35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niestety jestem zmuszona sprzątać, a jest tak duszno, ze pot mi sie po dupie leje
roboty w trzy i troche, a małż sie ewakuował do pracy, jeszcze mi odkurzacz odmówił współpracy i sie wyłączył, zagrzał sie biedaczek
Ale za to jutro bede leżeć do gory dupa i nawet małym palcem od stopy nie kiwnę, o!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 12:05
iwcia77, Aasiula, Sabina, Simba, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ja niestety jestem zmuszona sprzątać, a jest tak duszno, ze pot mi sie po dupie leje
roboty w trzy i troche, a małż sie ewakuował do pracy, jeszcze mi odkurzacz odmówił współpracy i sie wyłączył, zagrzał sie biedaczek
Ale za to jutro bede leżeć do gory dupa i nawet małym palcem od stopy nie kiwnę, o!iwcia77, Aasiula, kapturnica, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Mopy, odkurzacze, nudy.
Zrobiłam zakupy w C&A (przeceny), H&M i 9F. Jeszcze mieszczę się w niektóre ciuchy sprzed ciąży, ale obawiam się, że już niedługo.
Nawiązując do remontów, to nasz jest zaplanowany na wrzesień. W środę byla moja ulubiona pani architekt i sypialnia zostanie przebudowana. Prawdopodobnie wywalimy jedną ścianę, a łóżko będzie z projektu.
Już nie mogę się doczekaćiwcia77, efcia, Bursztyn, ComeToMeBaby, Bozia3, Sabina, ania.g, kapturnica, Aasiula, BISCA, Mega, Bliska 77, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry bardzo
co słychać ? nie mam kiedy nadrobić więc kciukam za wszystkie potrzebujące
Reni
mężuś wrócił w czwartek po 5 tyg nieobecności, wiec wybaczcie musiałam sie nim zająć
od dzisiaj teoretycznie zaczęłam urlop, a czy praktycznie to sie okaże w poniedziałek, w pracy jeszcze pare rzeczy do załatwienia, eh
miłego dniamoremi, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, Mala79, Mega, Bliska 77, peppapig, kkisia, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
No, dwa razy podeszłam do pisania posta i mi zeżarło. Więc w skrócie :
Ja sprzątam,bo m wraca jutro
Jeheee
Dzisiaj wieczór w babskim gronie, coś się pewnie przeprasuje
Jutro mnie nie ma
Apel: jakby były jakieś sprawy do mnie to proszę dziśiwcia77, Mega, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam z poklonem
U nas żar się z nieba leje.
Proszę o wybaczenie, że mnie wczoraj nie było, ale mieliśmy niezłą akcję. Mój brat z rodziną wrócili z Chorwacji, bratanek jak wyszedł z samochodu zaczął wymiotować. Koło 19 zaczął tracić przytomność. Zawiezlismy go do szpitala. Na szczęście z nim lepiej, ale teraz rozkłada jego rodziców i siostrę. Mam nadzieję, że nas ominieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 13:24
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:zawsze miałam regularnie..
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Bursztyn kupilam i zapodalam do koktailu z arbuza- spiruline, mlody jeczmien i nasiona babki jajowatej - pisza ze to samo zdrowie. Mam do tego zakupic chia?
Heretyczka, iwcia77, moremi, SolarPolar, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość