35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:dziekuje za sciagawke siostro Czeslawo
no ja po porodzie malosprytna sie zrobilam ale ponoc to mijajeszcze 6 miechow i powinnam wrocic do pelni wladz umyslowych
nie chcę cię straszyć...
już taka bystra jak byłaś - nie będziesz
chyba od ciągnięcia mleka z cyca się kobiecie aksony wyciągają...
)))))))))))))))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 15:08
iwcia77, moremi, SolarPolar, Sabina, Mega, caffe, malgos741, Aasiula, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie zachwyciłam się rozmnażaniem ich kotki.
mam nadzieje ze Duska wroci
Duska, jesli czytasz to wroc, co?iwcia77, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dziekuje za sciagawke siostro Czeslawo
no ja po porodzie malosprytna sie zrobilam ale ponoc to mijajeszcze 6 miechow i powinnam wrocic do pelni wladz umyslowych
iwcia77, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:nie chcę cię straszyć...
już taka bystra jak byłaś - nie będziesz
chyba od ciągnięcia mleka z cyca się kobiecie aksony wyciągają...
)))))))))))))))))
Elfik, Sabina, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Tera ya.
nie będę pisać, że gratuluję badań, wspieram, współczuję oraz wymieniać imiennie komu co, bo kogoś pominę i wyjdzie dooooopa..
wiecie, że ogólnie dobry ze mnie człek, każdemu dobrze życzę
Oficjalnie chciałabym podziękować koleżance Bozi, która była jak Tommy Le Jones w "Ściganym", co tam, jak James Bond we wszystkich Bondach i po moim apelu w tempie pendolino załatwiła mi smoki krakowskie.
jeszcze raz wielkie dzięki i uściski!
Chciałam napisać niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi, ale coś mi nie gra..))))))))))))))))))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 15:09
moremi, iwcia77, SolarPolar, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, kapturnica, caffe, malgos741, Aasiula, Zofia8, kkisia, Dziobak, gosia7122, megan8, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no wez nie zartuj!!! bede juz uposledzona poporodowo zawsze??? ja slyszalam ze to mija!!!
Taaaak, mija Iwcia, mija...
jak wcześniej byłaś geniusz, to teraz będziesz bardzo inteligentna, więc nie masz się co martwić...
moremi, iwcia77, Mega, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Saba, niech ci ktoś czoło poliże, albo choć się brudnymi gaciami przetrzyj..
najpierw awarie, teraz nie wiadomo co rodzinka za ebolę przywiozła....
ło matko
Duski do siebie aby nie zapraszaj, bo przy takiej kumulacji to w miejscu waszego domostwa zostanie tylko krater..
)))))))))))))))))))))
iwcia77, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
Solar, tzrymam kciukasy, notatki rób, bo za rok pewnie będę od Ciebie wiedzę ciągnąć.
tyle, że ty zamist gadać to się do roboty wzięłaś...
8 kilosów...
Ja mam głęboką świadomośc, że tak naprawdę zamist diety tzreba zmienić nawyki żywieniowe, dlatego jestem sceptyczna...
moja szwagierka ostatnio wpadła do nas
schudła w 5 mcy 20 kilo i od 10 mcy się trzyma...
Heretyczka, iwcia77, SolarPolar, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, malgos741, Aasiula, kkisia, megan8, ania.g lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:acha, nie sledzialm kociej afery, tyle tutaj innych afer bylo po drodze, afera podsluchowa, chujowa, rosolowa, sprzataniowa itd.
mam nadzieje ze Duska wroci
Duska, jesli czytasz to wroc, co?
To że się w tym zakresie nie zgadzamy nie rzutuje na moją sympatię do Waci.
Elfik, dawaj tego brzuchaBursztyn, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Korzystając z tego, że nikogo nie ma, nikt mi mikrofonu nie odbierze
udało mi się
dociągnąć do 33 tc
umówić córkę na położenie w szpitalu na neurologii rozwojowej już 3 sierpnia
powiedziałam mojej gince, że mogę w takim razie rodzić dopiero po 10 sierpnia jak wyjdziemy...
smiała się, że najpierw się człowiek modlił zeby dotrwać do 29 tc, a teraz się "stawiam"))))))
a co
i moja córa od tzrech tygodni ruszyła, sama chce wchodzić i schodzic ze schodów (oczywiscie z barierką) i zaczęła się wspinac na różne przedmioty
oczywiście jestem o kilka lat bliżej zawału jak wchodzi na ławki, ale i tak się cieszęmoremi, gretka, iwcia77, SolarPolar, Sabina, Mega, Bliska 77, ComeToMeBaby, kapturnica, caffe, malgos741, Aasiula, peppapig, Zofia8, kkisia, Dziobak, gosia7122, megan8, Bozia3, ania.g, anna maria lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:zajechlas odkurzacz, nikt by nie wytrzymal tylu godzin nieustannej roboty....ale Ty przeciez z tesciowka mieszkasz, ona na pewno uwielbia sprzatac
ale za to i obiad ugotuje, i ciasto upiecze
iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Czy to normalne ze od jakiegos czasu bez przerwy chce mi sie oczyszczac jelita ? Moze to polaczenie eutyroxu, metforminy i dieta bogatej w warzywa i owoce . Ma to pozytywne strony ale i negatywne .... nie lubie obcych kibli.
Mega, SolarPolar, Elfik lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Chyba czas na fotkę..
skoro Morek, Peppa, Kapta przyłączyły się do akcji straszenia puszczalskich nieletnich swoimi brzuchami, hmmm...
Elfik lubi tę wiadomość