35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Caffe tez sie nudzisz i jestes spragniona emocji?
Swietnie ze jestes. Mam kilka spraw:
- Pierwszy okres po zalozeniu Mireny trwal zaledwie dwa tygodnie - nie jestem pewna czy sie juz skonczyl
- Planuje sie jej pozbyc - odkad ja zalozylam przytylam 3 kg, a pragne zaznaczyc ze przeszlam wtedy na diete i regularne treningi
- Nie moge domyc Aventu do gotowania
No same kurwa problemy, Ci mowie!
A nie mówiłam, że te wkładki to lipa?iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KurFFFa zna któras sposób na uporczywy ból kręgosłupa?.Cos jak postrzykniecie lub korzonki .
Nie wiem czy młody mi cos uciska czy jaki ale boli przy chodzeniu , wstawaniu. Czuje sie jak emerytka bo ciągle cos strzyka, piecze i boli .
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 11:45 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:40
Simba, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nie takie znowu wagary
ma zajęcia wyrównawcze w Ludwinie
rozliczymy ją po powrocieHeretyczka wrote:psze pani posłusznie melduje że Burszta planuje wagary..Bursztyn, Heretyczka, macduska, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Aaaa, a mi sie dzis Wacia snila. Bylam u niej z corka w odwiedzinach i dzieciaki ( corka + Waciak junior starszy) gdzies szybko zniknely ( olaboga!), a my jadlysmy ciasto.
Wacia, daj przepis, bo to ciasto bylo pyszne!macduska, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja znam - szpital i fizjoterapeuta. Piec dni z twixami lezalamkapturnica wrote:KurFFFa zna któras sposób na uporczywy ból kręgosłupa?.Cos jak postrzykniecie lub korzonki .
Nie wiem czy młody mi cos uciska czy jaki chuj ale boli przy chodzeniu , wstawaniu. Czuje sie jak pierdolona emerytka bo ciągle cos strzyka, piecze i boli .iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:nie takie znowu wagary
ma zajęcia wyrównawcze w Ludwinie
rozliczymy ją po powrocie
i znowu nie przejde do nastepnej klasy...ja sie chyba do szkoly nie nadajeReni, Simba, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Aaaa, a mi sie dzis Wacia snila. Bylam u niej z corka w odwiedzinach i dzieciaki ( corka + Waciak junior starszy) gdzies szybko zniknely ( olaboga!), a my jadlysmy ciasto.
Wacia, daj przepis, bo to ciasto bylo pyszne!
Jak wyglądało?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 11:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:gorzej, jesli znowu ocene niedostateczna dostane
i znowu nie przejde do nastepnej klasy...ja sie chyba do szkoly nie nadaje
Nie martw się będę kiblować z Tobą. Właśnie chyba znowu nie zdałam.
Simba, Sabina, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI dzień dobry.
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 11:55 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:40
Simba, Sabina, ania.g, kkisia, iwcia77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
za łapówkę przejdziesz
obiecasz poprawę, weźmiesz korepetycje i jakoś poleciBursztyn wrote:gorzej, jesli znowu ocene niedostateczna dostane
i znowu nie przejde do nastepnej klasy...ja sie chyba do szkoly nie nadajecaffe, Simba, macduska, Bursztyn, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość