35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:To zależy gdzie go będziesz używała, w mieście czy na wsi, czy zamierzasz z nim biegać, wnosić sama po schodach. Od tego trzeba zacząć a potem jest jeszcze sporo innych kryteriów...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 20:09
-
Evans wrote:Ja bede uzywac tylko na spacery, bo,ja wszedzie jezdze samochodem , Bo mam daleko , np do sklepu 10-15 min ... Ja mieszkam w miescie, ale to male miasteczko w sensie sa w wiekszosci same domy , bloku to chyba ani jednego nie ma , tylko kilka wierzowcow , ale to same biura ....musze miec dobry car seat to na pewno , ogolnie to mam zwracac uwage na firmy ?? Napewno,musi byc leciutki I ladnie wygladac , ale skad mam wiedziec, ze akurat ten bedzie wygodny/ najlepszy ... ?
Ja mam dla Marcela dwa. Jeden terenowy Teutonia na amortyzatorach i dużych pompowanych kołach a drugi na zakupy i do samochodu Cybex, bardzo lekki i łatwy w składaniu i rozkładaniu. Do tego Cybex możesz wozić dziecko do 22,5 kg. Cybex to spacerówka ale rozkłada się też zupełnie na płasko jak i Teutonia.Evans, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Poczytaj sobie opinie o wózkach na bangla.pl sporo tego jest. Albo poszukaj w necie co Ci się podoba i wtedy poszukaj opinii na temat konkretnego wózka.
Ja mam dla Marcela dwa. Jeden terenowy Teutonia na amortyzatorach i dużych pompowanych kołach a drugi na zakupy i do samochodu Cybex, bardzo lekki i łatwy w składaniu i rozkładaniu. Do tego Cybex możesz wozić dziecko do 22,5 kg. Cybex to spacerówka ale rozkłada się też zupełnie na płasko jak i Teutonia.
Ja tez mam 2wózki.Jeden duzy na amortyzatorach i pompowanych kołach na spacery u nas baby merca i drugi lekki do samochodu chicco ,żeby nie meczyc sie .ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A my po pierwszej rowerowej wycieczce Adasia. Byl tak zadziwiony siedzeniem w foteliku i nowa perspektywa, ze calkiem zapomnial zdzierac sobie kask z łebka. Pyknelismy 8 km i wrocilismy bardzo zadowoleni.
Teraz corka usypia Adasia ( chichraja sie , wiec nie wiem, kiedy zasnie), a ja mam
juz rilaks. Milego wieczoru!Heretyczka, ania.g, dorbie, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja dziś wyjeżdżam nad morze....ale zabieram laptopa - choć pewnie na pisanie czasu nie starczy...
Miłego dnia wszystkim....
Po powrocie mam nadzieję, że uda się spotkanie - Simba, Paszcza - jesteście w Kraku w sierpniu?
Jak na razie zakodowałam, że Bursztyn i Wacia są chętne....iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ania to masz tak jak ja.
Ja tez mam 2wózki.Jeden duzy na amortyzatorach i pompowanych kołach na spacery u nas baby merca i drugi lekki do samochodu chicco ,żeby nie meczyc sie .kapturnica lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Spojrzałam dziś na stronę diagnostyki. Komplet badań miał być na wtorek ale już jest większość. Z tego co już mam to wyniki są dobre. Cieszy mnie że nie zarazili mnie żadną łajzą w Zośce przy cc i że tsh mam w normie. Jeszcze czekam na wynik cytomegali, wenerycznych i toksoplazmozy. A glikemia 79, także dobrze się prowadzę
Dziobak, Heretyczka, kapturnica, Aasiula, macduska, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 21:54 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:32
Dziobak, Heretyczka, kapturnica, Aasiula, ania.g, macduska, Sonya, iwcia77, SolarPolar, kkisia, Mega, Simba, Mala79, Arwena, ComeToMeBaby, gosia7122, Niuta, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
aaaa i jeszcze jedno
JUTRO WIDZĘ CAŁĄ KLASĘ NA ZAJĘCIACH!
inaczej posypią się uwagi!Heretyczka, kapturnica, ania.g, Dziobak, dorbie, macduska, iwcia77, kkisia, Mega, Simba, Arwena, ComeToMeBaby, gosia7122, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:aaaa i jeszcze jedno
JUTRO WIDZĘ CAŁĄ KLASĘ NA ZAJĘCIACH!
inaczej posypią się uwagi!
Ale to prawda, niektorym wakacje uderzyly do glowy. Niech Pani koniecznie wraca.ania.g, Heretyczka, Reni, iwcia77, kkisia, Mega, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Heh, ja też myślałam, że jak 2 dni, to już nie doczytam, ale się dało..
My wczoraj poimprezowalismy, goście, myślałam, że na popołudnie przyszli, a zostali do prawie północy, młody był tak wykończony, że padł w 5 minut, a dziś pół dnia przespal.
No i piękne lato jest, więc różowe mnie nie opuszczaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 22:36
iwcia77, Mega, Aasiula, Simba, Mala79, moremi lubią tę wiadomość
-
Żarcia z grilla mi się chce.. Chyba jutro..
Edit:chyba jednak nie, 31 stopni ma być. Za ciepło na stanie nad grillem. Będzie raclette!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 22:36
iwcia77, Mega, Aasiula, Simba, Mala79, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Cały tydz powyżej 30 stopni a w piątek 36
co to ma być?!
Żart jakiś? ??dorbie, iwcia77, kkisia, Mega, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tu nocna zmiana
Ja polecam trio ( fotlik, gondolka i spacerowka na 1 stelazu) marki bebè confort albo model streety plus/next albo loola up ( bo mam) to chyba jedne z lzejszych i kompaktowych wozkow , niestety na bangla.pl czytalam same negatywne komentarze...oby- dwa modele maja taki stelaz , ze wlozysz do bagaznika od KII Picanto i jeszcze miejsce na torbe zostanie
z lekkich i funkcjonalnych polecam tez Inglesine
..no ale to na wloskie klimaty bezsniegowe, bo w polandii mam landare na pompowanych kolach TAKO - 20 kg wazy a ja w bloku na 4 pietrze mieszkam
czytajac opinie o wozkach na bangla.pl pozytywy mialy x-lander, mutsy, maklaren, inglesina...
w polsce kolezanka ma emmeilunga ( chyba tak sie to pisze) i tez chwali.
takze jest w czym wybieracania.g, Bozia3 lubią tę wiadomość