35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A może, , jesteśmy lizusami, co?
(korzystam, że moderacji nie ma)
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:37
Simba, Reni, ania.g, kkisia, iwcia77, Sonya, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dobra idę po dziennik i kredę
biorę rolkę srajtaśmy, to i o kibel zahaczę
jak wrócę ma być pełna klasadziś mają mi Jeszcze potwierdzić dwie osoby, które plany zmieniają. Ponieważ spora część osób nie może jechać (4 -miesięczne dziecko na cycku, świeża ciąża z mdłościami -heh, praca, dzieci i brak kasy bo facet porzucił pracę), a są to mi osoby bliskie to postanowiłam spotkać się z nimi na piwie / kawie / soku w piątek wieczorem, a z resztą pojechać w sobotę nad morze. Tu parę osób, tam parę osób, kameralnie. Do ogarnięcia. Wrócę to już powinnam wiedzieć ile dokładnie osób i będę szukać noclegu.
Któraś wbija nad morze?Aasiula chętna?
Będziemy łazić po plaży, pić łatwopalne ciecze, może nogi w morzu zamoczymy, zjemy rybkę, posmiejemy się, pobawimy, skoczymy potańcować pewnie i będziemy krótko spały. Pranie mają tam jakieś na miejscu, nie będę wozić ze sobą, bo to strasznie ciężkie. Powiedziałam m, że ma mi dać gotówkę na pranie, ja nie będę nosić, będą nam donosićSimba, malgos741, ania.g, kkisia, Sabina, gretka, macduska, Mega, Aasiula, iwcia77, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Pochwalony qrwa mac przepraszam!
Jestem nareszcie. Wybaczcie nagla ewakuacje. Zycie prywatne mnie przeroslo. Ale juz je ogarnelam. Tylko jednak na tego pejsbuka sie przeniese, bo tu inwigilowana sie czuje.malgos741, Sabina, gretka, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmówWiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:38
Simba, Sabina, Dziobak, Mega, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Taaa... Nie uwierzysz jakie to trywialne. Wiedzialas, ze wraz z usunieciem konta znikaja wiadomosci prywatne, a z nimi numery telefonow?
iwcia77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
krycha.stara wrote:Tez Ci swoj w akcie desperacji tuz przed wykasowaniem napisalam. Tez czekalam. Tez szkoda
To kiedy teraz będziesz? he heWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 09:31
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017