35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:bo babom odpierdala i chcą szaleć .....tzn co robić? mizdrzyc sie do jakiegos ciula po pijaku? bo na numerek pewnie nie majo odwagi
zeby szalec to trzeba mieć grubo w kieszeni albo 15 lat i bawic sie w słoneczko
cała reszta to lipa o której nie warto sie slinićiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Ja juz przeszlam na tryb - dobrze zjesc, dobrze sie napic (dobrze w sensie dobre gatunkowo alko), ciekawie pogadac, posmiac sie. To starosc?Heretyczka wrote:bo babom odpierdala i chcą szaleć .....tzn co robić? mizdrzyc sie do jakiegos ciula po pijaku? bo na numerek pewnie nie majo odwagi
cała reszta to lipa o której nie warto sie slinićWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 14:10
Reni, macduska, SolarPolar, Dziobak, caffe, kkisia, Mega, Bursztyn, iwcia77, ania.g, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
powiem Ci, że czasami gadasz do rzeczy
Heretyczka wrote:bo babom odpierdala i chcą szaleć .....tzn co robić? mizdrzyc sie do jakiegos ciula po pijaku? bo na numerek pewnie nie majo odwagi
cała reszta to lipa o której nie warto sie slinićSimba, Heretyczka, macduska, kkisia, kapturnica, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
o to to
a jeszcze jak mnie ktoś wymasuje, dopieści
miodzio
Simba wrote:Ja juz przeszlam na tryb - dobrze zjesc, dobrze sie napic, ciekawie pogadac, posmiac sie. To starosc?Heretyczka, Simba, kkisia, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no- jaki, jaki?
Wakacje-gdansk.pl
W menu wyszukaj apartamenty i na koncu: mieszkanie 3 pokojowe. Cena bedzie ta sama niezaleznie od ilosci ludzi.ComeToMeBaby, dorbie, iwcia77, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Ja juz przeszlam na tryb - dobrze zjesc, dobrze sie napic (dobrze w sensie dobre gatunkowo alko), ciekawie pogadac, posmiac sie. To starosc?
Heretyczka, Reni, caffe, Simba, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Wysoko to mieszkanie? Zeby nie zaczely po pijaku uprawiac balkoninguDziobak wrote:Mieszkanie jest spore, ale lozka dla 6 osob. Ale po pijaku sie spokojnie w 8 zmiescicie
ComeToMeBaby, Dziobak, Aasiula, Reni, caffe, kkisia, Mega, Bursztyn, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Kurka, nie moge skopiowac linku na komorce.
Wakacje-gdansk.pl
W menu wyszukaj apartamenty i na koncu: mieszkanie 3 pokojowe. Cena bedzie ta sama niezaleznie od ilosci ludzi.