35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jadę spóźniona do pracy. Dzisiaj w klapkach. Hm.. w autobusie miejsce dla mnie. Do okoła pusto hmm
W metrze siedzę sama. Obok pusto...
śmierdzą mi stopy czy co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 08:13
Mega, ania.g, Sonya, Simba, macduska, kkisia, Sabina, SolarPolar, Dziobak, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni, wakacje są, wszyscy wybyli.
U nas przylalo. Miło, bo wczoraj był gorąc i dalej ma być, wiec się odświeżylo.
Ja dzis proszę o kciuki, bo jadę się dowiedzieć o lokalnego żłoba. Zdecydowaliśmy się ze pójdzie od stycznia. Podobno 8 miesiąc to dupny czas na rozlaczenie, ale szkoda mi go po 6 odsylac. Do tego listopad to beznadziejny miesiąc na start, najwięcej chorób. Do stycznia cześć wysiecze..Mega, gretka, Reni, Simba, macduska, kkisia, Sabina, Dziobak, iwcia77, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Witam wieczorową porą!
Można już kląć czy dalej obowiązuje cenzura?
Jutro wypisują moją mamę ze szpitala. Zdaje się, że chciałam mieć drugie dziecko, to będę mieć, tylko trochę większe. Póki co moja mama jest tak słaba, ze nie wstaje z łóżka, więc trzeba będzie koło niej wszystko robić. Masakra. Nie wiem jak damy sobie z tym radę.
Ale dość narzekania. Pogoda piękna, przyjechała moja kuzynka na wakacje ze Stanów, więc jest sporo prasowania i wielu chętnych do rozpieszczania Wojtka. Po powrocie do domu nie można nic zrobić, bo domaga się naszej ciągłej obecności.
Nowe ciąże som?
Mysza, duzo siły życzę.. Będziesz mieć sporo do ogarnięcia.. -
Witam
Dziewczyny poradźcie proszę. Do ovu ustalonej statystycznie mam jeszcze ponad tydzień. Zrobiłam ot tak 3 dni temu test, który odtąd powtarzam rano. Wynik za każdym razem negatywny, ale druga kreska jest dość intensywna. Ovu szykuje się wcześnie? czy tak jeszcze z tydzień będzie smędzić? Pytam, bo szkoda kasy na testy bez sensu.
-
czej czej
druga czy pierwsza intensywna??
bo jak druga to pozytywny
Sonya wrote:WitamDziewczyny poradźcie proszę. Do ovu ustalonej statystycznie mam jeszcze ponad tydzień. Zrobiłam ot tak 3 dni temu test, który odtąd powtarzam rano. Wynik za każdym razem negatywny, ale druga kreska jest dość intensywna. Ovu szykuje się wcześnie? czy tak jeszcze z tydzień będzie smędzić? Pytam, bo szkoda kasy na testy bez sensu.
Sonya, moremi lubią tę wiadomość
-
ja nie ksiądz i pewnie nigdy nim nie będę, ale..
dlaczego go straszył? Może Twój syn jednak coś tam na fb nawywijał o czym Ty nie wiesz?
Może zamieszczał treści lub zdjęcia, których nie powinien?
w sumie Mała nic konkretnego nie napisałaś
Mala79 wrote:Prosze ksiendza A.
Czy to normalne aby ojciec straszyl syna stwierdzeniem ze trafi do wiezienia bo korzysta z fb?
Prosze mi to wytlumaczyc bo mi juz witki opadlyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 08:57
ComeToMeBaby, SolarPolar, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
Sonya wrote:Witam
Dziewczyny poradźcie proszę. Do ovu ustalonej statystycznie mam jeszcze ponad tydzień. Zrobiłam ot tak 3 dni temu test, który odtąd powtarzam rano. Wynik za każdym razem negatywny, ale druga kreska jest dość intensywna. Ovu szykuje się wcześnie? czy tak jeszcze z tydzień będzie smędzić? Pytam, bo szkoda kasy na testy bez sensu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 08:50
Sonya, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
aaa ok
czyli pierwsza intensywna (bo taka ma być) a druga blada
czyli wszystko ok
szczaj dalej aż druga będzie intensywna
ja tak miałam czasami przez tydzień, że blada blada, a potem dupa blada, bo przeoczyłam skok
Sonya wrote:Ta sikana bladaSonya, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry,
Do czego to ja sie mialam z rana...
Zaraz zaraz...
Aaaaa! Do wlasnej autopsji Kapty.
Dzien dobry
10 dni do urlopu.
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:37
ania.g, macduska, Bursztyn, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Sonya wrote:Witam
ComeToMeBaby, Sonya, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:taaak?
ojejuśku to super, bo bałam się, że to przez te klapkiSabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
usiądź prosto!
Simba wrote:Dzien dobry,
Do czego to ja sie mialam przypierdolic z rana...
Zaraz zaraz...
Aaaaa! Do wlasnej autopsji Kapty.
Dzien dobry
10 dni do urlopu.Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja nie ksiądz i pewnie nigdy nim nie będę, ale..
dlaczego go straszył? Może Twój syn jednak coś tam na fb nawywijał o czym Ty nie wiesz?
Może zamieszczał treści lub zdjęcia, których nie powinien?
w sumie Mała nic konkretnego nie napisałaś
No właśnie.. Z srejsbukiem nigdy nic nie wiadomo..moremi lubi tę wiadomość
-
Niedobrze mi sie zrobilopaszczakin wrote:Bywa różnie.. Tak Cię pocieszam, bo byłam kiedyś w gdanskim urzędzie (!), gdzie pani miała klapki przy upale. Za każdym razem jak się poruszyła było słychać taki mlask oklejania się stopy i po chwili niemozebny swąd. Umarłam tam prawie..