35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Choroba bliskiej osoby drazliwym tematem?
Z tego co kojarzę, to drazliwym tematem było badanie nasienia i wszystko co z tym związane.
Te "zbędne" informacje czasami ratują życie. A co w przypadku zasłabniecia? Utraty przytomności? Co w wywiadzie powie mąż? "Była zdrowa, na nic się nie leczyła"
Mi chodzi o to. Nie o jakieś pierdy czy ma to wpływ na starania i psychikę faceta.
Wbrew pozorom duża część społeczeństwa ukrywa przed rodziną swoje choroby. Później jest szok i niedowierzanie - "skąd reklamówka leków?", "ale on nigdy u lekarza nie był".
Takich historii mogłabym przytoczyć mnóstwo, ale po co.
Choroby, to za duzo powiedziane.
Tak naprawde lecze sie, by urodzic zdrowe dziecko. Bylam u edno i nie mam hashimoto a lek na tarczyce musze brac, bo chcialam obnizyc tsh, ktore bylo w normie.
Wiekszosc to suplementy ale torba byla wielka, bo kupilam na 3 miesiace.
Gdyby nie starania, nie bralabym zadnych lekow.chruszczow, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Sonya wrote:Zosia pewnie chętnie podzieliłaby stres na pół. Tym bardziej podziwiam jej samotną walkę. Zosiu dzielna jesteś bardzo.
Czasami zastanawiam sie, w jakim celu dziewczyny, pisza to co pisza, wiedzac, ze nie moge zmienic sytuacji. Jaki jest cel??? Udowodnic, ze zyje w zlym zwiazku, pokazac, ze One zyja w lepszych?
Tak wazne dla Nich jest wyrazenie swojej opinii, ze nie mysla jaki to moze wywolac skutek. Ze moze to kogos zdolowac, doprowadzic do zalamania.
Dobrze, ze ja jestem od tego daleka
chruszczow, Sonya, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Czasami zastanawiam sie, w jakim celu dziewczyny, pisza to co pisza, wiedzac, ze nie moge zmienic sytuacji. Jaki jest cel??? Udowodnic, ze zyje w zlym zwiazku, pokazac, ze One zyja w lepszych?
Tak wazne dla Nich jest wyrazenie swojej opinii, ze nie mysla jaki to moze wywolac skutek. Ze moze to kogos zdolowac, doprowadzic do zalamania.
Dobrze, ze ja jestem od tego daleka
Ja trzymam kciuki, rob swoje i nie przejmuj sie opiniami innych. W koncu cel uswieca srodki. Jestes zuch!Zofia8, caffe, dorbie, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nadaję z Mazur. Pogoda super, posiedziałam dzisiaj kilka godzin za sterem i to było super
Stwierdzilismy jednak, że się starzejemy i morze nas bardziej ciągnie. Nie ma dyskotek w porcie, a ludzie zmęczeni rejsem zazwyczaj w porcie śpią zamiast balować. I wszędzie brzeg widać.
Mamy na pokładzie ruchliwe bliźnięta
Mega, Ty masz 6666 postów. Powinnaś to przeprasować porządnie
Dobranoc
Ps. Nadrobiłam Was w kilka minutwstyd!
Poplyncie do Sztynortu. Tam zawsze sie cos dzieje
dorbie lubi tę wiadomość
Zofia8
-
ComeToMeBaby wrote:Kapta, a powiedz mi, co ma symbolizować ten mały palec wyprostowany w twoim awatarze? Bo tam brzuch to swoją drogą, ale pięść to ułożyłaś tak niestandardowo, że nie wiem, czy ma to jakieś znaczenie czy nie ma.
ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Czasami zastanawiam sie, w jakim celu dziewczyny, pisza to co pisza, wiedzac, ze nie moge zmienic sytuacji.
EDIT
Zreszta nie wazne. Nie moja brochaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 12:53
moremi lubi tę wiadomość
-
Halo! Halo!! Wszystkie wywiało ???Ludzie upał idzie od tego tygodnia.Te co lubią beda mieć frajde ,Te co nie będą cierpiec jak i ja. Kończe prać pieluchy i powiem Wam ,że te białe sa do dupy jakas cienizna .Dawniej była gruba tetra a teraz jakies gówno .
No to se pogadałam sama ze sobąMala79, SolarPolar, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek
Obecna chociaz malo przytomna...
Udanej niedzieli wszystkim zycze
Ja zaszywam sie w najchlodniejszy i najciemniejszy kat w mieszkaniu i byle do wieczora...
Dziobak zdecydowalas sie juz z jakiego przepisu skorzystasz a moze masz juz biszkopt zrobiony?
Zofia co sie tak tlumaczysz kazda z nas ma prawo do wypowiedzi... Rob swoje i tyle!
Ja jedynie odnosze wrazenie ze nie potrafisz przyjac 'krytyki' swojej osoby..Mega, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Halo! Halo!! Wszystkie wywiało ???Ludzie upał idzie od tego tygodnia.Te co lubią beda mieć frajde ,Te co nie będą cierpiec jak i ja. Kończe prać pieluchy i powiem Wam ,że te białe sa do dupy jakas cienizna .Dawniej była gruba tetra a teraz jakies gówno .
No to se pogadałam sama ze sobą
Kupowałas w necie? U mnie te cholerne pieluchy zajechały mineralne bo podczas prania wyłaziły z nich nitki i odkręciły sie gdzieś w bębnie. Dobrze ze pralka wtedy była ja gwarancji i mi to zrobili. Teraz chce kupić tetrówki po pomacaniu w sklepie.
Ach, na dworze przyjemnie. Szkoda ze na długi czas można zapomnieć o takiej pogodzie. Chłop ma w aplikacji prognozę 14dniowa i tam przez ten okres temp nie schodzi poniżej 32mam nadzieje ze ta prognoza sie nie sprawdzi
Mala79, macduska, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny