35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:no własnie wiem i zazdraszczam.
ja chcę skaptować małza koleżanki, ale coś mi nie idzie...
fronty chcę sobie zostawić ikeowskie, ale cała obudowa i wnętrze chciałabym zeby e były solidniejsze...
chciałabym tam tez mieć miejsce na gospodarcze rzeczy, odkurzacz, wiadro, mopa, suszarkę rozkładna, deskę do prasowanie, żelazko...
i żeby to zajęło jak najmniej miejsca)))))))
a Twój stolarz, nie robi sam tych szaf?
no własnie u mnie druga cześc tej szafy ma być małzowa, a dotychczsową małżowa ma przejąć Ida..
właśnie sobie przypomniałam, że muszę fronty obejrzeć, czy to co ostatnio zauważyłam to zadrapanie czy plama do starcia
dodatkowo chyba jednak wezmę tapicera do kanapy w dużym pokoju
za nową zapłaciłabym tyle co tapicerowi, a tu mam już sprawdzoną..
może łóżeczko złożę z powrotem teraz, bo mam wrażenie, że jedna śruba się zapodziałą..
jak znam życie, jest wyjątkowa, niewymiarowa, a po znalezieniu jej sprzedwana tylko w opakowaniach po 20 sztuk)))))))))))0
Ale ,żeby zrobić szafe i inne duperele to trza miec po primo drzewo a po drugie marzędzia.Zębami nie da radeNo i jakby przyszlo mu ejszcze szafy robic to kiedy skonczylby pokoje.A ja juz chce koniec tego cholernego bajzlu!!!
Elfik, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Kurka, zakwasy mam ze smiechu! Chodakowska na fb wrzucila cwiczenia z pilka. No to ja z corka - dawaj probowac, bo przywiozlysmy sobie pilke z Pl. Ja pierwsza probuje - ciezko , ze ja pierdziele, ale daje rade. Potem corka, ktora podsmiewala sie pod nosem ze starej matki, co sie gramoli na pilce, a cwiczenia takie banalne...
Jak ona zaczela wlazic na ta pilke! Dzizas, reka, noga, mozg na scianie! Ona w salonie, pilka w kuchni, nogi ma w korytarzu, pilke przytrzymuje zebami, zeby jej nie uciekla, gacie sie jej zsuwaja, wlosy wkrecaja pod pilke... Siedzielismy z Adasiem na podlodze i konalismy ze smiechu, bo wszystko co robi siostra jest super ( a najlepiej jak beka paszczowo ).
Summa summarum odpuscila nie zdobiwszy ani jednego cwiczenia. Wieczorem zaczynamy jeszcze raz! Fajnie miec taka duza corke!ania.g, kkisia, Bliska 77, moremi, BISCA, SolarPolar, Mega, malgos741, Elfik, Mimik, megan8, iwcia77, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Reni nastepnym razem prosze oszczedz nam emocji. Plan jest taki: 10-12 dpt test z dwiema pieknymi krechami, beta jak ta lala a potem piekny wzrost i bezproblemowa ciaza zakonczona pojawieniem sie twixszopow.
Beates, prosze powtorz bete za dwa dni.
Asiula, wspolczuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 18:21
ania.g, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
A ja dziś pierwszy numer w swym życiu zrobiłam ... nalałam benzyny zamiast ropy, jedyne moje szczęście to to że nie za dużo bo 8 litrów, dobrze że się kapnęłam bo była by tragedia, zadzwoniłam do mechanika co mam zrobić ... poradził wlać ropę po sam korek i nic nie będzie... ufff
ania.g, kkisia, Mega, kapturnica, gretka, Dziobak, Elfik, Aasiula, Mala79, Mimik, anna maria, moremi, Sabina, peppapig, iwcia77, SolarPolar, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Anna Maria z tym pampersem to pojechałaś
normalnie se to wyobraziłam ha ha ha
Mega, Elfik, peppapig, Mimik, Mala79, anna maria lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ania.g wrote:Małgoś a coś Ty taka zakręcona
ania.g, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Asiula weź szyję Amolem nasmaruj to babciny sposób ale pomaga ...
peppapig, Mega, Elfik, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyCześć kobity,sory,że się do wszystkiego nie ustosunkowywuje ale nie ogarniam. Wakacje a chcę z dzieciakami choć trochę pobyć. Idziemy na trochę to do parku to do lasu na jaki spacer,lody. Oni szaleją a ja ledwo ich doganiam... moje siły pozwalają mi potem tylko na przygotowanie obiado-kolacji i tyle.
Młody szaleje,wygina się i faluje,czasami boleśnie.
Czkawke ma codzienniepod rzebrem czuje piete...
Czyli jest dobrze
SolarPolar, ania.g, malgos741, Elfik, Aasiula, Mala79, Mimik, anna maria, iwcia77, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiula wiem jak to jest wspieram w cierpieniu ja od niedzieli zyje na 100 ketonalu i tylko na troche odpuszcza a tak to napier....
Reni wakacje masz odstresuj sie i do boju we wrześniu!
Malgos dobrze ze tak sie zakonczyla Twoja historia z autem
Wiecej nie pamiętam a i jeszcze raz dziękuję za zgloszenie tego postu na fb duze buziolki Kobiety!Mega, malgos741, moremi, ania.g, Aasiula, megan8, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Leze plackiem w kolnierzu ,o 17 do neurologa i na rehabilitacje.
U mnie to kiszka z ta szyja bo uciski sa , a przy tym rozne objawy zawroty glowy , wymioty albo klatania serca ;(Aasiula lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Kurka, zakwasy mam ze smiechu! Chodakowska na fb wrzucila cwiczenia z pilka. No to ja z corka - dawaj probowac, bo przywiozlysmy sobie pilke z Pl. Ja pierwsza probuje - ciezko , ze ja pierdziele, ale daje rade. Potem corka, ktora podsmiewala sie pod nosem ze starej matki, co sie gramoli na pilce, a cwiczenia takie banalne...
Jak ona zaczela wlazic na ta pilke! Dzizas, reka, noga, mozg na scianie! Ona w salonie, pilka w kuchni, nogi ma w korytarzu, pilke przytrzymuje zebami, zeby jej nie uciekla, gacie sie jej zsuwaja, wlosy wkrecaja pod pilke... Siedzielismy z Adasiem na podlodze i konalismy ze smiechu, bo wszystko co robi siostra jest super ( a najlepiej jak beka paszczowo ).
Summa summarum odpuscila nie zdobiwszy ani jednego cwiczenia. Wieczorem zaczynamy jeszcze raz! Fajnie miec taka duza corke! -
Aasiula wrote:Oj , troche przeszlo ale dupy nie urywa:(
Mega, malgos741, Elfik, moremi, Aasiula, peppapig, iwcia77, Sonya, BISCA, kkisia, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość