X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko zaplanowane. Ciaza w sierpniu :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 14:54

kapturnica, dorbie, Simba, ComeToMeBaby, Sonya, Sabina, Aasiula, BISCA, Dziobak, kkisia, moremi, Mega, anna maria, megan8, Mimik, Heretyczka lubią tę wiadomość

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to na dniach.Kurde czas zapitala jeszcze 2dni lipca i mamy sierpien.

Zofia8, Sabina, Aasiula, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry
    Pogoda dzisiaj nawet nawet wiec na spacer można wyjść

Kiedy po lutke dostane @?

Simba, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bry
    Pogoda dzisiaj nawet nawet wiec na spacer można wyjść

Kiedy po lutke dostane @?
    Renek to zalezy jak szybko zleci progesteron. I mi najczesciej @ sie pokazywała 2,3dni po odstawieniu.Brałas duże dawki to moze byc znacznie dłuzej...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimik wrote:
    wie ktoś gdzie z dzieckiem w trójmieście można dobrze czas spędzić?
    Aquapark w Sopocie, ZOO w Oliwie, plaza, atrakcje na pasie nadmorskim,Centrum Eksperyment w Gdyni, Oceanarium w Gdyni. Teraz Jarmark Dominikanski.

ComeToMeBaby, BISCA, moremi, iwcia77, megan8, Mimik lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni,u mnie po lutce też dwa dni później była.

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Pogoda taka se ale za to jest czym oddychac...
    Ja zabralam sie za ogarnianie mojego Syna szafy tzn generalny przeglad ciuchów i utonelam w nich hehe
    Milego dnia poczytam pozniej dzialam poki mam wene...

Aasiula, SolarPolar, anna maria lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz mi sie nie chce pracowac. Przyszlam wiec Was poczytac, aby oderwac sie troche od roboty. A tu pustki. Trudno, wracam do pracy
    Pffffff

Sabina, Dziobak, kkisia, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wszamałam miche czernic . To jest to! Małż sie wykazał i nazbierał w lesie koło domu. A teraz maluje 2gi raz sciany w pokoju i jutro powoli zaczynamy wszystko układać. Yeee!!!

Sabina, BISCA, Mega, iwcia77, dorbie, anna maria lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak nie chciał do tej Belgii, tak nie chciał!
    Mojego męża skrzywdzono w Belgii. Nie chce już tutejszego piwa, bo niedobre. Wiadomo - w Belgii najlepsze.
    I Paszcza. Też nie lepsza. Teraz pan mąż to tylko "na obiad tartę poproszę".
    Dziękujemy też za lej z pestek dyni. Do każdej sałatki lejemy i nie używamy dzięki temu soli. Boski jest :-)
    Idę zjeść tartę z pieczarkami i boczkiem :-)

Dziobak, kkisia, BISCA, Mega, Zofia8, iwcia77, dorbie, Sabina, anna maria, megan8, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis tarta z brokulami i szynka. Zapraszam szanownego Morkowego meza.

kkisia, moremi, BISCA, Mega, iwcia77, dorbie, Sabina, megan8, Simba lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    U mnie dzis tarta z brokulami i szynka. Zapraszam szanownego Morkowego meza.
    A masz do tego piwo belgijskie?

Mega, Dziobak, dorbie lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie ! nie o jedzeniu.
    Jam glodna :(

Mega, Sabina, Mimik lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz stad ide.
    Mam w domu smeirdzacy ser :P

moremi, Sabina, anna maria, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-) nie każcie mi się pakować jeszcze,ja nie gotowa! Jeszcze choć 4 tygodnie pliisss a najlepiej 6 ;)
    miłego wieczora!

Mega, dorbie, moremi, Sabina, anna maria, megan8, gosia7122, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Cześć dziewczyny :-) nie każcie mi się pakować jeszcze,ja nie gotowa! Jeszcze choć 4 tygodnie pliisss a najlepiej 6 ;)
    miłego wieczora!
    Chyba rozpakować ;)

Dzisiaj w robocie armagedon, jak jutro tak bedzie to chyba se w łeb strzelę...
    Wykres uzupełniłam, @ nie ma, jakieś lekkie plamienie sie pojawiło, ale na chwilkę i znikło....brzuch mnie pobolewa jak na @ wiec nadziei nie mam...

peppapig, kapturnica, Aasiula, anna maria, Simba, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A masz do tego piwo belgijskie?
    No nie mam no. Ale mam dobre dunskie. A belgijskie pewnie da sie skolowac.
    Ale on rozpuszczony swoja droga... Tos se narobila tym wyjazdem...

Mega, moremi, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Mój młody już tak mnie kopie regularnie po południu, ze lubię sobie poleżeć i delektować się tym. Tylko nie mogę się doczekać, kiedy będzie go czuć na zewnątrz, by mój mąż go poczuł.
    Wczoraj dostałam pokrzywke chyba z gorąca na brzuchu, lydkach, trochę na udzie i jak siedziałam w restauracji, to spuchly mi łydki. Dziś mam jakieś wybroczyny czy pecherze na plecach od plastikowego siedzenia w autobusie wycieczkowym takim piętrowym.
    Poza tym jest super :-) Uwielbiam upały :-)

Mega, iwcia77, moremi, anna maria, ania.g, Dziobak, megan8, gosia7122, Simba, Aasiula, Magda*, Sabina, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry

dzionek pelen nowych emocjonujacych zdarzen :) moj syn zaliczyl pierwszy pocalunek ;D

spotkalam dzis kolezanke z pracy, ktora starala sie dlugo o dziecko, az w koncu zdecydowali sie z mezem na in vitro i w lutym tego roku urodzila sie Maja :)

Mega, dorbie, moremi, anna maria, kapturnica, Dziobak, megan8, gosia7122, Mimik, Simba, Aasiula, Heretyczka, ania.g, paszczakin, Sabina, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dobry (oby cały)
    Ale miałam sny erotyczne, normalnie szok ;)
    Marcel cały czas staje przy meblach i wkurza się że nie może sam wdrapać się na kanapę. Gimnastyka całodzienna zapewniona.
    A jeszcze jedno, pewnie nie uwierzycie ale od jakiś trzech dni czuję ruchy niespodzianki. Nie da się tego pomylić z niczym innym. Regularnie o stałych porach wieczorem i nad ranem rozrabia w brzuchu :)
    Ja takie pierwsze podrygi czulam w 15 tyg i się dziwilam, ale to na pewno było to, nie da się pomylić.
    Mój wieczorkiem mnie smyra a na początku to w nocy :-)

Mega, moremi, anna maria, ania.g, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 10669 10670 10671 10672 10673 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ