35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wspolczuje - masakra.
Jesli czesto Ci sie to zdarza, to warto przeleczyc sie Heviranem. Mnie na kilka lat pomoglo. A z masci - jesli to swieza sprawa, mnie najbardziej pomaga HascovirSabina wrote:Wiecie że dziś rano wywalilo mi dwie opryszczki na ustach? (specjalnie napisałam na ustach nie na wargach, żeby uniknąć pytań). Jak żyć się pytam? Ani się uśmiechnąć, ani coś porządnie ugryzc, ani porządnie krzyknąćDo życi taki życie
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
To jest burdel nie szkola. Pani sobie poszla do innej klasy, nic nie zadala. A idz Pan w z taka buda...
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:40
Dziobak, kapturnica, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
haha
a to mi się podoba
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/lutowki-2016,7649,661.html
Wiecie co, to moj ostatni post. Hura. Pocalujcie sie w dupe, usiadzcie zamkniete na tych waszych mentalnych zadupiach, zapatrzone we wlasna nieomylnosc, wzdete brzuchy i omdlenia z powodu siniakow na palcach. Powodzenia, serio. I oby wam sie zmienilo, bo biedne wasze dzieci.
Prosze, teraz obrazilam. Ale cieszcie sie, wiecej mnie tu nie zobaczycie. Przynajmniej nie bedziecie musialy wysilic mozgownic zeby sie czegos dowiedziec i poddac w watpliwosc swoja genialnosc.Simba, kapturnica, Mala79, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
badam grunt
kurcze, ale własnie spożywam, a tam w kólko dzidziolki, fasolki, fasolinki, dzidzie, bobaski
Simba wrote:A to ciezarne sie kloca!
Ale zaraz zaraz - co pani robi na fielecie?Simba, iwcia77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Nie wiedzialam ze byla mojego M jest w ciazy. Przeciez ona jest juz grubo po menopauzieReni wrote:haha
a to mi się podoba
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/lutowki-2016,7649,661.html
Wiecie co, to moj ostatni post. Hura. Pocalujcie sie w dupe, usiadzcie zamkniete na tych waszych mentalnych zadupiach, zapatrzone we wlasna nieomylnosc, wzdete brzuchy i omdlenia z powodu siniakow na palcach. Powodzenia, serio. I oby wam sie zmienilo, bo biedne wasze dzieci.
Prosze, teraz obrazilam. Ale cieszcie sie, wiecej mnie tu nie zobaczycie. Przynajmniej nie bedziecie musialy wysilic mozgownic zeby sie czegos dowiedziec i poddac w watpliwosc swoja genialnosc.Reni, iwcia77, Sonya, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ale czym potem odmyc olej?
Simba, caffe, iwcia77, Sonya, moremi lubią tę wiadomość
-
Jezu, niech ktos ja zatrzyma, bo sie zapowietrzy:
"malvinka sorry ALE rzymu nie zbudowalas swoja wiedza masz jedne dziecko i radzisz zeby inne robili tak jak ty i wiesz wszystko na temat rodzicielstwa chyba nie doroslas dziewczyny jedne sa tu pierworodki i najlepeij jak sie doradza swoim mam albo poloznym nas tez maga sie radzic ja bede 3 dziecko i za kazdym rodzeniem uczylam sie czegos nowego a nie kazde dziecko jest takie same mama moja mi duzo pomagala bo jest doswiadzczona matka a z polozna mam do dzis kontakt a do chust neurolog nie radzi przez pierwsze dni zycia zeby bylo noszone dzwonilam nawet polozna odradza wiec krzywdz swoje dziecko i mniej stalowy kregoslup zeby ponad 10 kg nosic na plecach brzuchu bo ja teraz syna ledwo utrzymac moge ! i nie zycze zebys obrazla inne matki ktore zaczynaja swoj nowy rozdzial w zyciu bo kazdy wychowuje dziecko po swojemu"
Ze znakow interpunkcyjnych naliczylam jeden wykrzynikkapturnica, Mega, Reni, macduska, ComeToMeBaby, caffe, Arwena, iwcia77, malgos741, Sonya, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:
Ze znakow interpunkcyjnych naliczylam jeden wykrzynik
Mysle, ze to robot jest.
Edit: A, cudzyslow to Simba dala. Czyli to jednak robot.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 11:30
Simba, Reni, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
My sie tu jednak za malo klocimy, dlatego jest tak nudno
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:40
Reni, Bursztyn, caffe, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:To ja zostane po lekcjach moze? Klase posprzatam, kwiatki podleje, rybki nakarmie, chomikowi klatke wyczyszcze.
BryDziobak, Simba lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Jest slonce, na mam ndzieje dobry poczatek dnia, jutro do Krakowawiec spodziewam sie ze bedzie jeszcze cieplej
Netu nie bede miala, jedynie w osiedlowej bibliotece okupowany przez emerytow, zostaja kafejki w Rynku.
Simba, daj znac w jakis sposob jesli zdecydujesz sie przyjechac, kiedys tam dawalam Ci w mejlu num.tel.
Mysza, duzo sily Ci zycze
Dziobak, podziwiam za energii moc
Reniek, szwendanie sie po obcych watkach jest szkodliwe dla zdrowia psychicznego
Ide sie pakowac
Dziobak, Dziobak, Reni, Simba, Heretyczka, kapturnica, macduska, caffe, Mega, Sabina, kkisia, Mala79, iwcia77, malgos741, gosia7122, Sonya, moremi, megan8 lubią tę wiadomość