35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Czy to normalne ze od jakiegos czasu bez przerwy chce mi sie oczyszczac jelita ? Moze to polaczenie eutyroxu, metforminy i dieta bogatej w warzywa i owoce . Ma to pozytywne strony ale i negatywne .... nie lubie obcych kibli.
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:A jednak budyn
Pisała, że to nie jej kot tylko przybleda-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ubrałam się, żeby wyjść do sklepu. Buty na nogach, kurtka na grzbiecie, łapię za klamkę, grrrrr. O, burza, jak miło. Ściągam kurtkę, odstawiam buty.
Przyszło mi jednak łazienkę wyszorować. Szlag.Mega, iwcia77, Elfik, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ubrałam się, żeby wyjść do sklepu. Buty na nogach, kurtka na grzbiecie, łapię za klamkę, grrrrr. O, burza, jak miło. Ściągam kurtkę, odstawiam buty.
Przyszło mi jednak łazienkę wyszorować. Szlag.Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDrogie Ovu szanowne Panie
Mam pytanie....
Cykl byl potwierdzony iz wystapila w nim owulka, pszczolki przelatywaly w pamietnego weekenda tego w Szklarskiej czyli tydzien temu wczoraj bylam u gina i powiedzial mi iz wszystko jest ok tzn wstretna torbiel sie wchlonela (i cale szczescie). Jeden problem z glowy...
Tylko dodal iz w prawym jajniku jest pecherzyk taki inny srednicy 30 (cokolwiek to znaczy).
Do dnia dzisiejszego mam brac dupka i odstawic zgodnie z wytycznymi ze szpitala.
Zastanawiam sie co mam sadzic o tym "innym pecherzyku"
Jak zapytalam,co to znaczy,to stwierdzenie - odpowiedzial, ze czasami tak reaguje organizm na duza dawke hormonow( nigdy wczesniej ich nie bralam)
Na koniec rozmowy powiedzial prosze sie umowic na wizyte za miesiac
A i nie denerwowac sie jak nie dostane @ w terminie badz wogole jej nie dostane....
I co Szanowne Panie na to?
Dzis jest 23dzien cyklu...
Wiem wiem pytanie tendencyjne jak nastolatki sorry ale niestety nie mam o tym z kim porozmawiac.......
Wybaczcie...
Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, ania.g lubią tę wiadomość
-
Elf ciesze się ,że mała robi postepy jeszcze troche i sama sobie bedzie dawac świetnie rade. No a Ty masz rodzic w terminie ze mna a nie wygłupiac sie po 10tym sierpnia ! .
Sabb to tam uważaj ,żeby Was wirol nie dorwał zwłaszcza załapany za granica .
Mega kiedy szczasz na patyka ???
Przygotowałam wałówke na grila i mocze nogi w zimnej wodzie.Uff jaka ulga .Zakupiłam jakies żele z wyciagiem z kasztana czy cos takiego i powiem Wam ,że pomaga. Mieliśmy robic ognisko ale za duży wiatr i nie będziemy ryzykowac tym bardziej ,że wszystko wyschnięte na pieprz.
Maksimus sie chyba na mnie obraził bo jak ja gadam do niego to mnie olewa ale jak Dawid zagaduje to sie łajza tłucze i wypina.Ewidentnie rozpoznaje jego głos . Może dlatego ,że często plecie trzy po trzy do brzucha.
\Peppol piekny apartamentWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 17:00
Mega, Mala79, Bliska 77, moremi, malgos741, peppapig, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, Elfik, megan8, ania.g lubią tę wiadomość
-
Mała a może zrobiła sie nowa torbiel czynnościowa ??Skoro cos tam jest , tzn przerośniety pecherzyk wiec może dojrzewało więcej jajec i ten pęchol przerósł.Wtedy zgadzałoby sie to ,że może cykl sie przeciągnąc .
Mala79, Bliska 77, ComeToMeBaby, Elfik lubią tę wiadomość
-
Jakby co, to mam siknac w czwartek
zobaczymy
Heretyczka, Mala79, Bliska 77, peppapig, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Mała a może zrobiła sie nowa torbiel czynnościowa ??Skoro cos tam jest , tzn przerośniety pecherzyk wiec może dojrzewało więcej jajec i ten pęchol przerósł.Wtedy zgadzałoby sie to ,że może cykl sie przeciągnąc .
A cholera wie...
Bede dzialac wedlug wskazowek ze szpitala czyli dzis wieczorem ostatnia dawka dupka i czekam na cud i trzesienie ziemi....
Dzieki Kapta za odpowiedziwcia77, Elfik, ania.g, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Te moje allegrusy mają datę do 2017
Ale macie rację, że dziwne są
Podziobane, porysowanei czekaj cierpliwie...
Bliska 77, Aasiula, iwcia77, peppapig, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017