35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja dzień dobry. Sny mialam dziś koszmarne jak w ciazy. Między innymi pokazywałam komuś dziecko. Wygrzebywalam je gdzieś z fald brzucha pilnując, zeby rozstepow nie pokazać. Jak wyjęłam, to okazało się, że to mały kotek, taki ślepy jeszcze. Tenże kotek wyrwał mi się i skoczył (!) do przodu i wpadł do wody w jakimś kanale czy rzece. Skończyłam za nim go ratować, ale on zatonął i nie mogłam go znaleźć.
Obudziłam się z tętnem 150.
MasakraWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 10:11
ComeToMeBaby, Dziobak, Aasiula, Mega, dorbie, iwcia77, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja mam déjà vu ze juz czytalam o tym Twoim snie.
Wspolczuje.paszczakin wrote:I ja dzień dobry. Sny mialam dziś koszmarne jak w ciazy. Między innymi pokazywałam komuś dziecko. Wygrzebywalam je gdzieś z fald brzucha pilnując, zeby rozstepow nie pokazać. Jak wyjęłam, to okazało się, że to mały kotek, taki ślepy jeszcze. Tenże kotek wyrwał mi się i skoczył (!) do przodu i wpadł do wody w jakimś kanale czy rzece. Skończyłam za nim go ratować, ale on zatonął i nie mogłam go znaleźć.Obudziłam się z tętnem 150.
Masakraiwcia77, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni słońce ty moje dzięki ze pytasz if najwcześniej w październiku,@ nie mam jz dwa miechy powinnam kolejny raz lutke brac ale nie wzięłam z domu a jestem z m w Łapanowie.(niedaleko krakowa).do kitu tu net lapie wrrr teraz pisze ze srajfona chodz kompa tez tu mamy...
Cały czas trzymam kciuki za twoje if :*
Pozdrawiam wszystkie wiedźmy i ksiendza ABursztyn, kkisia, Reni, Heretyczka, Aasiula, gretka, macduska, Mega, gosia7122, iwcia77, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buongiorno
Mam wlosko-polski weekend, w sobote grill z przyjaciolmi, nawet mi klopsy jakies wege ulepili i szaszlyki rowniez, od wczoraj brat meza, runda po restaurantach, przywiozl tez doskonale wino mszalneczuje sie jak na wakacjach, nawet przestalo padac
Polar i Gretka, ozdrowiejcie wkoncu
Duska, jesli sprzatasz piwnice to zrozumiem, wszak psychoanalitycznie rzecz ujmujac schodzisz do ukrytych gleboko w mroku podswiadomosci najciezszych gatunkowo przezyc, a strych to glowa, umysl,samokontrola, logika, wiec masz dyspenze dzisiaj, jak zaczniesz znowu kompulsywniej jezdzic na szmacie to dam skierowanie
Arwena, wreszcie sie odezwalas! do kiedy bedziesz niedaleko Krakowa?
Asiula, nie trac nadziei
Udanego tak mile rozpoczetego dnia
Heretyczka, Aasiula, gretka, kkisia, macduska, SolarPolar, Mega, gosia7122, iwcia77, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wrocilam dzieki za kciuki- chyba sie obejdzie bez szpitala- co prawda nie mam jeszcze opinii lekarki- dokladniejsze info po poludniu- bo ona juz na urlopie ale asystentka twierdzi ze ok
martwi mnie tylko ze dieta lekkostrawna kloci mi sie z ta z niskim IG.....Panie dzieju co tu jesc......ania.g, Sabina, macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
Reni wrote:a Ty jak tam? gotowa do rurkowania?
kiedy masz evę?ComeToMeBaby, Reni, iwcia77, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I nie przywitałam się. Nieładnie z mojej strony.
Dzień dobry!
Dziś poniedziałek! Wolne! Ile mogę posprzątać dzisiaj!macduska lubi tę wiadomość
gretka -
Jaaaaa cieeeeeee to czekam
wiesz Bursztyn muszę sobie znaleźć zastępczą macicę do obserwacjiwięc wypadło na Ciebie
Bursztyn, Heretyczka, ania.g, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, Mega, gosia7122, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny