35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza1975 wrote:Teściowa przyjechała mnie wesprzeć psychicznie, a tu nawet zakląc na forum nie można.
Jak żyć pytam, jak żyć?A tak na serio Mysza to wykorzystaj to, niech zajmie się Wojtkiem a Ty spróbuj złapać oddech. Jak się czuje Twoje mama?
kkisia, Aasiula, Simba, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dobry (oby cały)
Ale miałam sny erotyczne, normalnie szok
Marcel cały czas staje przy meblach i wkurza się że nie może sam wdrapać się na kanapę. Gimnastyka całodzienna zapewniona.
A jeszcze jedno, pewnie nie uwierzycie ale od jakiś trzech dni czuję ruchy niespodzianki. Nie da się tego pomylić z niczym innym. Regularnie o stałych porach wieczorem i nad ranem rozrabia w brzuchuBISCA, kapturnica, Bliska 77, Margolcia88, kkisia, Dziobak, Aasiula, Simba, Sonya, ComeToMeBaby, SolarPolar, moremi, anna maria, beates, Heretyczka, gosia7122, Mega, dorbie, megan8, angela lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzien bry.Leje jak z cebra ale jak przyjemnie chłodno .Lubie to!!!
Na wrzesniówkach mamy oficjalnie pierwsze dziecie o wadze 2490 urodzone 34tyg3dni przez CC , takze kurde nie ma to tamto trza Elf i Peppol zacząć pakowac torbe do szpitala.Bo raz dwa i zacznie sie u nas
Małż kładzie kolorek na ściany. Jestem w 7mym niebie bo jutro , najdalej piątek będzie już meblowanie
No i pisiont dni nam zostało do rozsypania! .Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 08:16
Margolcia88, kkisia, Aasiula, paszczakin, ania.g, ComeToMeBaby, SolarPolar, moremi, gosia7122, Mega, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry dziwczynki, kawka zrobiona, zmarzłam w nocy, zimne noce - nie lubię.
Margolcia88, Bliska 77, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyDzień dobry, właśnie - zrobię sobie kawę, bo mnie z lekka głowa boli.Dziś mam wizytę u gina, jakiś dziwny termin mi wyznaczył - w czasie @.
Dobrego dnia!
U mnie chłodno, ale słonecznie.malgos741, Bliska 77, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Bry dziwczynki, kawka zrobiona, zmarzłam w nocy, zimne noce - nie lubię.
No i dzis 3kg na wadze mniej znaczy woda zeszłamalgos741, Margolcia88, Bliska 77, Aasiula, Simba, ania.g, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Dzień dobry, właśnie - zrobię sobie kawę, bo mnie z lekka głowa boli.Dziś mam wizytę u gina, jakiś dziwny termin mi wyznaczył - w czasie @.
Dobrego dnia!
U mnie chłodno, ale słonecznie.kapturnica, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A ja bardzo , bardzo teraz lubie.
No i dzis 3kg na wadze mniej znaczy woda zeszła
Kapta, fajnie, ze pozbylas sie wody, bardzo ladny wynik, tym bardziej na tym etapie ciazySabina, kapturnica, Aasiula, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Stymulacje czyli podpasienie jajec
Pewnie kazał Ci przyjsc podczas @ by zobaczyc jak wyglądają jajniki .
Hmm, nie wiem, nie mówił w jakim celu. W sumie ja mam zawsze dość duże pęcherzyki i pękające, raczej fazę lutealną miałam gorszą, więc biorę luteinę przez 10 dni.
Ale nie wiem...
Chyba powinien najpierw sprawdzić jakość tego jajka w pęcherzyku - jeśli się da. -
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:No ja tez lubie chlodne nocki, w ogole jestem jakas dziwna, uwielbiam ciepla zlota jesien a w upalne letnie dni lepiej do mnie nie podchodzic
Kapta, fajnie, ze pozbylas sie wody, bardzo ladny wynik, tym bardziej na tym etapie ciazy
W sumie mam na plusie 6Wiec jak na porównanie z ciążą ze starszym synem to różnica na tym etapie prawie 20kg
I pewnie dlatego wtedy brzuch mi zesznitowało rozstępami a teraz nie mam ani jednego nowego.
malgos741, ComeToMeBaby, Bliska 77, Sabina, moremi, Mega, peppapig, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ja musiałam iść do gina w czasie @ jak miałam dostać stymulację, więc może coś jest na rzeczy...
Margolcia88, Aasiula, kapturnica, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnykapturnica wrote:W sumie mam na plusie 6
Wiec jak na porównanie z ciążą ze starszym synem to różnica na tym etapie prawie 20kg
I pewnie dlatego wtedy brzuch mi zesznitowało rozstępami a teraz nie mam ani jednego nowego.
Tylko 6 kg przybyło Ci w czasie ciąży? Bardzo mało, ja ciągle słyszę o 15 - 20
Mimik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Ja musiałam iść do gina w czasie @ jak miałam dostać stymulację, więc może coś jest na rzeczy...
Ja w sumie nie bardzo rozumiem, co to ta stymulacja, w jakim sensie ,,podpasienie jajek", że będą lepsze czy że będzie ich więcej. Uważam, że bardziej logiczne jest, żeby były lepszej jakości.malgos741 lubi tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Tylko 6 kg przybyło Ci w czasie ciąży? Bardzo mało
, ja ciągle słyszę o 15 - 20
.
Myśle ,że to przez to ,że startowałam z wyższej półki wagowej już przed ciążą i dwa dieta cukrzycowa też ma swoje wymagania.Aasiula, moremi, dorbie, Mega lubią tę wiadomość