X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa a gdzie nad morze jedziecie i w ile osob?

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Burszta, dobrze zeby cie podstymulowali do tego?
    to juz pan lekarz zdecyduje

moremi lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Jaaaaa cieeeeeee to czekam
    wiesz Bursztyn muszę sobie znaleźć zastępczą macicę do obserwacji ;-) więc wypadło na Ciebie ;-)
    udostepniam ;)
    swoja droga te starania sa emocjonujace, co miesiacnapiecie siega zenitu- uda sie czy nie? jak w rulecie, obstawiam czarne ;) tylko ze jak dotad wypadlo na czerwone ;) co ja zrobie po menopie? bede musiala znalezc jakies inne, rownie ekscytujace zzrodlo emocji ;)

Reni, kkisia, ComeToMeBaby, macduska, Simba, SolarPolar, Mega, iwcia77, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn ale czujesz to? przychodzi taki dzień, że nie mierzysz temp, nie oglądasz śluzu w gaciach, nie robisz testów
    i modlisz się, żeby jeszcze pojawiła się @, żeby meno poczekała hahaa2.gif

nie wiem może będę wtedy liczyła gołębie ile jest samic a ile samców
    będę rzucać chleb jak będzie jadł - to on
    a jak jadła - to ona

gretka, kkisia, Sabina, Simba, macduska, kapturnica, Mega, Bursztyn, gosia7122, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to juz pan lekarz zdecyduje
    w DE stymuluja do takiego zabiegu

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    udostepniam ;)
    swoja droga te starania sa emocjonujace, co miesiacnapiecie siega zenitu- uda sie czy nie? jak w rulecie, obstawiam czarne ;) tylko ze jak dotad wypadlo na czerwone ;) co ja zrobie po menopie? bede musiala znalezc jakies inne, rownie ekscytujace zzrodlo emocji ;)
    po menopie bedziesz jezdzic na seks turystyczny do Tunezji ;)

Reni, kkisia, iwcia77, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    po menopie bedziesz jezdzic na seks turystyczny do Tunezji ;)

Przed tez jezdza :) i nie tylko do Tunezji
    Nazywalismy to habibitour
    I odbierajac gosci z lotniska
    Bylo widak co i jak

Heretyczka, ComeToMeBaby, Reni, Arwena, Aasiula, Sabina, Bursztyn, iwcia77, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Kometa a gdzie nad morze jedziecie i w ile osob?
    Najchętniej Władysławowo (jedziemy pociągiem), 6-8 osób, najchętniej domek i miejsce na grilla. No nie wiem.

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 13:02 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:35

ComeToMeBaby, Dziobak, Simba, Sabina, kkisia, Mega, iwcia77, ania.g, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, no widzisz jaki duch w narodzie. Ja stwierdziłam, że chcę nad morze. I nawet jak będę miała pojechać tam tylko z tą jedną kumpelą to zabawę będziemy miały przednią :-D i zawsze łatwiej znaleźć nocleg na dziko. A ona stwierdziła, że ostatecznie noc możemy spędzić na plaży, byle się ciepło ubrać hyhyhy no ale nie wiem, jeszcze nas kto napadnie? :-P
    No kurczę jestem w rozsypce.

A mój m to będzie grubo balował, mają wynajęte dwa domki nad jeziorem, grilla zrobią, wódki się będzie lało, a chłopa może być ze 20, 30, 40... nikt nie wie. Chyba cały batalion się zjedzie. Nie ogarniam tego. No kurdę, ja też chcę imprezę! Ja chcę nad morze! Łaaaaaaa

Sabina, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa na Ci domek? Nie lepiej coś w np. Sopocie ? Blisko morza, knajp itp?

"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
    forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:34

ComeToMeBaby, Simba, Dziobak, Aasiula, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratka i Polar zdrowiejcie szybko! <3

SolarPolar lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kometa na chuj Ci domek? Nie lepiej coś w np. Sopocie ? Blisko morza, knajp itp?
    Może, może.
    Rozważam propozycję :-)
    Nie znajdę we Władku to będę szukać gdzie indziej. Jakoś tak wakacyjnie bym chciała.

iwcia77 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie swoj wieczor panienski sama zorganizowalam i sama za niego zaplacilam. Mialam wybrane menu w zaprzyjaznionej wloskiej knajpie, zaprosilam moje najblizsze kolezanki - zabawa byla przednia. Potem z tymi co chcialy poszwedalysmy sie na disco - tam juz kazda placila za siebie.
    Inna sprawa, ze ja wesela nie robilam. Ale to nie jest moje ostatnie slowo ;)

macduska, Heretyczka, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, Reni, SolarPolar, kkisia, Mega, iwcia77, ania.g, paszczakin, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa, wez jakis hotel w 3 miescie, blisko morza i knajp, jak mowi Wacia. Zawsze to wieksze pole manewru niz jakis domek w dziczy.
    Chociaz pomysl Reni ze spa tez fajny. Ja to tez sie nie lubie wloczyc po knajpach juz, tez woalalbym relaksik z masazem niz latanie za kolejnym drinkiem wsrod spoconej i pijanej tluszczy...

Simba, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Może, może.
    Rozważam propozycję :-)
    Nie znajdę we Władku to będę szukać gdzie indziej. Jakoś tak wakacyjnie bym chciała.

Jakoś tak mi bardziej pasuje miasto do takiej imprezy! Knajpy blisko....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 13:21

Simba, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajebiste kolezanki. Wybralas najlepsza opcje
    Reni wrote:
    Kometa
    a propos wieczoru panieńskiego

ja organizowałam siostrze na najbliższy weekend
    zaczęłam 15.06 zgłosiło się 10 osób
    reszta miała dać znać do 17.07 (część osób do tej pory się nie odezwała)

no i tak - napisałam, że jadę na urlop, więc będę miała mniejszy dostęp do kompa i proszę o wpłatę kasy na konto do 22.07, żebym wiedziała ile mam kasy na ruchy i żebym mogła coś porezerwować itp
    w piątek odpalam kompa zaglądam na konto, a tam 1 osoba wpłaciła
    wkurwiłam się
    napisałam, że czekam na kasę do pon czyli do dzisiaj
    i co? w weekend laski zaczęły pisać, że wpłacą jak będą jakieś konkrety
    że zapłacą jak będzie coś ustalone
    co jest do chuja od kiedy to im ma pasować???! myślałam, że to ma być wieczór młodej! i pod nią ma być robiony!
    wkurwiłam się i wszystko odwołałam
    zarezerwowalam nam weekend w SPA pod WWa w zajebistym miejscu
    SIostra się mega ucieszyła
    i podniósł się raban i posypały propozycje
    że można przejść się po 5 knajpach i zalec na koniec w dyskotece, w prezencie kupić jej penisy z ciastek i skórzane gacie
    druga opcja usiąść gdzieś coś zjeść a potem się zobaczy O.o ekstra

nie no zajebiście - ale widać, że nie znają mojej siostry, która nie lubi włóczyć się po mieście bez celu
    tak czy inaczej niech się walą na łeb

Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje dziecko spi wlasnie kolo mnie i jest taaaaakie duze i sliczne! :-) To niemozøiwe, ze zaraz bedzie mialo rok.

Simba, macduska, Heretyczka, ComeToMeBaby, SolarPolar, kkisia, kapturnica, Mega, gosia7122, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Reni, no widzisz jaki duch w narodzie. Ja stwierdziłam, że chcę nad morze. I nawet jak będę miała pojechać tam tylko z tą jedną kumpelą to zabawę będziemy miały przednią :-D i zawsze łatwiej znaleźć nocleg na dziko. A ona stwierdziła, że ostatecznie noc możemy spędzić na plaży, byle się ciepło ubrać hyhyhy no ale nie wiem, jeszcze nas kto napadnie? :-P
    No kurczę jestem w rozsypce.

A mój m to będzie grubo balował, mają wynajęte dwa domki nad jeziorem, grilla zrobią, wódki się będzie lało, a chłopa może być ze 20, 30, 40... nikt nie wie. Chyba cały batalion się zjedzie. Nie ogarniam tego. No kurdę, ja też chcę imprezę! Ja chcę nad morze! Łaaaaaaa
    Nad morze :) mi pasi wbijam kometa
    Kiedy to hahahahahaha
    Zarcik taki

Sabina, Simba, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Jakoś tak mi bardziej pasuje miasto do takiej imprezy! Knajpy blisko....
    Ale tam knajpa na knajpie stoi przecież. Ja właśnie wolę taką miejscowość letniskową, na luzie. Zobaczę co znajdę.

c5e015d88e.png
‹‹ 10697 10698 10699 10700 10701 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ