35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Asiula ale zes sie zalatwila ,wspolczuje Ci ,pewnie nawet nie mozesz nic przeprasowac w tym cierpieniu
pare godzin temu
Wiec chyba pojde po mala koszulke , do prasowania .Mega, malgos741, moremi, iwcia77, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Chodzi o to ze mala nosila te szelki i nie ma poprawy ,czy mozna cos jeszcze zrobic wtym kierunku ?
-
A teraz przepis jak zrobic coś z niczego
Na początek mała dygresja: zawsze kupujemy chleb krojony, dla wygody, ostatnio jednak moja teściowa postanowiła to zmienić i kupiła chleb do krojenia, ale jaki chleb! Okrągły, płaski, kromki sa długie i wąskie, skóra natomiast twarda. No cóż.... Dzisiaj wieczorem postanowiłam sobie usprawnić jutrzejszy poranek i ukroilam kromki na śniadanie dla mnie i małża. Oczywiście nie było łatwo, bo teściowa, zdolna bestia, ukroiła sobie pół kromki, nie - moje drogie - jak kazdy inteligentny człowiek, cała kromkę, chce tylko pół to ją przekrawam i połowę zostawiam, nie, ona ukroiła pół kromki, już pomijam fakt, że to tez nie lada wyczynwięc najpierw musiałam "wyprostować" chleb - czyli pierwsza kromka typu"tańczący z wilkami" - raczej nie do zjedzenia, umordowalam sie jak górnik w kopalni, bo skorka twarda, maszynki do krojenia nie posiadam, wiec radość była ogromna że dałam radę.
Po jakiejś godzinie ślubny stwierdził, że jest głodny, poszedł do kuchni i za chwile wraca z pięknymi kanapkami...spojrzałam na niego i spytałam: ukroiles sobie chleb? A on: nie, no przeciez był ukrojony.... Lo matko! Leciał z prędkością światła do kuchni kroić chlebżeby sie chociaż zapytał.... I tak z takiej pierdoły zrobiłam awanturę, prawie sie poryczalam o głupi chleb....pms jak nic...
malgos741, Sabina, Aasiula, moremi, iwcia77, SolarPolar, ania.g, kapturnica, kkisia, Simba, ComeToMeBaby, angela lubią tę wiadomość
-
Idę spać, wykończyła mnie ta kłótnia..... Chuop teraz obrażony książkę czyta, w dupie go mam, dopada mnie depresja przed @-owa...
O, odezwał sie: kanapkę ci uszykowałem....zabić to małoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 22:40
malgos741, Sabina, Aasiula, iwcia77, ania.g, kapturnica, kkisia, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Idę spać, wykończyła mnie ta kłótnia..... Chuop teraz obrażony książkę czyta, w dupie go mam, dopada mnie depresja przed @-owa...
O, odezwał sie: kanapkę ci uszykowałem....zabić to małoMega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
mysza1975 wrote:Teściowa przyjechała mnie wesprzeć psychicznie, a tu nawet zakląc na forum nie można.
Jak żyć pytam, jak żyć?
Moja pewnie znienacka zajedzie, toc wnusio za chwile rok bedzie konczyl... Mnie juz strzela, jak o tym pomysle...Heretyczka, malgos741, moremi, iwcia77, Mega, kapturnica, Bliska 77, kkisia, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale wspomaga czy wkurwia?
Moja pewnie znienacka zajedzie, toc wnusio za chwile rok bedzie konczyl... Mnie juz strzela, jak o tym pomysle...
Po prostu jest i to wystarczy żeby mnie wk..wić!Aasiula, Dziobak, malgos741, moremi, iwcia77, Mega, Bliska 77, kkisia, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dobrze że ja nie mam teściowej
Dziobak, iwcia77, Mega, ania.g, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dziobak wrote:Ja mam dwie... Wez jedna, co?? Plisss...
Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Jestem ciekawa czy Stara Krycha się do mnie odezwie... powinna być jutro lub pojutrze...
moremi, Aasiula, iwcia77, Mega, SolarPolar, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Eeeee, pierwsza jestem?
Coś sie rozleniwilyscie moje drogie panie
Ja już humor lepszy (na razie ), jeszcze tylko dziś i jutro do pracy i urlop!!!! Ale widze ze za oknem pogoda szału nie robi...cóż...
MilegoAasiula, Margolcia88, kkisia, moremi, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość