35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya kto nam bedzie zabraniał
pewnie że mozna
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:36
Aasiula, macduska, Mala79, iwcia77, paszczakin, ComeToMeBaby, Mega, Simba, kkisia, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Prosze ksiendza A.
Czy to normalne aby ojciec straszyl syna stwierdzeniem ze trafi do wiezienia bo korzysta z fb?
Prosze mi to wytlumaczyc bo mi juz witki opadly
sorry ale mi witki opadająDziobak, Mala79, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:a czy ty musiałas rozkładac nogi przed takim idiotą?...
sorry ale mi witki opadają
Teraz juz nie jestem niczego pewna...
Ja dzisiaj powiedzialam Synowi cytuje:
Moge Cie przeprosic za to kto jest Twoim tataWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 23:50
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Kiedys taki nie byl albo sie niezle maskowal jedno z dwoch...
Teraz juz nie jestem niczego pewna...
za takie wybory płaci sie całe życie, ty i dzieci
co ci mam powiedzieć? niewiem...takiego ma ojca, trudno
ja sie bardzo długo zastanawiałam z kim sie rozmnozyć, 40 lat mi zeszło...pewnie tez niedobrze
jak nie sraczka to przemarsz wojsk, taki lajfMala79, SolarPolar, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem wiem bledy mlodosci czasami odbijaja sie szerokim echem dlugo jeszcze po rozstaniu zwlaszcza jak jest dziecko
Chociaz z dziadkami czyli Jego rodzicami mam wciaz dobry kontakt a Maly dopiero co wrocil od nich bo lubi tam przebywac
Ech ...
kapturnica, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Powiedziala, ze mnie moze zaszkodzic ale nie tlumaczyla dlaczego.
Szkoda że nie rozwinęła tematu.
Jedni mówią że Dhea pomaga jajkom, a nikt nie mówi o szkodliwości.
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Dziobak wrote:Kometa, pozycz mi na troche swojego komandosa, moze jak mnie przeciagnie pare razy w tygodniu po 10 km, to zatesknie za mniejsza aktywnoscia fizyczna?
Dziobak, moremi lubią tę wiadomość