35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn
bo ja na Ciebie czekam co nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 13:50
Bursztyn, iwcia77, BISCA, Bliska 77, Simba, moremi, Bozia3, kkisia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn
bo ja na Ciebie czekam co nie?
jakbys tak wpadke zaliczyla podczas seksu malzenskiego lub poza, to nie czekaj na mnie tylko jedz koksemkapturnica, iwcia77, Reni, ania.g, Bliska 77, Simba, moremi, Margolcia88, kkisia, Mega, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
angela wrote:A jestem ciekawa co u Was słychać. Czy wszystkie starające się osiągnęły już swój cel. A tak w ogóle to już zaglądałam wcześniej tylko się nie odzywałam bo nie trafiłam na żadne znajome kobietki. A jak Inessa? wiecie coś o niej?
angela lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Aasiula, jak szyja bidoku?
U mnie to kiszka z ta szyja bo uciski sa , a przy tym rozne objawy zawroty glowy , wymioty albo klatania serca ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 13:56
-
Bursztyn wrote:u mnie to samo co wczesniej, czyli nie
Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Nie spisy tylko spiny
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Asiula, to grubo u Ciebie..
nie przytulam, bo raczej cię pewnie teraz nie ma co dotykać
wiedziałam, że sprzątanie jest niebezpieczne dla życia!!
na wrześniówkach laski pakują torby do szpitala..
jakoś dziwnie mi się zrobiło, a ja w proszku...
chyba czas za zakup sexi gaci z siatki...
Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, ania.g, Bliska 77, moremi, Bozia3, SolarPolar, kkisia, Mega, malgos741, Mimik, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Asiula, to grubo u Ciebie..
I nie mozna tego zoperowac bo w takim miejscu że by bylo operacja sie udalo tylko pacjent nie zyje ...
Ale mozna sie nauczyc z tym zyc , twarda jestem hehe ludzie choruje na gorsze choroby I daja radeSimba, Bursztyn, moremi, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Leze plackiem w kolnierzu ,o 17 do neurologa i na rehabilitacje.
U mnie to kiszka z ta szyja bo uciski sa , a przy tym rozne objawy zawroty glowy , wymioty albo klatania serca ;(Aasiula lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Asiula, to grubo u Ciebie..
Ja tez torby nie mam spakowanej.Jeszcze nie mam jak.Mlodego ubranka tez nie poprane w dzieciecym proszku.Czekaja jak pokoj juz bedzie zrobiony.Moj dzis gruntuje sciany w naszym pokoju.Jestems szczesliwa ,ze mlodego pokoj juz ogarniety.A wczoraj znajomy stolarz wzial wymiar na szafy jakie ma nam 2zrobic.I stwierdzil ,ze sie pospieszy coby go myszy nie zeżarły skoro obiecal ciezarnej
No i jutro ma byc komoda na malego ciuszki.Mam nadzieje ,ze tak jak mi moj obiecal do konca tygodnia pokoj bedzie gotowy.Wiec przyszly tydzien bym zaczela wszystko dla Maksa juz szykowac łacznie ze skrecaniem lozeczka.
Elf chodzisz do szkoly rodzenia ??Bo wspominalas ze mialas ochote..
iwcia77, moremi, Margolcia88, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni
jesień bedzue twoja! Zaraz sie tu trochę poluźni kolejka to pare osób musi w nią wskoczyć
Ciekawe jak u Beates, czy testy ciemnieją, oby tak
Aasiula, musze mojego pogonić do ortopedy na przegląd kręgosłupa, narzeka ostatnio na dziwne samopoczucie to moze cos mu sie uciska
Moremi, a te facie z H&M to fajne w dotyku? Miękkie? duzo spodni mam z C&a i tam tez chciałam kupić bo z rozmiarem nie ma problemu.
Elfik, twój suwak mówi ze ci 49 dni zostałofaktycznie pora na sexi gacie
Aasiula, iwcia77, ania.g, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No grubo , po wypadku tak mi sie robi srednio raz , dwa razy do roku
I nie mozna tego zoperowac bo w takim miejscu że by bylo operacja sie udalo tylko pacjent nie zyje ...
Ale mozna sie nauczyc z tym zyc , twarda jestem hehe ludzie choruje na gorsze choroby I daja rade
Czy ktoras wie co z Wacia i Sabbcia ??????Aasiula, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mnie sie ostatnio włączyła potrzeba szykowania
mam ochotę przestawiać meble, robic miejsce i przywieźć ciuchy po J i posprawdzać czego nie mam. No i strasznie chce kupić małemu cos, na razie oglądam i planuje
w sierpniu zrobie listę zakupów a we wrześniu przemeblowanie. W październiku łóżeczko musi juz stać na swoim miejscu.
kapturnica, Aasiula, moremi, ania.g, kkisia, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde Asiek wspolczuje bo napewno bol okropny. Ja dzis jak to kaleka budyniowo -ciazowa.Przywalilam brzuchem w szafke , a ze chyba bylo malo to przytrzaslam kciuka oknem.Az mnie zemdlilo tak zabolalo.Siwy jest heh.Palec u nogi , palec u reki.Wiecznei cos musi bolec.
Czy ktoras wie co z Wacia i Sabbcia ??????
No własnie co u Waci i Sab ??
Na wykresach ciazowych pojawil sie wykres 39 latki ktora to zaciazyla I sie nie pochwalila sie pytamiwcia77, Reni, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bosz... dziecko moje po spozyciu pomidorowej z lanymi kluskami, poszlo do kociej miski wyjadac karme widelcem... Calkiem niezle mu to szlo.
Ale czy ja zle gotuje?? Czy ja zle gotuje, pytam?? Zeby kocia karme??Bliska 77, Bursztyn, moremi, Reni, Elfik, kkisia, Mega, malgos741, Mimik, paszczakin, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość