35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mogą byc, bo kto patrzy na ważność testów. Bywa ze sa zle przechowywane, chyba na ulotkach jest info ze powinny byc w temp pokojowej. U mnie teraz allegrowe wychodziły, ale miałam wrażenie ze sa jakieś przyschnięte. Na tych z apteki widziałam ze kreska ciemnieje, na allegrowych juz nie tak wyraźnie.Aasiula wrote:Dobrze prawia wiedzmy te allegrowe to jakies felerne
Ja mialam w odwrotnie strone cien bywal na nich a w aptecznych nawet cien cienia nie bylo
Czytalam że one takie tanie bo przetwrminowane sà , ale moze to bzdura nie wiem ,
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Bry
Reni
U mnie wykres kurna jak od linijki, az sprawdziłam termometr pod pacha i pokazał inna tempke, to już nic nie wiem....
My dzisiaj popołudniu na grilla uciekamy , zaraz sie biore za sprzatanie, ciuchy na urlop trzeba przygotować i posprawdzać
Miłej soboty
moremi, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
A ja od wczoraj łapałam jakies schizy bo mały sie bardzo mało ruszał.
I tylko w wiekszości wtedy kiedy go pozaczepiałam.A wieczoremw porze najwiekszej aktywnosci tez bardzo słabo.Oczywiscie w głowie zaraz sie tworzy projekcja filmowa ,że cos nie tak.Dzis z rańca cholera to samo ale siedze teraz i widze ,że jaśnie pan raczył wreszcie przestac matke straszyc .Mam nadzieje ,że to przez pogode sie łajza mniej ruszał. Juz z dwojga złego wole jak mnie co chwile okłada niz jak straszy bezczynnościa.
Mega, Aasiula, moremi, iwcia77, peppapig, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

-
a mnie allegrowe wychodziły zawsze dobrze i owulacyjne też....są według mnie dużo bardziej czułe - może dlatego jakieś cienie wychodziły. W każdym razie ciążowe dużo wyraźniejsze miałam allegrowe niż apteczne.Aasiula wrote:Dobrze prawia wiedzmy te allegrowe to jakies felerne
Ja mialam w odwrotnie strone cien bywal na nich a w aptecznych nawet cien cienia nie bylo
Czytalam że one takie tanie bo przetwrminowane sà , ale moze to bzdura nie wiem ,
Mega lubi tę wiadomość
-
Kapta, jak masz jakiekolwiek wątpliwości to jedź na izbę przyjęć. Zrobią ktg, zbadają i będziesz spokojna. Nie ma co gdybać i się bez sensu denerwować.kapturnica wrote:A ja od wczoraj łapałam jakies schizy bo mały sie bardzo mało ruszał.
I tylko w wiekszości wtedy kiedy go pozaczepiałam.A wieczoremw porze najwiekszej aktywnosci tez bardzo słabo.Oczywiscie w głowie zaraz sie tworzy projekcja filmowa ,że cos nie tak.Dzis z rańca cholera to samo ale siedze teraz i widze ,że jaśnie pan raczył wreszcie przestac matke straszyc .Mam nadzieje ,że to przez pogode sie łajza mniej ruszał. Juz z dwojga złego wole jak mnie co chwile okłada niz jak straszy bezczynnościa.
kapturnica, Aasiula, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Kontakt z ginem by nic nie dał bo i tak by wysyłał do szpitala.Bliska 77 wrote:Kapta, na pewno jest wszystko ok ale jesli masz jakies watpliwosci to skontaktuj sie ze swoim giniem
W szkole rodzenia babeczka powiedziałą ,że jak cos nas niepokoi to od razu do nich na oddział na ktg przyjeżdzac.Ale na szczescie młody sie juz rozruszał. Chyba tak jak i mi daje mu sie we znaki ta pogoda
.
Powiem Wam ,że juz nie moge sie doczekac go po drugiej stronie .Wtedy mam jakis wpł na to co sie dzieje a nie tak jak teraz tylko obserwacja. Ehh niech ten czas szybciej leci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 09:51
Bliska 77, moremi, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, Sonya, kkisia lubią tę wiadomość

-
Tych allegrowych jest duzo w sprzedazy ...Bozia3 wrote:a mnie allegrowe wychodziły zawsze dobrze i owulacyjne też....są według mnie dużo bardziej czułe - może dlatego jakieś cienie wychodziły. W każdym razie ciążowe dużo wyraźniejsze miałam allegrowe niż apteczne.
Ty mialas szczescie , dobry sprzedawca a ja nie wszystko zalezy od kogo kupujemy .
kapturnica, Bliska 77, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dlatego ja tez jakos bardziej wierzyłam tym aptecznym . A te allegrowe były jako dodatekAasiula wrote:Tych allegrowych jest duzo w sprzedazy ...
Ty mialas szczescie , dobry sprzedawca a ja nie wszystko zalezy od kogo kupujemy .
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

-
jesli naprawde masz spore watpliwosci i odczuwasz niepokoj no to izba i ktg, rozumiem Twoj niepokoj doskonale....kapturnica wrote:Kontakt z ginem by nic nie dał bo i tak by wysyłał do szpitala.
W szkole rodzenia babeczka powiedziałą ,że jak cos nas niepokoi to od razu do nich na oddział na ktg przyjeżdzac.Ale na szczescie młody sie juz rozruszał. Chyba tak jak i mi daje mu sie we znaki ta pogoda
.
Powiem Wam ,że juz nie moge sie doczekac go po drugiej stronie .Wtedy mam jakis wpł na to co sie dzieje a nie tak jak teraz tylko obserwacja. Ehh niech ten czas szybciej leci.
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za troske ale mysle ,że juz jest jak najbardziej ok.
Młody zachowuje sie normalnie.Ale sobie go poobserwuje dzisiaj. Jeśli cos mnie bedzie niepokoiło napewno podjade na oddział połozniczy .
Bozia3, Bliska 77, moremi, Mega, Bursztyn, iwcia77, efcia, Sabina, ania.g, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

-
Bry

Zaraz na sniadanie wjedzie jajecznica na pomidorach
Reni, rozumiem raką decyzję i rozumiem to, że chcesz już zakończyc cykl. Kolejnym razem może inną stymulację zastosują. I tak wierzę, że jesienią będziesz w ciąży
Mega, Simba, Aasiula, Bozia3, iwcia77, efcia, Sabina, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dokładnie, nie ma innej opcjimoremi wrote:Bry

Zaraz na sniadanie wjedzie jajecznica na pomidorach
Reni, rozumiem raką decyzję i rozumiem to, że chcesz już zakończyc cykl. Kolejnym razem może inną stymulację zastosują. I tak wierzę, że jesienią będziesz w ciąży
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Reni, jestem z tobą myślami.
Jeśli tempka leci, testy negatywne to rzeczywiście może jednak nie tym razem
ja jednak zrobiłabym betę, bo ja lubię mieć na wszystko potwierdzenie. U ciebie z tą dostępnością bety nie ma szału, więc tak czy inaczej
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobrry
Reniek, zrobilabym jednak bete, bo nic nie jest przesadzone, wiem ze pisalas ze temp. nie taka jak trzeba ale to nie jest zawsze wyznacznik, i jak Kaptur napisala- dzien wiecej z lutka i tak nie zrobi wiekszej roznicy. Wspieram caly czas
Moj maz dzis wraca, musze sobie twarz namalowac zeby nie uciekl w poplochu. A moze on dlatego tak czesto wyjezdza........
Puchy, chociaz przyznalo sie tylko kilka i tak wiadomo ze wszystkie sprzataja
Mega, Bozia3, moremi, iwcia77, Bliska 77, efcia, Sabina, kapturnica, Simba, Reni, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
To pomowieniaBursztyn wrote:Dzien dobrry
Reniek, zrobilabym jednak bete, bo nic nie jest przesadzone, wiem ze pisalas ze temp. nie taka jak trzeba ale to nie jest zawsze wyznacznik, i jak Kaptur napisala- dzien wiecej z lutka i tak nie zrobi wiekszej roznicy. Wspieram caly czas
Moj maz dzis wraca, musze sobie twarz namalowac zeby nie uciekl w poplochu. A moze on dlatego tak czesto wyjezdza........
Puchy, chociaz przyznalo sie tylko kilka i tak wiadomo ze wszystkie sprzataja
ja malowalam pazury i nie bede dzisiaj latac ze sciera hehe
Dzień lenia mam
Bursztyn, iwcia77, Bliska 77, peppapig lubią tę wiadomość
-
no pewnie ze nie, bo od 5 rano latalas na mopiea a potem przesiadlas sie na odkurzaczAasiula wrote:To pomowienia
ja malowalam pazury i nie bede dzisiaj latac ze sciera hehe
Dzień lenia mam
Mega, moremi, iwcia77, Aasiula, Bliska 77, kapturnica, Simba, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość