35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jadę do pracy. Znowu śmierdzą.
Facet koło mnie rozwalił się na fotelu jak żaba na liściu.
Qrwa nokkisia, Mega, Sabina, ania.g, malgos741, dorbie, Simba, paszczakin, Bursztyn, Dziobak, SolarPolar, gosia7122, iwcia77, moremi, megan8, Misiabella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiema wiedzmy
Mam dzis wolne od gosci
I sie zastanawiam co robic
Pranie ?
Sprzatanie ?
Czy moze sie wyspac ?
I cos mi sie zdaje ze spanie wygraMega, Sabina, Aasiula, malgos741, Mala79, Dziobak, gretka, SolarPolar, gosia7122, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Cały tydz powyżej 30 stopni a w piątek 36
co to ma być?!
Żart jakiś? ??
BrySabina, Aasiula, malgos741, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Dzien ale raczej
Chcialam tylko powiedziec że nastwpny cykl strzelil
Już nie mam sily do tej mojej dupy I jajcow a moze raczej zbukow:/
Czekam już na @ bo czuje ja za zakretem i badania robie od nowa
Milego tygodnia baby
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:32
Sabina, Simba, Mala79, Bursztyn, ComeToMeBaby, Dziobak, SolarPolar, Mega, gosia7122, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Polar, kuruj się szybko
Asiula, nie poddawaj się
Ciekawe jaka dziś będzie frekwencja na lekcjach
Czuje że ,moja niespodzianka jest dziewczynką. Ciekawe czy to się potwierdzi
dorbie, Aasiula, gretka, kkisia, Sabina, paszczakin, Mala79, Bursztyn, ComeToMeBaby, Dziobak, SolarPolar, Mega, gosia7122, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyHej!
My juz spakowani
Starszy syn obudził nas dziś o 6.30, bo była awantura, kto wyjdzie z psem i babcia go budziła. Umówił się z młodszym, że dzis wychodzi, a babcia go obudziła. Masakra, jak oni się kłócą. I dlaczego od razu do mnie dzwonią. Już jestem tak wkurzona, że mam dość urlopu. Jeszcze świadomość, że moja mama będzie u mnie do końca tygodnia, a tym samym końca mojego urlopu, dobija mnie.Sabina, Simba, Dziobak, Mega, iwcia77, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
bry mam nadzieje- jade dzis na badania, sprawdza czy mi sie poprawia, jak nie to do krojenia- wiec prosze trzymac kciuki- bo nie mam czasu na szpital!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 09:02
dorbie, malgos741, kkisia, Aasiula, ania.g, Sabina, Simba, macduska, Mala79, Zofia8, Bursztyn, ComeToMeBaby, kapturnica, SolarPolar, Mega, gosia7122, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyania.g wrote:Dorbie, moje córki to nawet się nie kłócą ale kotłują i biją. W przerwach się kochają ale na razie przeważają dymy.
Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry
Kawka do połowy wypita, budzę się do życiaW końcu ciepło
Gretka kciuki
kkisia, ania.g, Sabina, Mala79, Bursztyn, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Gratulacje Aga!Bliska 77 wrote:A ja sie chcialam pochwalic, ze mam kolejny kg w dol, czyli od polowy czerwca 5,5-6kg poszlo sie.... Alez sie ciesze, w koncu cos sie ruszylo, dieta b.restrykcyjna plus codzienne cwiczenia po ok 25-30min, w koncu daja efekty no i chyba tarczyca zaczyna sie stabilizowac przy dawce euthyroxu 250, przy starszej corce tez tak mialam, okolo rok po porodzie dieta i cwiczenia zaczely dzialac, widac zatem ze u mnie organizm potrzebujue okolo roku by powrocic do stanu poprzedzajacego faszerowanie hormonami dla staraczek
-
Doczytalam zem!
Weekendy sa takie meczaceeeeee....
Obudzilam sie dzis z mysla - w przyszlym tygodniu urlop!
Milego!
Aasiula nie poddawaj sie
Dzisiaj w nocy spotkalam sie z Wacia u niej w szkole. Sorry Wacia ze cie w wakacje do szkoly wyciaglammalgos741, macduska, Sabina, ania.g, Mala79, Bursztyn, kkisia, ComeToMeBaby, Dziobak, gretka, Mega, gosia7122, iwcia77, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Doczytalam zem!
Weekendy sa takie meczaceeeeee....
Obudzilam sie dzis z mysla - w przyszlym tygodniu urlop!
Milego!
Aasiula nie poddawaj sie
Dzisiaj w nocy spotkalam sie z Wacia u niej w szkole. Sorry Wacia ze cie w wakacje do szkoly wyciaglam
Zostało Ci to wybaczone!Simba, ania.g, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość