35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:No grubo , po wypadku tak mi sie robi srednio raz , dwa razy do roku
I nie mozna tego zoperowac bo w takim miejscu że by bylo operacja sie udalo tylko pacjent nie zyje ...
Ale mozna sie nauczyc z tym zyc , twarda jestem hehe ludzie choruje na gorsze choroby I daja radeAasiula lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bosz... dziecko moje po spozyciu pomidorowej z lanymi kluskami, poszlo do kociej miski wyjadac karme widelcem... Calkiem niezle mu to szlo.
Ale czy ja zle gotuje?? Czy ja zle gotuje, pytam?? Zeby kocia karme??Nie wiedziałam - czy mam mu te 4 zęby czyścić, czy jakieś inhalacje urządzać...
Do tego dochodzi jeszcze fascynacja kryształkami z kuwety - (żwirek silikonowy) - na razie obraca je jak małe brylanty pod światło - czekam jak rozpocznie konsumpcję...
Bliska 77, Dziobak, ania.g, Bursztyn, kkisia, Mega, Mimik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:U mnie to samo...a Twój przynajmniej kulturalnie widelcem - bo mój to łapskami pcha do buzi. Kiedyś nie skumałam - co on tak memla w tym pyszczku - myślałam, że biszkopt..ale jak go dorwałam - to poczułam znajomy, piękny zapach karmy kociej....
Nie wiedziałam - czy mam mu te 4 zęby czyścić, czy jakieś inhalacje urządzać...
Do tego dochodzi jeszcze fascynacja kryształkami z kuwety - (żwirek silikonowy) - na razie obraca je jak małe brylanty pod światło - czekam jak rozpocznie konsumpcję...
Bozia3, Dziobak, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula, dzielna kobieto
Natka, ja wybrałam teraz z takiego jasnego jeansu i one są bardzo miękkie. Te od Iwci są grubsze, ale też miękkie. I nie ma problemów z rozmiarem. 36, to 36.
Ty chociaż masz ciuszki, a ja nawet nie wiem czego potrzebuję i oczy mi się do wszystkiego świecą. A ja kociokwiku dostaję.
U nas remont początkiem września będzie. Łóżko z szafkami, szafeczkami, szufladami będzie pod zamówienie. Do końca września chcemy mieć ogarnięte.
Byłam właśnie w szkole rodzenia. Na gimnastykę można chodzić do samego porodu. A teorię mamy na początku września, zajęcia praktyczne po zakończeniu teoretycznych.
Dodatkowo okazało się, że wybrałam pediatrę dwa kroki od mieszkania i położne stamtąd są środowiskowymi współpracującymi z tym lekarzem. Będą mi w tej szkole prowadzić od razu kartę.Aasiula, Elfik, Magdala, Margolcia88, Bliska 77, Bursztyn, kkisia, Mega, gretka, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka, 23 tc, to co Ty sobie żałujesz?
Kupuj jak ci coś w oczy wpadnie - przecież to czysta przyjemność
Burszta, nie jesteś nienormalna, tylko życie cię absorbuje i dobrze, jak zaczyna się robić spina, brrr...
Z drugiej strony in vitro też ma swoją datę użyteczności
Kapta, wiesz, ja miałam mieszane uczucia, w poprzedniej ciązy byłam chyba na 3 zajęciach i uzyskałam pewność, że jestem aspołeczną wredną suką, bez cienia delikatności i uczuć macierzyńskich...
widzisz, u Was się gada do brzuszka, u mnie jakoś zapędów nie mamy, czasem tylko młodego dyscyplinuje, że ma siedzieć "na dołku" bo wyrok ma bez zawiasów
za dobre zachowanie może go wypuszczę w 38 tc
za to wydawało mi się fajne poznać położne, zobaczyć sale, dowiedzieć się co i jak..
ale jak mnie czeka patologia i cc...eh...
Asiula, to nie zazdroszczę, a długo trwa taki atak?
Kapta, może ty przy ograniczonej widoczności jakieś lusterka boczno dolne zamontuj?
zazdroszczę postępu w pracach, u mnie proszek...
tych szaf ci najbardziej zazdroszczę!!!!
moremi, Bliska 77, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Aasiula, dzielna kobieto
Natka, ja wybrałam teraz z takiego jasnego jeansu i one są bardzo miękkie. Te od Iwci są grubsze, ale też miękkie. I nie ma problemów z rozmiarem. 36, to 36.
Ty chociaż masz ciuszki, a ja nawet nie wiem czego potrzebuję i oczy mi się do wszystkiego świecą. A ja kociokwiku dostaję.
U nas remont początkiem września będzie. Łóżko z szafkami, szafeczkami, szufladami będzie pod zamówienie. Do końca września chcemy mieć ogarnięte.
Byłam właśnie w szkole rodzenia. Na gimnastykę można chodzić do samego porodu. A teorię mamy na początku września, zajęcia praktyczne po zakończeniu teoretycznych.
Dodatkowo okazało się, że wybrałam pediatrę dwa kroki od mieszkania i położne stamtąd są środowiskowymi współpracującymi z tym lekarzem. Będą mi w tej szkole prowadzić od razu kartę.no i nie wiem w jakim stanie bedą bo to jednak 5 lat sa schowane
powinno byc sporo bodziakow i pajaców a chciałabym dokupić półśpiochy i mniejszy kombinezon, bo mam tylko większy na 68.
Zamówię te w H&M. Swoja droga mam pod nosem i c&a i h&m ale w żadnym sklepie nie ma linii ciążowejtakze dobrze ze można kupić w necie
moremi, ania.g, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
o ile mogę zeznać
Duska walczy z meblami i robi porządek na strychu..
jest co robić, bo meble jeżdzą z róznych pomieszczeń, a same na schody wchodzić nie chcą
a Sabinka kontroluje zdrowie córci, zjeździć wszystkich doChtorów to praca pełnoetatowa... a jak ciśnienie podnosi...Aasiula, kapturnica, moremi, Dziobak, ania.g, megan8, kkisia, SolarPolar, Mega, gretka, malgos741, anna maria, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Natka, 23 tc, to co Ty sobie żałujesz?
Burszta, nie jesteś nienormalna, tylko życie cię absorbuje i dobrze, jak zaczyna się robić spina, brrr...
Kapta, wiesz, ja miałam mieszane uczucia, w poprzedniej ciązy byłam chyba na 3 zajęciach i uzyskałam pewność, że jestem aspołeczną wredną suką, bez cienia delikatności i uczuć macierzyńskich...
widzisz, u Was się gada do brzuszka, u mnie jakoś zapędów nie mamy, czasem tylko młodego dyscyplinuje, że ma siedzieć "na dołku" bo wyrok ma bez zawiasów
za to wydawało mi się fajne poznać położne, zobaczyć sale, dowiedzieć się co i jak..
Kapta, może ty przy ograniczonej widoczności jakieś lusterka boczno dolne zamontuj?
tych szaf ci najbardziej zazdroszczę!!!!
I rehabilitacja , ktora tez pomaga
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:zimno i deszczowo,dostalam znienacka okres,chodze w Heli pampersie,malz w lesie nie ma zasiegu ,pytalam sasiadow (80 letnich)podpasek nie Maja od 30 lat
.
Dowcip dnia.
Dziewczyny nie wypisujcie mnie z polkolonii. Jestem w rozjazdach i rzadko zagladam. Na poczatek roku bede w pierwszym rzedzie stala.
Reni, szkoda no panie. Taki lajf. Trzeba miec nadzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 16:09
moremi, Bliska 77, ania.g, Aasiula, Zofia8, kkisia, BISCA, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
[QUOTE=Elfik
tych szaf ci najbardziej zazdroszczę!!!![/QUOTE]
Smiej sie smiej. Powinnam oblozona poduchami chyba chodzic jednym slowem.
Nie ma to jak na wymiar robione bo te sklepowe to jakas podroba a moje beda z prawdziwego drzewa i glebokie . Moj z Be zwiozl pieknie rzezbione fronty.W sumie 6 wiec beda dwie duze trzy drzwiowe szafy. Jedna dla mnie ,a druga małzowa cobysmy sie nie bili
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 15:53
moremi, Bliska 77, Elfik, Aasiula, kkisia, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Haha, ja mojej ostatnio z paszczy psia karme wyjmowalam, bo sobie łapkami napchała ile sie dalo ...
Elfik, Aasiula, Dziobak, kkisia, Bliska 77, Bozia3, moremi, Mega, malgos741, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Elfik wrote:Natka, 23 tc, to co Ty sobie żałujesz?
tych szaf ci najbardziej zazdroszczę!!!! -
no własnie wiem i zazdraszczam.
ja chcę skaptować małza koleżanki, ale coś mi nie idzie...
fronty chcę sobie zostawić ikeowskie, ale cała obudowa i wnętrze chciałabym zeby e były solidniejsze...
chciałabym tam tez mieć miejsce na gospodarcze rzeczy, odkurzacz, wiadro, mopa, suszarkę rozkładna, deskę do prasowanie, żelazko...
i żeby to zajęło jak najmniej miejsca)))))))
a Twój stolarz, nie robi sam tych szaf?
no własnie u mnie druga cześc tej szafy ma być małzowa, a dotychczsową małżowa ma przejąć Ida..
właśnie sobie przypomniałam, że muszę fronty obejrzeć, czy to co ostatnio zauważyłam to zadrapanie czy plama do starcia
dodatkowo chyba jednak wezmę tapicera do kanapy w dużym pokoju
za nową zapłaciłabym tyle co tapicerowi, a tu mam już sprawdzoną..
może łóżeczko złożę z powrotem teraz, bo mam wrażenie, że jedna śruba się zapodziałą..
jak znam życie, jest wyjątkowa, niewymiarowa, a po znalezieniu jej sprzedwana tylko w opakowaniach po 20 sztuk)))))))))))0
ania.g, Aasiula, kapturnica, kkisia, moremi, SolarPolar, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tylko ze ja nie zamierzam korzystac z ivf
nie znam przyczyn, może ideowe, ja sama nie chciałam, a potem...
teraz dla mnie to naturalna droga starań
od metod naturalnych po in vitro na końcu.
Ale każdy ma swoje uwarunkowania i swój planBliska 77, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Laski, dzieci normalne, znaczy się, mają instynkt przeżycia,z głody by nie padły
koty i psy szamają aż miło, to czemu nie spróbować?
Ale Dziobak, twój widelcem z kociej michy
ten ma styl))))))))))
ania.g, Dziobak, kkisia, Bozia3, moremi, SolarPolar, Mega, malgos741, Mimik, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość