35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Wypisz, wymaluj moje upodobania
Dzien dobry wszystkim
Kapta, podasz nazwę tej maści na nogi bo znowu mi wczoraj opuchła prawawidze ze puchnie głownie ta, lewa odrobinkę, prawie nie widac.
Zawsze przed pelnia gorzej śpię, dzis to juz był armagedon, co godz wstawałam
Ziaja - żel do nóg kasztanowy. Mi ulge bardzo przynosil .A zwłaszcza jak jeszcze jeden albo drugi masaż zrobil to juz calkiem bylo dobrzemegan8 lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Właśnie kurier przywiózł poduchę motherhood. Już się na niej wyłożyłam.
Natka, ja bym jednak skonsultowała to z innym lekarzem.moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Proszz bardzo.
Ziaja - żel do nóg kasztanowy. Mi ulge bardzo przynosil .A zwłaszcza jak jeszcze jeden albo drugi masaż zrobil to juz calkiem bylo dobrze
Moremi, gratuluje studniówkiteraz to podobno leci
Tez mnie zaskoczyła smierć Kulczyka. Podobno to były komplikacje po drobnym zabiegu kardiologicznym. Dzis miał wyjsć do domu. -
nick nieaktualnyDziobak wrote:Bry. U mnie slonce. Ale za 2 godziny juz go nie bedzie.
Doopa mnie boli po wczorajszych zabawach na pilce. A corka nie zrobila ani jednego cwiczenia na pilce. Seseseseseanna maria, Aasiula, moremi, kkisia, Simba, kapturnica, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mimik wrote:Tylko dlaczego info od Ciebie nie od Simby? To mnie zmyliło, nie drobiłam lekcji wystarczająco wstecz i nie kapnęłam sie...
ja tylko się ucieszyłam
Pała za nieuważne czytanie
Aaaaa jednak nie. Ja nie stawiam ocenMimik, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Było od Simby
ja tylko się ucieszyłam
Pała za nieuważne czytanie
Aaaaa jednak nie. Ja nie stawiam ocenania.g, moremi, Aasiula, Margolcia88, kkisia, Mimik, BISCA, Bliska 77, Reni, Dziobak, Simba, Bozia3, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
U nas pada. W koncu. À le i tak 25 stopni.
Jutro pogoda wraca
W pracy dalej dym ale juz widze swiatelko w tuneluJeszcze jedno "smierdzace" spotkanie jutro i luzik.
Jutro wieczorem kolezanka z biura zaprasza na parapetowe. Dobrze, ze jade sama, bzde musiala prowadzic z powrotem to sie nie uchleje. W czwartek, nie wypadakapturnica, ania.g, Simba, Dziobak, kkisia, moremi, Mega, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja upuscilam wczoraj krwi,tym samym osiagnelam w lipcu wynik 20 fiolek i w piatek wizyta u prof a potem usg tarczycy i spotkanie z endo. A oprocz tego przygladam sie Waszym rosnacym brzuchom i zazdroszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 14:43
kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, Sabina, Dziobak, kkisia, moremi, Mega, Mimik, Heretyczka lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:A ja upuscilam wczoraj krwi,tym samym osiagnelam w lipcu wynik 20 fiolek i w piatek wizyta u prof a potem usg tarczycy i spotkanie z endo. A oprocz tego przygladam sie Waszym rosnacym brzuchom i zazdroszcze
Zofia8, Sabina, Mega lubią tę wiadomość