X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry
    Byliśmy w centrum na kawie i lodach, teraz polegujemy ;) a potem grill
    A z upałów to ja sie akurat cieszę, w końcu urlop mam, nie? ;)
    Wczoraj wieczorem miałam lekkie załamanie emocjonalne, ale sobie poryczalam i jest ok :)

Heretyczka, kapturnica, macduska, Dziobak, ania.g, iwcia77, Aasiula, malgos741, Simba, Mala79, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nie mierzę temperatury. Jest 24 dc. Objawów nie mam ŻADNYCH.

Objawy będa za pare dni :) I za nie kciukasy trzymam.

Natka z neta kupiłam niby 1 gatunek pisało na nich ale jakies cienkie sa.No nic , na podkladanie mlodemu na pampersa na bioderka beda. Duzo grubsze i fajniejsze sa te drugie takie kolorowe co wzielam.Frube z ladnymi nadrukami :) Chyba sie rozpatrze ejszcze w sklepie i kupie 10 bialych lepszych troche

macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A z upałów to ja sie akurat cieszę, w końcu urlop mam, nie? ;)
    )
    Mnie upały przerazaja niestety :( .Wiem jak sie źle czułam ostatnio i jak okropnie puchły mi ręce i nogi.A ból stóp był koszmarny. Mam nadzieje ,że to już taka ostatnia ich fala będzie . ChUop na miesiąc jedzie do pracy w sobote. I mam nadzieje ,ze wtedy juz troche sie żar z nieba zmniejszy bo zcarno widze cokolwiek robic i jakos funkcjonowac :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 15:29

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też upały nie na rękę. Zaczęłam generalne porządkowanie strychu a tam w upał nie bardzo da się wytrzymać.
    Nie myślałam nigdy, ze takie zajęcie da mi tyle frajdy! Nie mogę się doczekać jutra kiedy znowu tam wlezę. :-)
    Dla ochłody co jskis czas schodzę do piwnicy i tam również robię po kawałku porzadek!

To jakoś tak oczyszczająco na mnie działa!

Tylko patrzeć Bursztyna z kaftanem. :-D

Dziobak, Mega, kapturnica, iwcia77, Aasiula, paszczakin, Mala79, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzisiaj wybralismy się nad zalew i dupa! Czerwona flaga wisi- sinice zakwitły... Ech!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    zastanawiam sie czy kupic conceive plus.....ale chyba kupie

Kup, kup! Zaszkodzić nie zaszkodzi a pomóc może!

dorbie, Heretyczka, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się śniło dziś, że przez te 10 dni urlopu przytylam 2 kg. Hmn, możliwe to, bo ostatnie dni wciagalam prawie całe porcje spagetti czy innych pasta. A z owocami morza pycha i tu jest bardzo duży wybór, we Włoszech i Chorwacji była klasyka.
    Ale zero kanapek i na śniadanko pastizzi lub qasatta z ricotta lub pastą z fasoli. Tu taka klasyka i fajnie

Dziobak, Heretyczka, iwcia77, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Polecam :-)

Heretyczka, iwcia77, Simba, moremi lubią tę wiadomość

• Evans Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Polecam tez pre-seed !!

Heretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc !! U mnie jak narazie wszystko ok !!! Ale jeszcze wstrzymuje sie z oznajmieniem Rodzinie o ciazy do momentu wynikow nimfy , ciagle nikt nic nie wie , choc sa osoby , ale to nie z rodziny akurat, ktore wprost spytaly czy jestem w ciazy , Bo podobno wszystko po mnie widac hehehe , no to co mialam powiedziec , klamac nie mozna przeciez
    Milego dnia :)
    Edycja :
    A wiecie , ze na Lutowkach Dziewczyny juz wozki ogladaja I inne , a nawet ktos tam szpiworek juz dostal hyyyy????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 17:28

ania.g, iwcia77, Aasiula, macduska, Reni, Sonya, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Objawy będa za pare dni :) I za nie kciukasy trzymam.

Natka z neta kupiłam niby 1 gatunek pisało na nich ale jakies cienkie sa.No nic , na podkladanie mlodemu na pampersa na bioderka beda. Duzo grubsze i fajniejsze sa te drugie takie kolorowe co wzielam.Frube z ladnymi nadrukami :) Chyba sie rozpatrze ejszcze w sklepie i kupie 10 bialych lepszych troche

Kapta a po co chcesz dodatkowo pieluchę w pampersa kłaść?sam pampers wystarczy bo dzieci mają w nich szeroko nóżki.Pracuję z ortopedami to widzę co zalecają na usg bioderek.Chyba że to w innym celu.
    pozdrawiam niedzielnie u mnie upały nadchodzą i mnie to nie cieszy.

ania.g, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Kapta a po co chcesz dodatkowo pieluchę w pampersa kłaść?sam pampers wystarczy bo dzieci mają w nich szeroko nóżki.Pracuję z ortopedami to widzę co zalecają na usg bioderek.Chyba że to w innym celu.
    pozdrawiam niedzielnie u mnie upały nadchodzą i mnie to nie cieszy.
    A u nas akurat sa zalecane dokladanie na pampka pieluchy.Ostatnio na szkole rodzenia byla wlasnie rozmowa o profilaktyce i sam ortopeda to zalecal .By od urodzenia do badania nosic. Takze co szkoła to zwyczaj ..Przy młodym tak robilam i odpukac wszystko było oki.Wiec postanowilam powtorzyc 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 18:58

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Ale leniwy dzień, prawie leniwy bo jeszcze czeka 10 kg wiśni do wadzenia w sokownik.
    Evans, ja się nie dziwię że lutówki oglądają wózki. Ja też oglądam bo mam niezłą zagwozdkę w jakim wózku będzie się wygodnie jeździło Marcelowi i niespodziance. Wszystkie podwójne są bardzo drogie.

iwcia77, Aasiula, Evans, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Halo! Halo!! Wszystkie wywiało ???Ludzie upał idzie od tego tygodnia.Te co lubią beda mieć frajde ,Te co nie będą cierpiec jak i ja. Kończe prać pieluchy i powiem Wam ,że te białe sa do dupy jakas cienizna .Dawniej była gruba tetra a teraz jakies gówno .

No to se pogadałam sama ze sobą XD
    Kapta- ja dostalam zajebiste pieluchy w pasmanterii- biale- takie mocne jak kiedys - 1 szt 5 zeta ale bylo warto!

dodam , ze jak masz mozliwosc (siostra w UK) to niech ci kupi pieluchy w primarku! ja dostalam 3-pack - kolorowe- mocne jak te biale z pasmanterii- jakosc naprawde dobra!

Dziobak, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    kup- mi Ivek na nim sie posliznal ;D

kapturnica, Heretyczka, dorbie, Simba, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie i melduje

u nas proba strun glosowych ..chyba rosnie Pavarotti a mi uszy wiedna tak sie wydziera :-O

strasznie sie emocjonuje jak oglada Peppe Pig

..a ja bym chciala byc w polandii :(..gdziekolwiek....

ania.g, Aasiula, macduska, Evans, kapturnica, Mega, gosia7122, dorbie, Sonya, Mala79, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja sie melduje , siedzimy z cora w ogrodzie , grilujemy :)
    Zrobilam caber jagniecy , pycha !!!!
    Cieplo , przyjemnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 19:15

ania.g, iwcia77, Evans, kapturnica, macduska, gosia7122, dorbie, Sonya, Mega, Mala79, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• Evans Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Witam
    Ale leniwy dzień, prawie leniwy bo jeszcze czeka 10 kg wiśni do wadzenia w sokownik.
    Evans, ja się nie dziwię że lutówki oglądają wózki. Ja też oglądam bo mam niezłą zagwozdkę w jakim wózku będzie się wygodnie jeździło Marcelowi i niespodziance. Wszystkie podwójne są bardzo drogie.

A jestem kompletnie nie w temacie :( nie mam pojecia jaki powinnam miec , na co zwracac uwage , w ogole nie wiem nic o dzieciach , chyba musze zaczac od kupienia jakies dobrej lektury ...

iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Kapta- ja dostalam zajebiste pieluchy w pasmanterii- biale- takie mocne jak kiedys - 1 szt 5 zeta ale bylo warto!

dodam , ze jak masz mozliwosc (siostra w UK) to niech ci kupi pieluchy w primarku! ja dostalam 3-pack - kolorowe- mocne jak te biale z pasmanterii- jakosc naprawde dobra!
    Mam wlasnie kolorowe z primarku i sa zajebiste 8)
    A te zwykle kupilam w aptece gemini.Myslalam ,ze dosc fajne ale połaże jak upały zejda po sklepach i zanim kupie sprawdze jakie sa.

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    A jestem kompletnie nie w temacie :( nie mam pojecia jaki powinnam miec , na co zwracac uwage , w ogole nie wiem nic o dzieciach , chyba musze zaczac od kupienia jakies dobrej lektury ...
    To zależy gdzie go będziesz używała, w mieście czy na wsi, czy zamierzasz z nim biegać, wnosić sama po schodach. Od tego trzeba zacząć a potem jest jeszcze sporo innych kryteriów...

iwcia77, Evans lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 10693 10694 10695 10696 10697 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ