35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystko zaplanowane. Ciaza w sierpniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 14:54
kapturnica, nick nieaktualny, Simba, ComeToMeBaby, Sonya, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, Dziobak, nick nieaktualny, moremi, Mega, anna maria, megan8, Mimik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Aquapark w Sopocie, ZOO w Oliwie, plaza, atrakcje na pasie nadmorskim,Centrum Eksperyment w Gdyni, Oceanarium w Gdyni. Teraz Jarmark Dominikanski.Mimik wrote:wie ktoś gdzie z dzieckiem w trójmieście można dobrze czas spędzić?
ComeToMeBaby, BISCA, moremi, iwcia77, megan8, Mimik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Pogoda taka se ale za to jest czym oddychac...
Ja zabralam sie za ogarnianie mojego Syna szafy tzn generalny przeglad ciuchów i utonelam w nich hehe
Milego dnia poczytam pozniej dzialam poki mam wene...
Aasiula, SolarPolar, anna maria lubią tę wiadomość
-
A ja wszamałam miche czernic . To jest to! Małż sie wykazał i nazbierał w lesie koło domu. A teraz maluje 2gi raz sciany w pokoju i jutro powoli zaczynamy wszystko układać. Yeee!!!
nick nieaktualny, BISCA, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, anna maria lubią tę wiadomość

-
A tak nie chciał do tej Belgii, tak nie chciał!
Mojego męża skrzywdzono w Belgii. Nie chce już tutejszego piwa, bo niedobre. Wiadomo - w Belgii najlepsze.
I Paszcza. Też nie lepsza. Teraz pan mąż to tylko "na obiad tartę poproszę".
Dziękujemy też za lej z pestek dyni. Do każdej sałatki lejemy i nie używamy dzięki temu soli. Boski jest
Idę zjeść tartę z pieczarkami i boczkiem
Dziobak, nick nieaktualny, BISCA, Mega, Zofia8, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, megan8, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A masz do tego piwo belgijskie?Dziobak wrote:U mnie dzis tarta z brokulami i szynka. Zapraszam szanownego Morkowego meza.
Mega, Dziobak, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
nie każcie mi się pakować jeszcze,ja nie gotowa! Jeszcze choć 4 tygodnie pliisss a najlepiej 6 
miłego wieczora!
Mega, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, anna maria, megan8, gosia7122, nick nieaktualny, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Chyba rozpakowaćpeppapig wrote:Cześć dziewczyny
nie każcie mi się pakować jeszcze,ja nie gotowa! Jeszcze choć 4 tygodnie pliisss a najlepiej 6 
miłego wieczora!
Dzisiaj w robocie armagedon, jak jutro tak bedzie to chyba se w łeb strzelę...
Wykres uzupełniłam, @ nie ma, jakieś lekkie plamienie sie pojawiło, ale na chwilkę i znikło....brzuch mnie pobolewa jak na @ wiec nadziei nie mam...
nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, anna maria, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Mój młody już tak mnie kopie regularnie po południu, ze lubię sobie poleżeć i delektować się tym. Tylko nie mogę się doczekać, kiedy będzie go czuć na zewnątrz, by mój mąż go poczuł.
Wczoraj dostałam pokrzywke chyba z gorąca na brzuchu, lydkach, trochę na udzie i jak siedziałam w restauracji, to spuchly mi łydki. Dziś mam jakieś wybroczyny czy pecherze na plecach od plastikowego siedzenia w autobusie wycieczkowym takim piętrowym.
Poza tym jest super
Uwielbiam upały
Mega, iwcia77, moremi, anna maria, ania.g, Dziobak, megan8, gosia7122, Simba, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
dzionek pelen nowych emocjonujacych zdarzen
moj syn zaliczyl pierwszy pocalunek 
spotkalam dzis kolezanke z pracy, ktora starala sie dlugo o dziecko, az w koncu zdecydowali sie z mezem na in vitro i w lutym tego roku urodzila sie Maja
Mega, nick nieaktualny, moremi, anna maria, kapturnica, Dziobak, megan8, gosia7122, Mimik, Simba, Aasiula, nick nieaktualny, ania.g, paszczakin, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa takie pierwsze podrygi czulam w 15 tyg i się dziwilam, ale to na pewno było to, nie da się pomylić.ania.g wrote:Dobry (oby cały)
Ale miałam sny erotyczne, normalnie szok
Marcel cały czas staje przy meblach i wkurza się że nie może sam wdrapać się na kanapę. Gimnastyka całodzienna zapewniona.
A jeszcze jedno, pewnie nie uwierzycie ale od jakiś trzech dni czuję ruchy niespodzianki. Nie da się tego pomylić z niczym innym. Regularnie o stałych porach wieczorem i nad ranem rozrabia w brzuchu
Mój wieczorkiem mnie smyra a na początku to w nocy
Mega, moremi, anna maria, ania.g, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość