35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Caffe tez sie nudzisz i jestes spragniona emocji?
Swietnie ze jestes. Mam kilka spraw:
- Pierwszy okres po zalozeniu Mireny trwal zaledwie dwa tygodnie - nie jestem pewna czy sie juz skonczyl
- Planuje sie jej pozbyc - odkad ja zalozylam przytylam 3 kg, a pragne zaznaczyc ze przeszlam wtedy na diete i regularne treningi
- Nie moge domyc Aventu do gotowania
No same problemy, Ci mowie!
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 10:35 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:38
malgos741, caffe, Reni, Sabina, Dziobak, macduska, SolarPolar, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmówWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 10:41 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:39
Simba, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
a kredyt hipoteczny?
też chyba jakiś nowy suplement nie?Simba wrote:Szukajac tych lutowek trafilam na ogolnym na watek "Domki Kanadyjskie". WTF? To jakas nowa metoda? Lek?Simba, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Mirena tez wlasnie jest swietna antykoncepcja - zero seksu bo krwawisz miesiacami
tera to się zastanawiam czy ja ją tam nadal mam skoro nie plamię heheheheWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 10:57
Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
Uspokoilam sie. Powaznie.
A swoja droga, jak kiedys bylam na szkoleniu w Sanepidzie, to mowili, ze plastik ktory farbuje od zywnosci, nie nadaje sie do przechowywania zywnosci
Jak chcesz troche kilogramow, to ja Ci chetnie kilka oddamcaffe wrote:- z mireną to jest jazda. Mnie się teraz (od miesiąca) uspokoiły plamienia. Już miałam tego dość i myślałam nad pozbyciem się jej. Zobaczę co będzie dalej.
- co do tycia. Poczekaj jeszcze jeśli to powód do jej usuwania, bo mój organizm bujała się z nią od listopada, więc wszystko musi się zgrać. U mnie to dłuuuugo trwało. I też z wagą było różnie, ale myślę, że to było związane z czasem poporodowym. No wszystko musiało się wyregulować. Teraz spadają mi te kilogramy, które chciałąm sobie zachować.
- aventu możesz nie domyć, bo tak jak i z butelkami jest, jak zafarbują od buraka czy marchewki, to dupa. Co zrobisz jak nic nie zrobisz.caffe, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Zawsze cos...
Moja kuzynka mowila ze przez te mirenowe krwawienia doprowadzila sie do konkretnej anemii.
Tez forma antykoncepcji - nie seksisz sie bo nie ma silycaffe wrote:zapomnieli o tym napisać w ulotce
tera to się zastanawiam czy ja ją tam nadal mam skoro nie plamię heheheheWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 10:59
caffe, Sabina, iwcia77, Sonya, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie że dziś rano wywalilo mi dwie opryszczki na ustach? (specjalnie napisałam na ustach nie na wargach, żeby uniknąć pytań). Jak żyć się pytam? Ani się uśmiechnąć, ani coś porządnie ugryzc, ani porządnie krzyknąć
Do życi taki życie
Simba, macduska, SolarPolar, iwcia77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja to nie miałam krwawień (poza początkiem), potem to takie *** plamienia są - różnokolorowe
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmówWiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:40
Simba lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Uspokoilam sie. Powaznie.
A swoja droga, jak kiedys bylam na szkoleniu w Sanepidzie, to mowili, ze plastik ktory farbuje od zywnosci, nie nadaje sie do przechowywania zywnosci
Jak chcesz troche kilogramow, to ja Ci chetnie kilka oddamSimba, moremi lubią tę wiadomość