35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystko zaplanowane. Ciaza w sierpniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 14:54
kapturnica, dorbie, Simba, ComeToMeBaby, Sonya, Sabina, Aasiula, BISCA, Dziobak, kkisia, moremi, Mega, anna maria, megan8, Mimik, Heretyczka lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Mimik wrote:wie ktoś gdzie z dzieckiem w trójmieście można dobrze czas spędzić?
ComeToMeBaby, BISCA, moremi, iwcia77, megan8, Mimik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Pogoda taka se ale za to jest czym oddychac...
Ja zabralam sie za ogarnianie mojego Syna szafy tzn generalny przeglad ciuchów i utonelam w nich hehe
Milego dnia poczytam pozniej dzialam poki mam wene...
Aasiula, SolarPolar, anna maria lubią tę wiadomość
-
A ja wszamałam miche czernic . To jest to! Małż sie wykazał i nazbierał w lesie koło domu. A teraz maluje 2gi raz sciany w pokoju i jutro powoli zaczynamy wszystko układać. Yeee!!!
Sabina, BISCA, Mega, iwcia77, dorbie, anna maria lubią tę wiadomość
-
A tak nie chciał do tej Belgii, tak nie chciał!
Mojego męża skrzywdzono w Belgii. Nie chce już tutejszego piwa, bo niedobre. Wiadomo - w Belgii najlepsze.
I Paszcza. Też nie lepsza. Teraz pan mąż to tylko "na obiad tartę poproszę".
Dziękujemy też za lej z pestek dyni. Do każdej sałatki lejemy i nie używamy dzięki temu soli. Boski jest
Idę zjeść tartę z pieczarkami i boczkiemDziobak, kkisia, BISCA, Mega, Zofia8, iwcia77, dorbie, Sabina, anna maria, megan8, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:U mnie dzis tarta z brokulami i szynka. Zapraszam szanownego Morkowego meza.
Mega, Dziobak, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Cześć dziewczyny
nie każcie mi się pakować jeszcze,ja nie gotowa! Jeszcze choć 4 tygodnie pliisss a najlepiej 6
miłego wieczora!
Dzisiaj w robocie armagedon, jak jutro tak bedzie to chyba se w łeb strzelę...
Wykres uzupełniłam, @ nie ma, jakieś lekkie plamienie sie pojawiło, ale na chwilkę i znikło....brzuch mnie pobolewa jak na @ wiec nadziei nie mam...peppapig, kapturnica, Aasiula, anna maria, Simba, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Mój młody już tak mnie kopie regularnie po południu, ze lubię sobie poleżeć i delektować się tym. Tylko nie mogę się doczekać, kiedy będzie go czuć na zewnątrz, by mój mąż go poczuł.
Wczoraj dostałam pokrzywke chyba z gorąca na brzuchu, lydkach, trochę na udzie i jak siedziałam w restauracji, to spuchly mi łydki. Dziś mam jakieś wybroczyny czy pecherze na plecach od plastikowego siedzenia w autobusie wycieczkowym takim piętrowym.
Poza tym jest superUwielbiam upały
Mega, iwcia77, moremi, anna maria, ania.g, Dziobak, megan8, gosia7122, Simba, Aasiula, Magda*, Sabina, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
dzionek pelen nowych emocjonujacych zdarzenmoj syn zaliczyl pierwszy pocalunek
spotkalam dzis kolezanke z pracy, ktora starala sie dlugo o dziecko, az w koncu zdecydowali sie z mezem na in vitro i w lutym tego roku urodzila sie Maja
Mega, dorbie, moremi, anna maria, kapturnica, Dziobak, megan8, gosia7122, Mimik, Simba, Aasiula, Heretyczka, ania.g, paszczakin, Sabina, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dobry (oby cały)
Ale miałam sny erotyczne, normalnie szok
Marcel cały czas staje przy meblach i wkurza się że nie może sam wdrapać się na kanapę. Gimnastyka całodzienna zapewniona.
A jeszcze jedno, pewnie nie uwierzycie ale od jakiś trzech dni czuję ruchy niespodzianki. Nie da się tego pomylić z niczym innym. Regularnie o stałych porach wieczorem i nad ranem rozrabia w brzuchu
Mój wieczorkiem mnie smyra a na początku to w nocyMega, moremi, anna maria, ania.g, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość