35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry
Byliśmy w centrum na kawie i lodach, teraz polegujemya potem grill
A z upałów to ja sie akurat cieszę, w końcu urlop mam, nie?
Wczoraj wieczorem miałam lekkie załamanie emocjonalne, ale sobie poryczalam i jest okHeretyczka, kapturnica, macduska, Dziobak, ania.g, iwcia77, Aasiula, malgos741, Simba, Mala79, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie mierzę temperatury. Jest 24 dc. Objawów nie mam ŻADNYCH.
Objawy będa za pare dniI za nie kciukasy trzymam.
Natka z neta kupiłam niby 1 gatunek pisało na nich ale jakies cienkie sa.No nic , na podkladanie mlodemu na pampersa na bioderka beda. Duzo grubsze i fajniejsze sa te drugie takie kolorowe co wzielam.Frube z ladnymi nadrukamiChyba sie rozpatrze ejszcze w sklepie i kupie 10 bialych lepszych troche
macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A z upałów to ja sie akurat cieszę, w końcu urlop mam, nie?
).Wiem jak sie źle czułam ostatnio i jak okropnie puchły mi ręce i nogi.A ból stóp był koszmarny. Mam nadzieje ,że to już taka ostatnia ich fala będzie . ChUop na miesiąc jedzie do pracy w sobote. I mam nadzieje ,ze wtedy juz troche sie żar z nieba zmniejszy bo zcarno widze cokolwiek robic i jakos funkcjonowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 15:29
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi też upały nie na rękę. Zaczęłam generalne porządkowanie strychu a tam w upał nie bardzo da się wytrzymać.
Nie myślałam nigdy, ze takie zajęcie da mi tyle frajdy! Nie mogę się doczekać jutra kiedy znowu tam wlezę.
Dla ochłody co jskis czas schodzę do piwnicy i tam również robię po kawałku porzadek!
To jakoś tak oczyszczająco na mnie działa!
Tylko patrzeć Bursztyna z kaftanem.Dziobak, Mega, kapturnica, iwcia77, Aasiula, paszczakin, Mala79, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mi się śniło dziś, że przez te 10 dni urlopu przytylam 2 kg. Hmn, możliwe to, bo ostatnie dni wciagalam prawie całe porcje spagetti czy innych pasta. A z owocami morza pycha i tu jest bardzo duży wybór, we Włoszech i Chorwacji była klasyka.
Ale zero kanapek i na śniadanko pastizzi lub qasatta z ricotta lub pastą z fasoli. Tu taka klasyka i fajnieDziobak, Heretyczka, iwcia77, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc !! U mnie jak narazie wszystko ok !!! Ale jeszcze wstrzymuje sie z oznajmieniem Rodzinie o ciazy do momentu wynikow nimfy , ciagle nikt nic nie wie , choc sa osoby , ale to nie z rodziny akurat, ktore wprost spytaly czy jestem w ciazy , Bo podobno wszystko po mnie widac hehehe , no to co mialam powiedziec , klamac nie mozna przeciez
Milego dnia
Edycja :
A wiecie , ze na Lutowkach Dziewczyny juz wozki ogladaja I inne , a nawet ktos tam szpiworek juz dostal hyyyy????Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 17:28
ania.g, iwcia77, Aasiula, macduska, Reni, Sonya, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Objawy będa za pare dni
I za nie kciukasy trzymam.
Natka z neta kupiłam niby 1 gatunek pisało na nich ale jakies cienkie sa.No nic , na podkladanie mlodemu na pampersa na bioderka beda. Duzo grubsze i fajniejsze sa te drugie takie kolorowe co wzielam.Frube z ladnymi nadrukamiChyba sie rozpatrze ejszcze w sklepie i kupie 10 bialych lepszych troche
Kapta a po co chcesz dodatkowo pieluchę w pampersa kłaść?sam pampers wystarczy bo dzieci mają w nich szeroko nóżki.Pracuję z ortopedami to widzę co zalecają na usg bioderek.Chyba że to w innym celu.
pozdrawiam niedzielnie u mnie upały nadchodzą i mnie to nie cieszy.ania.g, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Kapta a po co chcesz dodatkowo pieluchę w pampersa kłaść?sam pampers wystarczy bo dzieci mają w nich szeroko nóżki.Pracuję z ortopedami to widzę co zalecają na usg bioderek.Chyba że to w innym celu.
pozdrawiam niedzielnie u mnie upały nadchodzą i mnie to nie cieszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 18:58
-
Witam
Ale leniwy dzień, prawie leniwy bo jeszcze czeka 10 kg wiśni do wadzenia w sokownik.
Evans, ja się nie dziwię że lutówki oglądają wózki. Ja też oglądam bo mam niezłą zagwozdkę w jakim wózku będzie się wygodnie jeździło Marcelowi i niespodziance. Wszystkie podwójne są bardzo drogie.iwcia77, Aasiula, Evans, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Halo! Halo!! Wszystkie wywiało ???Ludzie upał idzie od tego tygodnia.Te co lubią beda mieć frajde ,Te co nie będą cierpiec jak i ja. Kończe prać pieluchy i powiem Wam ,że te białe sa do dupy jakas cienizna .Dawniej była gruba tetra a teraz jakies gówno .
No to se pogadałam sama ze sobą
dodam , ze jak masz mozliwosc (siostra w UK) to niech ci kupi pieluchy w primarku! ja dostalam 3-pack - kolorowe- mocne jak te biale z pasmanterii- jakosc naprawde dobra!Dziobak, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
witam sie i melduje
u nas proba strun glosowych ..chyba rosnie Pavarotti a mi uszy wiedna tak sie wydziera
strasznie sie emocjonuje jak oglada Peppe Pig
..a ja bym chciala byc w polandii..gdziekolwiek....
ania.g, Aasiula, macduska, Evans, kapturnica, Mega, gosia7122, dorbie, Sonya, Mala79, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
I ja sie melduje , siedzimy z cora w ogrodzie , grilujemy
Zrobilam caber jagniecy , pycha !!!!
Cieplo , przyjemnieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 19:15
ania.g, iwcia77, Evans, kapturnica, macduska, gosia7122, dorbie, Sonya, Mega, Mala79, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Witam
Ale leniwy dzień, prawie leniwy bo jeszcze czeka 10 kg wiśni do wadzenia w sokownik.
Evans, ja się nie dziwię że lutówki oglądają wózki. Ja też oglądam bo mam niezłą zagwozdkę w jakim wózku będzie się wygodnie jeździło Marcelowi i niespodziance. Wszystkie podwójne są bardzo drogie.
A jestem kompletnie nie w temacienie mam pojecia jaki powinnam miec , na co zwracac uwage , w ogole nie wiem nic o dzieciach , chyba musze zaczac od kupienia jakies dobrej lektury ...
iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Kapta- ja dostalam zajebiste pieluchy w pasmanterii- biale- takie mocne jak kiedys - 1 szt 5 zeta ale bylo warto!
dodam , ze jak masz mozliwosc (siostra w UK) to niech ci kupi pieluchy w primarku! ja dostalam 3-pack - kolorowe- mocne jak te biale z pasmanterii- jakosc naprawde dobra!
A te zwykle kupilam w aptece gemini.Myslalam ,ze dosc fajne ale połaże jak upały zejda po sklepach i zanim kupie sprawdze jakie sa.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Evans wrote:A jestem kompletnie nie w temacie
nie mam pojecia jaki powinnam miec , na co zwracac uwage , w ogole nie wiem nic o dzieciach , chyba musze zaczac od kupienia jakies dobrej lektury ...
iwcia77, Evans lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4