X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ale Dziobak, twój widelcem z kociej michy :)
    ten ma styl :)))))))))))
    Ułożony od wczesnych lat młodości ;)

Dziobak, Bliska 77, Mega, Elfik, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    no własnie wiem i zazdraszczam.
    ja chcę skaptować małza koleżanki, ale coś mi nie idzie...
    fronty chcę sobie zostawić ikeowskie, ale cała obudowa i wnętrze chciałabym zeby e były solidniejsze...
    chciałabym tam tez mieć miejsce na gospodarcze rzeczy, odkurzacz, wiadro, mopa, suszarkę rozkładna, deskę do prasowanie, żelazko...
    i żeby to zajęło jak najmniej miejsca :))))))))

a Twój stolarz, nie robi sam tych szaf? :)

no własnie u mnie druga cześc tej szafy ma być małzowa, a dotychczsową małżowa ma przejąć Ida..

właśnie sobie przypomniałam, że muszę fronty obejrzeć, czy to co ostatnio zauważyłam to zadrapanie czy plama do starcia

dodatkowo chyba jednak wezmę tapicera do kanapy w dużym pokoju
    za nową zapłaciłabym tyle co tapicerowi, a tu mam już sprawdzoną..

może łóżeczko złożę z powrotem teraz, bo mam wrażenie, że jedna śruba się zapodziałą..
    jak znam życie, jest wyjątkowa, niewymiarowa, a po znalezieniu jej sprzedwana tylko w opakowaniach po 20 sztuk :))))))))))))0
    Stolarz i budowlany i meblowy.
    Ale ,żeby zrobić szafe i inne duperele to trza miec po primo drzewo a po drugie marzędzia.Zębami nie da rade XD No i jakby przyszlo mu ejszcze szafy robic to kiedy skonczylby pokoje.A ja juz chce koniec tego cholernego bajzlu!!!

Elfik, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ułożony od wczesnych lat młodości ;)
    Pełna kulturka . A nie tak paluchami jak Neandertalczyk =D

ania.g, Mega, Elfik, Mimik, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka, zakwasy mam ze smiechu! Chodakowska na fb wrzucila cwiczenia z pilka. No to ja z corka - dawaj probowac, bo przywiozlysmy sobie pilke z Pl. Ja pierwsza probuje - ciezko , ze ja pierdziele, ale daje rade. Potem corka, ktora podsmiewala sie pod nosem ze starej matki, co sie gramoli na pilce, a cwiczenia takie banalne...
    Jak ona zaczela wlazic na ta pilke! Dzizas, reka, noga, mozg na scianie! Ona w salonie, pilka w kuchni, nogi ma w korytarzu, pilke przytrzymuje zebami, zeby jej nie uciekla, gacie sie jej zsuwaja, wlosy wkrecaja pod pilke... Siedzielismy z Adasiem na podlodze i konalismy ze smiechu, bo wszystko co robi siostra jest super ( a najlepiej jak beka paszczowo ).
    Summa summarum odpuscila nie zdobiwszy ani jednego cwiczenia. Wieczorem zaczynamy jeszcze raz! Fajnie miec taka duza corke! :)

ania.g, kkisia, Bliska 77, moremi, BISCA, SolarPolar, Mega, malgos741, Elfik, Mimik, megan8, iwcia77, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni nastepnym razem prosze oszczedz nam emocji. Plan jest taki: 10-12 dpt test z dwiema pieknymi krechami, beta jak ta lala a potem piekny wzrost i bezproblemowa ciaza zakonczona pojawieniem sie twixszopow.

Beates, prosze powtorz bete za dwa dni.

Asiula, wspolczuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 18:21

ania.g, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Mega Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni <3
    Aasiula <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 18:49

Aasiula lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak Asiula, masz jakieś wspomagacze uśnieżające choć trochę ból?

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś pierwszy numer w swym życiu zrobiłam ... nalałam benzyny zamiast ropy, jedyne moje szczęście to to że nie za dużo bo 8 litrów, dobrze że się kapnęłam bo była by tragedia, zadzwoniłam do mechanika co mam zrobić ... poradził wlać ropę po sam korek i nic nie będzie... ufff

ania.g, kkisia, Mega, kapturnica, gretka, Dziobak, Elfik, Aasiula, Mala79, Mimik, anna maria, moremi, Sabina, peppapig, iwcia77, SolarPolar, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria z tym pampersem to pojechałaś ;) normalnie se to wyobraziłam ha ha ha

Mega, Elfik, peppapig, Mimik, Mala79, anna maria lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgoś a coś Ty taka zakręcona ;)

malgos741, Mega, Aasiula, peppapig lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Małgoś a coś Ty taka zakręcona ;)
    Nie mam pojęcia , jak do tego doszło ;)

ania.g, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula weź szyję Amolem nasmaruj to babciny sposób ale pomaga ...

peppapig, Mega, Elfik, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobity,sory,że się do wszystkiego nie ustosunkowywuje ale nie ogarniam. Wakacje a chcę z dzieciakami choć trochę pobyć. Idziemy na trochę to do parku to do lasu na jaki spacer,lody. Oni szaleją a ja ledwo ich doganiam... moje siły pozwalają mi potem tylko na przygotowanie obiado-kolacji i tyle.
    Młody szaleje,wygina się i faluje,czasami boleśnie.
    Czkawke ma codziennie :-) pod rzebrem czuje piete...
    Czyli jest dobrze ;)

SolarPolar, ania.g, malgos741, Elfik, Aasiula, Mala79, Mimik, anna maria, iwcia77, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    I jak Asiula, masz jakieś wspomagacze uśnieżające choć trochę ból?
    Oj , troche przeszlo ale dupy nie urywa:(

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Asiula weź szyję Amolem nasmaruj to babciny sposób ale pomaga ...
    Nie mam w domu amolu :(
    Chlopa nie ma a ja nie jestem w stanie prowadzic auta :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula bidula :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula wiem jak to jest wspieram w cierpieniu ja od niedzieli zyje na 100 ketonalu i tylko na troche odpuszcza a tak to napier....

Reni wakacje masz odstresuj sie i do boju we wrześniu!

Malgos dobrze ze tak sie zakonczyla Twoja historia z autem

Wiecej nie pamiętam a i jeszcze raz dziękuję za zgloszenie tego postu na fb duze buziolki Kobiety!

Mega, malgos741, moremi, ania.g, Aasiula, megan8, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Mimik Przyjaciółka

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Leze plackiem w kolnierzu ,o 17 do neurologa i na rehabilitacje.
    U mnie to kiszka z ta szyja bo uciski sa , a przy tym rozne objawy zawroty glowy , wymioty albo klatania serca ;(
    oj biedaku, to atrakcje nie do pozazdoszczenia :P

• Mimik Przyjaciółka

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Kurka, zakwasy mam ze smiechu! Chodakowska na fb wrzucila cwiczenia z pilka. No to ja z corka - dawaj probowac, bo przywiozlysmy sobie pilke z Pl. Ja pierwsza probuje - ciezko , ze ja pierdziele, ale daje rade. Potem corka, ktora podsmiewala sie pod nosem ze starej matki, co sie gramoli na pilce, a cwiczenia takie banalne...
    Jak ona zaczela wlazic na ta pilke! Dzizas, reka, noga, mozg na scianie! Ona w salonie, pilka w kuchni, nogi ma w korytarzu, pilke przytrzymuje zebami, zeby jej nie uciekla, gacie sie jej zsuwaja, wlosy wkrecaja pod pilke... Siedzielismy z Adasiem na podlodze i konalismy ze smiechu, bo wszystko co robi siostra jest super ( a najlepiej jak beka paszczowo ).
    Summa summarum odpuscila nie zdobiwszy ani jednego cwiczenia. Wieczorem zaczynamy jeszcze raz! Fajnie miec taka duza corke! :)
    A ile m a Twoja córa?

• Mimik Przyjaciółka

Wysłany: 28 lipca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Oj , troche przeszlo ale dupy nie urywa:(
    wystarczy ze szyja napieprza, jak by jeszcze dupę miało urywać to już kaplica.

Mega, malgos741, Elfik, moremi, Aasiula, peppapig, iwcia77, Sonya, BISCA, kkisia, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

‹‹ 10662 10663 10664 10665 10666 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ