35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Margolcia88 wrote:Ja w sumie nie bardzo rozumiem, co to ta stymulacja, w jakim sensie ,,podpasienie jajek", że będą lepsze czy że będzie ich więcej. Uważam, że bardziej logiczne jest, żeby były lepszej jakości.
malgos741, kapturnica, Aasiula, Sabina, moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:Ojej, no to ciąża mnoga może być!
Wiele tu z nas miało stymulacje i po kilka jajec i wychodziło z tego hu hu . Ja w jednym stymulowanym cyklu mialam 4jaja i co ? I pusto !
malgos741, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Chyba.
Ale ale - moje dzielne dziecko nr 2 - Don Leonsio - pomedzil, pomedzil, poslinil sie, ja pacze a juz mu sie pierwszy zab przebilZ wlosami i zebami to juz takie prawdziwe ludziki.
Zabieram sie do roboty.
Milego dnia Babkimalgos741, Dziobak, Margolcia88, BISCA, Bozia3, Reni, ania.g, ComeToMeBaby, Aasiula, Bliska 77, Sabina, kkisia, moremi, anna maria, kapturnica, Zofia8, Heretyczka, gosia7122, Mega, peppapig, iwcia77, SolarPolar, Elfik, megan8 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzien dobry
Chyba.
Ale ale - moje dzielne dziecko nr 2 - Don Leonsio - pomedzil, pomedzil, poslinil sie, ja pacze a juz mu sie pierwszy zab przebilZ wlosami i zebami to juz takie prawdziwe ludziki.
Zabieram sie do roboty.
Milego dnia Babkimalgos741, Margolcia88, BISCA, Bozia3, ania.g, Simba, Aasiula, Bliska 77, Sabina, kkisia, moremi, Mimik, gosia7122, Mega, peppapig, iwcia77, SolarPolar, Elfik, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Myslisz ,ze to tak łatwo od razu o te ciąże mnogie
Wiele tu z nas miało stymulacje i po kilka jajec i wychodziło z tego hu hu . Ja w jednym stymulowanym cyklu mialam 4jaja i co ? I pusto !
Aha, ok, ja się tylko wystraszyłam, że tak może być. Ja w ogóle jestem za wszystkim, co naturalne - mleko od krowy, jajka prosto od kur, warzywa z ogrodu, brak makijażu, krem tylko Nivea, mydło w kostce. No jak najmniej ingerencji medycznych. Ale cóż, czasem się nie da.
Raz nowy lekarz , nie znając mego cyklu itp. , na wszelki wypadek dał mi zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka ( choć na wiedziałam, że pękają same, a potem i on o tym sam się przekonał i nigdy już mi tego zastrzyku nie dał), i wtedy jakoś psychicznie źle się czułam, że mi się ingeruje w pracę organizmu niepotrzebnie.
No taka jestemMimik, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dzizas, Twixy maja juz prawie 7 miesiecy?? Jak to?? Przeciez one sie przedwczoraj urodzily!
Margolcia88, Bozia3, Simba, Aasiula, Bliska 77, Sabina, kkisia, Dziobak, Mimik, kapturnica, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:No ja tez lubie chlodne nocki, w ogole jestem jakas dziwna, uwielbiam ciepla zlota jesien a w upalne letnie dni lepiej do mnie nie podchodzic
Kapta, fajnie, ze pozbylas sie wody, bardzo ladny wynik, tym bardziej na tym etapie ciazySimba, Bliska 77, Sabina, Natka_79, Dziobak, Aasiula, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Dobra spadam do roboty... ale mi się nie chce..
Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ania.g wrote:To ja też jestem dziwna, bo też uwielbiam ciepłą złotą jesień, zapach liści i ich kolory, kasztany i ten dźwięk pod stopami kiedy się chodzi po liściach, zapach ogniska ( tylko jesienią tak pachnie). Na drugim miejscu jest wiosna, kiedy zieleń jest taka świeża, wszystko budzi się do życia i ziemia inaczej pachnie
ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry. Czas na kawę.
Teściowa... Też nie mam jeszcze. Ale to już stan niestety chwilowy
Aasiula, wracaj do zdrowia
Kapta, ładny wynik kilogramowy
Dziobak, uśmiałam się z historii z piłką. Może następnym razem nie będzie się już z matki śmiała.
Mega, no też bym się wkurzyła
Ania, miłego okopywania przez niespodziankę
Mimik, życzę pociesze kontrolowanych sikań w miejscach i czasie przez ciebie wyznaczonych
Chyba wszystko.
A my byliśmy wczoraj na basenie. Kocham basen, jest świetny na zakwasy hyhy Ogarnęliśmy parę rzeczy na ślub i zarezerwowalismy sobie windowsa 10. Dobrze mieć już chłopa w domu
Edit: tak paczam a to mój 6666 post. Taki szatański. I to bardzo... Kuźwa, a ja tu o teściowej pisałam. To by się zgadzało. No, to chyba wielkiej miłości z tego nie będzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 10:46
Margolcia88, Sabina, Aasiula, ania.g, kkisia, Dziobak, Mimik, Mega, Elfik, megan8 lubią tę wiadomość