35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:dzien dobry
dzionek pelen nowych emocjonujacych zdarzenmoj syn zaliczyl pierwszy pocalunek
spotkalam dzis kolezanke z pracy, ktora starala sie dlugo o dziecko, az w koncu zdecydowali sie z mezem na in vitro i w lutym tego roku urodzila sie Majaiwcia77, Mega, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
bylam dzis w H&M sa jeansy i garderoba ciazowa za 7 euro!!! jak ja bylam w ciazy to za jeansy na znizkach zaplacilam 20 euro!!!
...prawo Murphiego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 20:46
moremi, anna maria, ania.g, Mega, kapturnica, Dziobak, Mimik, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:No nie mam no. Ale mam dobre dunskie. A belgijskie pewnie da sie skolowac.
Ale on rozpuszczony swoja droga... Tos se narobila tym wyjazdem...anna maria, Mega, Dziobak, Simba, Sabina, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Uwaga! Poszukuje dziewczyny dla Adasia. Sasiadka ( ta z fotek z flagami norweskimi ) zostala dzis wyeliminowana. Okazalo sie, ze kapie sie raz w tygodniu! Bo niezdrowo jest sie kapac czesciej...Skora sie przesusza... W dni bez kapieli jest wycierana chusteczkami...
Codziennie bawimy sie razem na dworze, hustawki, piaskownica, dzieciaki sa spocone, a ona jest kapana raz w tygodniu. Zeby bylo smieszniej, tak uwaza caly norweski narod. Typu: Częste mycie skraca życie,skóra się sciera i człowiek umiera. Albo: Mycie głowy trup gotowy.
Same rozumiecie, z brudasem dziecko moje wiazac sie nie moze.kapturnica, Simba, Aasiula, Mega, megan8, ania.g, paszczakin, Sonya, dorbie, Sabina, BISCA, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby, angela lubią tę wiadomość
-
moja mama w domu ,dzisiaj wyszła ,uparta i nie da sobie nic powiedzieć ,nie chciała do mnie do domu chociaż na trochę . Mówi że sobie da radę ale ja się o nią boję bo ten jej facet to niegramotny ,mama gorzej słyszy i pamięć szwankuje nie wiem czy będzie brała systematycznie leki .Męczy mnie to ale chyba nic nie da się zrobić.
Pozdrawiam i trzymam za potrzebujące.kapturnica, Simba, Aasiula, Dziobak, anna maria, Zofia8, Heretyczka, Mega, moremi, ania.g, Sabina, malgos741, kkisia, ComeToMeBaby, Bozia3, paszczakin lubią tę wiadomość
-
choroba wszystko sie mi w organizmie poprzestawiało, 32 dc??? ciąża wykluczona miesiąc się z męzem nie widzieliśmy, a przede wszystkim jeszcze się ie staraliśmy , od kolejnego cyklu iałbyć star.. n o i gdzie on gdzie? w kulki sobie leci...
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Uwaga! Poszukuje dziewczyny dla Adasia. Sasiadka ( ta z fotek z flagami norweskimi ) zostala dzis wyeliminowana. Okazalo sie, ze kapie sie raz w tygodniu! Bo niezdrowo jest sie kapac czesciej...Skora sie przesusza... W dni bez kapieli jest wycierana chusteczkami...
Codziennie bawimy sie razem na dworze, hustawki, piaskownica, dzieciaki sa spocone, a ona jest kapana raz w tygodniu. Zeby bylo smieszniej, tak uwaza caly norweski narod. Typu: Częste mycie skraca życie,skóra się sciera i człowiek umiera. Albo: Mycie głowy trup gotowy.
Same rozumiecie, z brudasem dziecko moje wiazac sie nie moze.
edit: jak ja nie cierpię brudasów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 22:50
moremi, Dziobak, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Aasiula wrote:Nie ma szansy , dwa razy do roku odrobaczamy sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 22:53
Aasiula lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny