczywiście może jednak nie tym razem :-( ja jednak zrobiłabym betę, bo ja lubię mieć na wszystko potwierdzenie. U ciebie z tą dostępnością bety nie ma szału, więc tak czy inaczej <3

iwcia77 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobrry

Reniek, zrobilabym jednak bete, bo nic nie jest przesadzone, wiem ze pisalas ze temp. nie taka jak trzeba ale to nie jest zawsze wyznacznik, i jak Kaptur napisala- dzien wiecej z lutka i tak nie zrobi wiekszej roznicy. Wspieram caly czas <3

Moj maz dzis wraca, musze sobie twarz namalowac zeby nie uciekl w poplochu. A moze on dlatego tak czesto wyjezdza........

Puchy, chociaz przyznalo sie tylko kilka i tak wiadomo ze wszystkie sprzataja 07icon_smile4.gif

Mega, Bozia3, moremi, iwcia77, Bliska 77, efcia, Sabina, kapturnica, Simba, Reni, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobrry

Reniek, zrobilabym jednak bete, bo nic nie jest przesadzone, wiem ze pisalas ze temp. nie taka jak trzeba ale to nie jest zawsze wyznacznik, i jak Kaptur napisala- dzien wiecej z lutka i tak nie zrobi wiekszej roznicy. Wspieram caly czas <3

Moj maz dzis wraca, musze sobie twarz namalowac zeby nie uciekl w poplochu. A moze on dlatego tak czesto wyjezdza........

Puchy, chociaz przyznalo sie tylko kilka i tak wiadomo ze wszystkie sprzataja 07icon_smile4.gif
    To pomowienia ;D ja malowalam pazury i nie bede dzisiaj latac ze sciera hehe
    Dzień lenia mam :)

Bursztyn, iwcia77, Bliska 77, peppapig lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    To pomowienia ;D ja malowalam pazury i nie bede dzisiaj latac ze sciera hehe
    Dzień lenia mam :)
    no pewnie ze nie, bo od 5 rano latalas na mopiea a potem przesiadlas sie na odkurzacz :P ;)

Mega, moremi, iwcia77, Aasiula, Bliska 77, kapturnica, Simba, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 10631 10632 10633 10634 10635 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ