35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:To ja też jestem dziwna, bo też uwielbiam ciepłą złotą jesień, zapach liści i ich kolory, kasztany i ten dźwięk pod stopami kiedy się chodzi po liściach, zapach ogniska ( tylko jesienią tak pachnie). Na drugim miejscu jest wiosna, kiedy zieleń jest taka świeża, wszystko budzi się do życia i ziemia inaczej pachnie
Dzien dobry wszystkim
Kapta, podasz nazwę tej maści na nogi bo znowu mi wczoraj opuchła prawawidze ze puchnie głownie ta, lewa odrobinkę, prawie nie widac.
Zawsze przed pelnia gorzej śpię, dzis to juz był armagedon, co godz wstawałamSabina, ania.g, Margolcia88, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry
Leonsjo ma zęba
Margolcia, ja wycodze z założenia, że niestety w naszym wieku trzeba wspomóc trochę naturę. O jakości pęcherzyka może świadczyć jedynie zdrowa ciąża. I nie musisz od razu płakać, że bedzie kilka pęcherzyków. Przy stymulacji clo jest ich zwykle kilka i są sporo większe niż normalnie, ale już przy letrozolu jest zazwyczaj jeden. Generalnie chodzi o poprawę ich jakości.
Ania, z tego co pamiętam to Ola też w 14 tygodniu czuła maleństwo. Teraz gdzieś znikła.
Natka, jeżeli puchnie jedna noga to warto skonsultować z lekarzem. A maść jest z kasztanowcem. Jeszcze kiedyś Bozia pisala coś o jakimś specyfiku z pietruszka. Do piciaSimba, ania.g, Margolcia88, Sabina, Aasiula, Mimik, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:
Natka, jeżeli puchnie jedna noga to warto skonsultować z lekarzem. A maść jest z kasztanowcem. Jeszcze kiedyś Bozia pisala coś o jakimś specyfiku z pietruszka. Do picia
-
Właśnie kurier przywiózł poduchę motherhood. Już się na niej wyłożyłam.
Natka, ja bym jednak skonsultowała to z innym lekarzem.Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry. U mnie slonce. Ale za 2 godziny juz go nie bedzie.
Doopa mnie boli po wczorajszych zabawach na pilce. A corka nie zrobila ani jednego cwiczenia na pilce. Sesesesesemoremi, ania.g, Margolcia88, ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bry. U mnie slonce. Ale za 2 godziny juz go nie bedzie.
Doopa mnie boli po wczorajszych zabawach na pilce. A corka nie zrobila ani jednego cwiczenia na pilce. SeseseseseDziobak, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dziobak wrote:Bry. U mnie slonce. Ale za 2 godziny juz go nie bedzie.
Doopa mnie boli po wczorajszych zabawach na pilce. A corka nie zrobila ani jednego cwiczenia na pilce. Sesesesese
I właśnie patrzę, że dzisiaj ma studniówkę. I w co ja mam się ubrać?Margolcia88, Sabina, ania.g, Simba, ComeToMeBaby, Dziobak, Aasiula, anna maria, kapturnica, Zofia8, kkisia, BISCA, Mega, iwcia77, Elfik, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry
Leonsjo ma zęba
Margolcia, ja wycodze z założenia, że niestety w naszym wieku trzeba wspomóc trochę naturę. O jakości pęcherzyka może świadczyć jedynie zdrowa ciąża. I nie musisz od razu płakać, że bedzie kilka pęcherzyków. Przy stymulacji clo jest ich zwykle kilka i są sporo większe niż normalnie, ale już przy letrozolu jest zazwyczaj jeden. Generalnie chodzi o poprawę ich jakości.
Dzięki, już rozumiem, zapiszę sobie te nazwy na wszelki wypadek. No jeśli trzeba będzie poprawić jakość pęcherzyka, to dobrze. Jak wrócę, to powiem, o co chodziło.
-
Margolcia88 wrote:Dzięki, już rozumiem, zapiszę sobie te nazwy na wszelki wypadek. No jeśli trzeba będzie poprawić jakość pęcherzyka, to dobrze. Jak wrócę, to powiem, o co chodziło.
Trzymam kciukiMargolcia88, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
A u nas dzień lepszy:) Dziecię stara się i trafia, tylko nieodrodna córka swoich rodziców - nie oczekuj, nie naciskaj, nie wypytuj a będzie ci dane. Ona lubi sama decydować kiedy i już
No to jej nie przeszkadzam i efekty są zdecydowanie lepsze:)
moremi, Aasiula, kkisia, Simba, Mega, Elfik, megan8, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Mimik wrote:GRATULACJE!
Maksimus Wielgus zresztą teżkapturnica, Mimik, Sabina, Aasiula, kkisia, BISCA, Simba, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!