X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej no, co jest? Miało nie padać a tu od godziny leje i wali piorunami. Nie bawię sie tak ;) ale przynajmniej ciepło jest :D
    Na obiad zrobiłam spagetti, obzarlismy sie jak dzikie świnie, teraz z lekka powieka mi opada... ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 16:20

iwcia77, Mala79, Simba, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    bo babom odpierdala i chcą szaleć .....tzn co robić? mizdrzyc sie do jakiegos ciula po pijaku? bo na numerek pewnie nie majo odwagi
    zeby szalec to trzeba mieć grubo w kieszeni albo 15 lat i bawic sie w słoneczko
    cała reszta to lipa o której nie warto sie slinić
    szalenstwo to bedzie po slubie, kiedy spadna te cholerne rozowe okulare, wtedy to mozna dopiero o-szalec :)

Heretyczka, Reni, gosia7122, kapturnica, iwcia77, Aasiula, kkisia, Simba, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja juz przeszlam na tryb - dobrze zjesc, dobrze sie napic (dobrze w sensie dobre gatunkowo alko), ciekawie pogadac, posmiac sie. To starosc?
    nie, rozsadek ;)

Heretyczka, kapturnica, SolarPolar, iwcia77, Simba, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A ja na ten urlop mam dwa plany.
    Jak bedziemy w Lublinie - zarezerwowac jeden nocleg w SPA w Naleczowie, pojechac tam tylko we dwoje, wieczorem zjesc kolacje w Patataj, rano poplywac i wrocic do Lublina.
    Drugi taki plan tyle ze zamiast SPA to w centrum Gdanska zrealizowac jak bedziemy w Jastrzebiej.

I wszystko bylo pieknie, gdyby na mysl o jednonocnej rozlace z Twixami nie robilo mi sie niedobrze :(
    oba plany do kitu, bo mialas byc w Krakowie.....
    wiedzaialam, ze to bylo pitu pitu

Simba, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nudzę się na lotnisku. Dobrze, że tu klima. Już bym wolała być w domu. Generalnie mam dość upałów na dzień dzisiejszy :-)

iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Jadę do pracy. Znowu śmierdzą.
    Facet koło mnie rozwalił się na fotelu jak żaba na liściu.
    Qrwa no

przyjdz do mnie do poradni ,ja po niektórych cały dzień wietrze (mam rejestrację w gabinecie)

kapturnica, Reni, iwcia77, Aasiula, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A moje dziecko spi wlasnie kolo mnie i jest taaaaakie duze i sliczne! :-) To niemozøiwe, ze zaraz bedzie mialo rok.

za szybko rosną ja czasem tęsknię jak młoda w brzuchu siedziała.

kapturnica, iwcia77, Dziobak, Aasiula, caffe, kkisia, Mala79, Simba, moremi lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduje sie po lekcjach :)

bylismy z Ivkiem na wagarach..na basenie , bo wrocil skwar i dupa sie w domu poci niemilosiernie

jak sa baby fajne ( np takie jak Wy ;D ) to moglabym miec panienskie w stodole i tak bylaby przednia impra :) tylko nie mogloby zabraknac prasowania i zarcia :)

kapturnica, ComeToMeBaby, macduska, Dziobak, caffe, kkisia, Mala79, Sabina, Mega, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaka ładna frekwencja, pani postraszyła to przestały wagarować ;)
    Wróciłam z łajzów z przyjaciółką. Byłyśmy w zaprzyjaźnionej knajpce na pysznym żarciu :) Odpoczęłam od dzieci, ponarzekałam na brak samochodu, obrobiłyśmy tyłek jej byłemu i jest git :)
    Renek, dobrze zrobiłaś z tym panieńskim dla siostry.
    Kilka lat temu organizowałam panieński mojej dobrej koleżance której byłam świadkową. Było nas ok 15 dziewczyn, nie było problemu z zebraniem kasy. Wieczór zorganizowałam na działce, żarcie zrobiłyśmy same i zamówiłam striptizera. W ostatniej chwili striptizer doznał kontuzji i w ramach rekompensaty wysłał swoich dwóch kolegów. Ale była zabawa i świetna atmosfera.
    Wszystko zależy od składu osób bawiących się.

dorbie, Aasiula, iwcia77, Dziobak, kapturnica, caffe, kkisia, Mala79, Sabina, Heretyczka, ComeToMeBaby, Mega, Simba, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z kartona wylazlam i co i co... Znow bym sie w nim schowala

Tyle ze tym razem mam konkretny powod popołudniowa klotnia z bylym mezem o wychowanie Syna rzecz jasna w cudzyslowiu...

Dostalo sie mi i Młodemu zal mi Go jak na Niego patrze bo plakal dobra godzine przez swojego kochanego Tatusia..
    Biedny az sie zanosil od placzu..

Nie moglam dac sobie z Nim rady w koncu sama sie rozwylam jak kojot

Ech popierdzielone to wszystko delikatnie rzecz ujmujac

Mam dosyc... Wracam do kata...

Zadne slowa nie oddadza tego bolu ktory nosze w sobie!

Wybaczcie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 20:34

Mega lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyciagnelam dzis chlopa na rolki. Znaczy ja na rolkach z wozkiem z Adasiem, on na swoim nowym, ukochanym longboardzie. Pyknelismy 4 km. Po powrocie do domu chlop smiertelnie zmeczony zalegl na sofie i zasnal... Ja w tym czasie machnelam Turbo Wyzwanie, dziecku dalam kolacje, wykapalam je i polozylam spac, ogarnelam ciuszki, ktore byly za male i sa do oddania, posprzatalam salon i kuchnie. Ten dalej spi... Dzizas, jest 8 lat mlodszy ode mnie i umarl po takim wysilku??
    Kometa, pozycz mi na troche swojego komandosa, moze jak mnie przeciagnie pare razy w tygodniu po 10 km, to zatesknie za mniejsza aktywnoscia fizyczna? ;)

ania.g, Sabina, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby, Bursztyn, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Mój wynik AMH to 0,78 . Czy podejmuje się jakieś leczenie przy obniżonej rezerwie jajnikowej?

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Hej! Mój wynik AMH to 0,78 . Czy podejmuje się jakieś leczenie przy obniżonej rezerwie jajnikowej?

Ja bralam DHEA (po wczesniejszym sprawdzeniu DHEASO4) ale prof. mi to odradzila.
    Na Twoim miejscu nie przejmowalabym sie tym wynikiem (ja sie nie przejmuje, choc mam podobny). Dorbie ma nizsze i cieszy sie ciaza :-)

iwcia77, Heretyczka, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia dziękuję

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak, rozmowa napewno pomoże
    http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18482716,ministerstwo-zdrowia-szykuje-kolejna-rewolucje-w-poloznictwie.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    no tak, rozmowa napewno pomoże
    http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18482716,ministerstwo-zdrowia-szykuje-kolejna-rewolucje-w-poloznictwie.html
    Zart to chyba jakis... rozmowa z psychologiem jako forma lagodzenia bolu porodowego??

Norwegio, kocham cie nad zycie!!

Heretyczka, Simba, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarek cos dla ciebie ;)
    http://www.pudelek.pl/artykul/82048/52-latka_karmi_piersia_6-letnia_corke/

iwcia77, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra która mi powie czy te wyniki są ok
    Toksoplazmoza igm 0,110 index a igg 0,1
    Cytomegalia igm 0,190 index a igg 0,2

Matka fantastycznej 4 :)
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą!

Można już kląć czy dalej obowiązuje cenzura?

Jutro wypisują moją mamę ze szpitala. Zdaje się, że chciałam mieć drugie dziecko, to będę mieć, tylko trochę większe. Póki co moja mama jest tak słaba, ze nie wstaje z łóżka, więc trzeba będzie koło niej wszystko robić. Masakra. Nie wiem jak damy sobie z tym radę.

Ale dość narzekania. Pogoda piękna, przyjechała moja kuzynka na wakacje ze Stanów, więc jest sporo prasowania i wielu chętnych do rozpieszczania Wojtka. Po powrocie do domu nie można nic zrobić, bo domaga się naszej ciągłej obecności.

Nowe ciąże som?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 22:33

macduska, Mala79, ania.g, iwcia77, Sabina, Simba, kkisia, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Witam wieczorową porą!

Można już kląć czy dalej obowiązuje cenzura?
    ....?

Nowe ciąże som?

Kląć nie wolno nadal, ciąż ni ma.
    Zdrowia dla mamy a sił i cierpliwosci dla Ciebie życzę. <3

Edit. Zaraz zaraz! Nasz moderator na urlopie to może jednak można przeklinać?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 22:41

mysza1975, Heretyczka, Aasiula, iwcia77, Sabina, ComeToMeBaby, Simba, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 10701 10702 10703 10704 10705 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ