35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Dobrze prawia wiedzmy te allegrowe to jakies felerne
Ja mialam w odwrotnie strone cien bywal na nich a w aptecznych nawet cien cienia nie bylo
Czytalam że one takie tanie bo przetwrminowane sà , ale moze to bzdura nie wiem ,
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Bry
Reni
U mnie wykres kurna jak od linijki, az sprawdziłam termometr pod pacha i pokazał inna tempke, to już nic nie wiem....
My dzisiaj popołudniu na grilla uciekamy , zaraz sie biore za sprzatanie, ciuchy na urlop trzeba przygotować i posprawdzać
Miłej sobotymoremi, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
A ja od wczoraj łapałam jakies schizy bo mały sie bardzo mało ruszał.
I tylko w wiekszości wtedy kiedy go pozaczepiałam.A wieczoremw porze najwiekszej aktywnosci tez bardzo słabo.Oczywiscie w głowie zaraz sie tworzy projekcja filmowa ,że cos nie tak.Dzis z rańca cholera to samo ale siedze teraz i widze ,że jaśnie pan raczył wreszcie przestac matke straszyc .Mam nadzieje ,że to przez pogode sie łajza mniej ruszał. Juz z dwojga złego wole jak mnie co chwile okłada niz jak straszy bezczynnościa.Mega, Aasiula, moremi, iwcia77, peppapig, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dobrze prawia wiedzmy te allegrowe to jakies felerne
Ja mialam w odwrotnie strone cien bywal na nich a w aptecznych nawet cien cienia nie bylo
Czytalam że one takie tanie bo przetwrminowane sà , ale moze to bzdura nie wiem ,Mega lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja od wczoraj łapałam jakies schizy bo mały sie bardzo mało ruszał.
I tylko w wiekszości wtedy kiedy go pozaczepiałam.A wieczoremw porze najwiekszej aktywnosci tez bardzo słabo.Oczywiscie w głowie zaraz sie tworzy projekcja filmowa ,że cos nie tak.Dzis z rańca cholera to samo ale siedze teraz i widze ,że jaśnie pan raczył wreszcie przestac matke straszyc .Mam nadzieje ,że to przez pogode sie łajza mniej ruszał. Juz z dwojga złego wole jak mnie co chwile okłada niz jak straszy bezczynnościa.kapturnica, Aasiula, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bliska 77 wrote:Kapta, na pewno jest wszystko ok ale jesli masz jakies watpliwosci to skontaktuj sie ze swoim giniem
W szkole rodzenia babeczka powiedziałą ,że jak cos nas niepokoi to od razu do nich na oddział na ktg przyjeżdzac.Ale na szczescie młody sie juz rozruszał. Chyba tak jak i mi daje mu sie we znaki ta pogoda.
Powiem Wam ,że juz nie moge sie doczekac go po drugiej stronie .Wtedy mam jakis wpł na to co sie dzieje a nie tak jak teraz tylko obserwacja. Ehh niech ten czas szybciej leci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 09:51
Bliska 77, moremi, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, Sonya, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a mnie allegrowe wychodziły zawsze dobrze i owulacyjne też....są według mnie dużo bardziej czułe - może dlatego jakieś cienie wychodziły. W każdym razie ciążowe dużo wyraźniejsze miałam allegrowe niż apteczne.
Ty mialas szczescie , dobry sprzedawca a ja nie wszystko zalezy od kogo kupujemy .kapturnica, Bliska 77, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Tych allegrowych jest duzo w sprzedazy ...
Ty mialas szczescie , dobry sprzedawca a ja nie wszystko zalezy od kogo kupujemy .
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kontakt z ginem by nic nie dał bo i tak by wysyłał do szpitala.
W szkole rodzenia babeczka powiedziałą ,że jak cos nas niepokoi to od razu do nich na oddział na ktg przyjeżdzac.Ale na szczescie młody sie juz rozruszał. Chyba tak jak i mi daje mu sie we znaki ta pogoda.
Powiem Wam ,że juz nie moge sie doczekac go po drugiej stronie .Wtedy mam jakis wpł na to co sie dzieje a nie tak jak teraz tylko obserwacja. Ehh niech ten czas szybciej leci.Aasiula lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za troske ale mysle ,że juz jest jak najbardziej ok.
Młody zachowuje sie normalnie.Ale sobie go poobserwuje dzisiaj. Jeśli cos mnie bedzie niepokoiło napewno podjade na oddział połozniczy .Bozia3, Bliska 77, moremi, Mega, Bursztyn, iwcia77, efcia, Sabina, ania.g, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bry
Zaraz na sniadanie wjedzie jajecznica na pomidorach
Reni, rozumiem raką decyzję i rozumiem to, że chcesz już zakończyc cykl. Kolejnym razem może inną stymulację zastosują. I tak wierzę, że jesienią będziesz w ciążyMega, Simba, Aasiula, Bozia3, iwcia77, efcia, Sabina, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bry
Zaraz na sniadanie wjedzie jajecznica na pomidorach
Reni, rozumiem raką decyzję i rozumiem to, że chcesz już zakończyc cykl. Kolejnym razem może inną stymulację zastosują. I tak wierzę, że jesienią będziesz w ciążymalgos741 lubi tę wiadomość
-
Reni, jestem z tobą myślami.
Jeśli tempka leci, testy negatywne to rzeczywiście może jednak nie tym razemja jednak zrobiłabym betę, bo ja lubię mieć na wszystko potwierdzenie. U ciebie z tą dostępnością bety nie ma szału, więc tak czy inaczej
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobrry
Reniek, zrobilabym jednak bete, bo nic nie jest przesadzone, wiem ze pisalas ze temp. nie taka jak trzeba ale to nie jest zawsze wyznacznik, i jak Kaptur napisala- dzien wiecej z lutka i tak nie zrobi wiekszej roznicy. Wspieram caly czas
Moj maz dzis wraca, musze sobie twarz namalowac zeby nie uciekl w poplochu. A moze on dlatego tak czesto wyjezdza........
Puchy, chociaz przyznalo sie tylko kilka i tak wiadomo ze wszystkie sprzatajaMega, Bozia3, moremi, iwcia77, Bliska 77, efcia, Sabina, kapturnica, Simba, Reni, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobrry
Reniek, zrobilabym jednak bete, bo nic nie jest przesadzone, wiem ze pisalas ze temp. nie taka jak trzeba ale to nie jest zawsze wyznacznik, i jak Kaptur napisala- dzien wiecej z lutka i tak nie zrobi wiekszej roznicy. Wspieram caly czas
Moj maz dzis wraca, musze sobie twarz namalowac zeby nie uciekl w poplochu. A moze on dlatego tak czesto wyjezdza........
Puchy, chociaz przyznalo sie tylko kilka i tak wiadomo ze wszystkie sprzatajaja malowalam pazury i nie bede dzisiaj latac ze sciera hehe
Dzień lenia mamBursztyn, iwcia77, Bliska 77, peppapig lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:To pomowienia
ja malowalam pazury i nie bede dzisiaj latac ze sciera hehe
Dzień lenia mamMega, moremi, iwcia77, Aasiula, Bliska 77, kapturnica, Simba, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość