35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Jaaaaa cieeeeeee to czekam
wiesz Bursztyn muszę sobie znaleźć zastępczą macicę do obserwacjiwięc wypadło na Ciebie
swoja droga te starania sa emocjonujace, co miesiacnapiecie siega zenitu- uda sie czy nie? jak w rulecie, obstawiam czarnetylko ze jak dotad wypadlo na czerwone
co ja zrobie po menopie? bede musiala znalezc jakies inne, rownie ekscytujace zzrodlo emocji
Reni, kkisia, ComeToMeBaby, macduska, Simba, SolarPolar, Mega, iwcia77, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn ale czujesz to? przychodzi taki dzień, że nie mierzysz temp, nie oglądasz śluzu w gaciach, nie robisz testów
i modlisz się, żeby jeszcze pojawiła się @, żeby meno poczekała
nie wiem może będę wtedy liczyła gołębie ile jest samic a ile samców
będę rzucać chleb jak będzie jadł - to on
a jak jadła - to ona
gretka, kkisia, Sabina, Simba, macduska, kapturnica, Mega, Bursztyn, gosia7122, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:udostepniam
swoja droga te starania sa emocjonujace, co miesiacnapiecie siega zenitu- uda sie czy nie? jak w rulecie, obstawiam czarnetylko ze jak dotad wypadlo na czerwone
co ja zrobie po menopie? bede musiala znalezc jakies inne, rownie ekscytujace zzrodlo emocji
Reni, kkisia, iwcia77, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:po menopie bedziesz jezdzic na seks turystyczny do Tunezji
Przed tez jezdzai nie tylko do Tunezji
Nazywalismy to habibitour
I odbierajac gosci z lotniska
Bylo widak co i jakHeretyczka, ComeToMeBaby, Reni, Arwena, Aasiula, Sabina, Bursztyn, iwcia77, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Kometa a gdzie nad morze jedziecie i w ile osob?
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 13:02 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:35
ComeToMeBaby, Dziobak, Simba, Sabina, kkisia, Mega, iwcia77, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni, no widzisz jaki duch w narodzie. Ja stwierdziłam, że chcę nad morze. I nawet jak będę miała pojechać tam tylko z tą jedną kumpelą to zabawę będziemy miały przednią
i zawsze łatwiej znaleźć nocleg na dziko. A ona stwierdziła, że ostatecznie noc możemy spędzić na plaży, byle się ciepło ubrać hyhyhy no ale nie wiem, jeszcze nas kto napadnie?
No kurczę jestem w rozsypce.
A mój m to będzie grubo balował, mają wynajęte dwa domki nad jeziorem, grilla zrobią, wódki się będzie lało, a chłopa może być ze 20, 30, 40... nikt nie wie. Chyba cały batalion się zjedzie. Nie ogarniam tego. No kurdę, ja też chcę imprezę! Ja chcę nad morze! Łaaaaaaa
Sabina, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKometa na Ci domek? Nie lepiej coś w np. Sopocie ? Blisko morza, knajp itp?
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:34
ComeToMeBaby, Simba, Dziobak, Aasiula, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kometa na chuj Ci domek? Nie lepiej coś w np. Sopocie ? Blisko morza, knajp itp?
Rozważam propozycję
Nie znajdę we Władku to będę szukać gdzie indziej. Jakoś tak wakacyjnie bym chciała.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
A ja sobie swoj wieczor panienski sama zorganizowalam i sama za niego zaplacilam. Mialam wybrane menu w zaprzyjaznionej wloskiej knajpie, zaprosilam moje najblizsze kolezanki - zabawa byla przednia. Potem z tymi co chcialy poszwedalysmy sie na disco - tam juz kazda placila za siebie.
Inna sprawa, ze ja wesela nie robilam. Ale to nie jest moje ostatnie slowomacduska, Heretyczka, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, Reni, SolarPolar, kkisia, Mega, iwcia77, ania.g, paszczakin, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Kometa, wez jakis hotel w 3 miescie, blisko morza i knajp, jak mowi Wacia. Zawsze to wieksze pole manewru niz jakis domek w dziczy.
Chociaz pomysl Reni ze spa tez fajny. Ja to tez sie nie lubie wloczyc po knajpach juz, tez woalalbym relaksik z masazem niz latanie za kolejnym drinkiem wsrod spoconej i pijanej tluszczy...Simba, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Może, może.
Rozważam propozycję
Nie znajdę we Władku to będę szukać gdzie indziej. Jakoś tak wakacyjnie bym chciała.
Jakoś tak mi bardziej pasuje miasto do takiej imprezy! Knajpy blisko....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 13:21
Simba, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zajebiste kolezanki. Wybralas najlepsza opcjeReni wrote:Kometa
a propos wieczoru panieńskiego
ja organizowałam siostrze na najbliższy weekend
zaczęłam 15.06 zgłosiło się 10 osób
reszta miała dać znać do 17.07 (część osób do tej pory się nie odezwała)
no i tak - napisałam, że jadę na urlop, więc będę miała mniejszy dostęp do kompa i proszę o wpłatę kasy na konto do 22.07, żebym wiedziała ile mam kasy na ruchy i żebym mogła coś porezerwować itp
w piątek odpalam kompa zaglądam na konto, a tam 1 osoba wpłaciła
wkurwiłam się
napisałam, że czekam na kasę do pon czyli do dzisiaj
i co? w weekend laski zaczęły pisać, że wpłacą jak będą jakieś konkrety
że zapłacą jak będzie coś ustalone
co jest do chuja od kiedy to im ma pasować???! myślałam, że to ma być wieczór młodej! i pod nią ma być robiony!
wkurwiłam się i wszystko odwołałam
zarezerwowalam nam weekend w SPA pod WWa w zajebistym miejscu
SIostra się mega ucieszyła
i podniósł się raban i posypały propozycje
że można przejść się po 5 knajpach i zalec na koniec w dyskotece, w prezencie kupić jej penisy z ciastek i skórzane gacie
druga opcja usiąść gdzieś coś zjeść a potem się zobaczyekstra
nie no zajebiście - ale widać, że nie znają mojej siostry, która nie lubi włóczyć się po mieście bez celu
tak czy inaczej niech się walą na łebSabina, Aasiula, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Reni, no widzisz jaki duch w narodzie. Ja stwierdziłam, że chcę nad morze. I nawet jak będę miała pojechać tam tylko z tą jedną kumpelą to zabawę będziemy miały przednią
i zawsze łatwiej znaleźć nocleg na dziko. A ona stwierdziła, że ostatecznie noc możemy spędzić na plaży, byle się ciepło ubrać hyhyhy no ale nie wiem, jeszcze nas kto napadnie?
No kurczę jestem w rozsypce.
A mój m to będzie grubo balował, mają wynajęte dwa domki nad jeziorem, grilla zrobią, wódki się będzie lało, a chłopa może być ze 20, 30, 40... nikt nie wie. Chyba cały batalion się zjedzie. Nie ogarniam tego. No kurdę, ja też chcę imprezę! Ja chcę nad morze! Łaaaaaaami pasi wbijam kometa
Kiedy to hahahahahaha
Zarcik takiSabina, Simba, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość