35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Moze bylas w biohemicznej? Albo przesunela ci sie pierwsza faza. Bierzesz z tego co pamietam jakies hormony wspomagajace . Moze one pomieszaly cos dlugosci cyklu przyspieszajac jajeczkowanie.
peppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja już po szejku owocowym plus ekstra łyzka nasion dyni, słonecznika i lnu , narazie innych nie mam, widziałam te chia w bio laden , chyba zakupie, musze tam pójsc ze słownikiem bo nic cholera nie rozumiem co tam majo..
Bursztyn, peppapig, iwcia77, Simba, SolarPolar, Mega, caffe, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:Peppa, masz sliczny brzuszek
cud, miód malina, tylko zazdrościćHeretyczka, iwcia77, Sabina, BISCA, moremi, SolarPolar, Mega, caffe, malgos741, Aasiula, Zofia8, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ja już po szejku owocowym plus ekstra łyzka nasion dyni, słonecznika i lnu , narazie innych nie mam, widziałam te chia w bio laden , chyba zakupie, musze tam pójsc ze słownikiem bo nic cholera nie rozumiem co tam majo..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Peppa, super
Teraz czekam na resztę ciężarówek. I mam nadzieję, że Kapta odda komuś aparat do zrobienia fotya Ania i Dorbie wrzucą w bikini
Sabcia, trzymaj się tam mocno. Może oni coś zjedli i dlatego tak reagują.iwcia77, Elfik, Sabina, Mega, peppapig, Aasiula, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:Burszta a czy te chia sa w Italii? i czy sie tez tak to nazywa? gdzie to mozna dostac? zaciekawilas mnie tym chia...
Masz tu:
http://www.isemidichia.com/
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry chociaż wcale dla mnie nie jest dobry...
Posprzatalam cale mieszkanie lacznie z klatka schodowa.. A co tam..
Jak pasc to przynajmniej wiedziec od czego...
Teraz trza się wykąpać bo pot tylek mi zalewa...
A Reni ja tak samo jak większość dziewczyn skusilabym się i ten 1 dzien dodatkowo na lutce wytrzymala...
Tak czy inaczej wspieram kazda jedna Twoja decyzje!
Milej i udanej reszty dniaiwcia77, Elfik, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Iwcia, no w necie se nie umiesz znalezc? Budyn sie utrzymuje
Masz tu:
http://www.isemidichia.com/
no ja po porodzie malosprytna sie zrobilam ale ponoc to mijajeszcze 6 miechow i powinnam wrocic do pelni wladz umyslowych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 14:48
Bursztyn, Elfik, Mega lubią tę wiadomość