35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:kto bendzie dbał o zakrystje w czasie siostry wyjazdu?
pomyslała siostra?!
A.nie brzydzi sie mszalnym, moze tez dostarczyc duze ilosci, gospodyni przednia, a i ornat kksiedzu wyprasuje
trzebatylko dopilnowac zeby bezwzglednie sciagala naleznosci za spowiedziReni, Simba, macduska, Heretyczka, Dziobak, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
dlatego trzeba Naszym dzieciom opaskę na łapkę nałożyć przed wejściem do kościoła
"Jestem z IVF" wtedy będzie bezpieczneSimba wrote:GENIALNEBursztyn, Simba, Heretyczka, gretka, Dziobak, ania.g, kkisia, iwcia77, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:siostra Dusisława
nie brzydzi sie mszalnym, moze tez dostarczyc duze ilosci, gospodyni przednia, a i ornat kksiedzu wyprasuje
trzebatylko dopilnowac zeby bezwzglednie sciagala naleznosci za spowiedzi
Że niby ja?Heretyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A dzien dobry?
A co slychac?
No sa wakacje, ale przynajmniej udawaj ze sie nami interesujeszyesenia wrote:Kapturnica Ty podobno znasz się na wynikachCzy AMH 0,78 to trochę źle ?
macduska, kapturnica, Bursztyn, Reni, SolarPolar, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:siostra Dusisława
nie brzydzi sie mszalnym, moze tez dostarczyc duze ilosci, gospodyni przednia, a i ornat kksiedzu wyprasuje
trzebatylko dopilnowac zeby bezwzglednie sciagala naleznosci za spowiedzi
óspokoiłem sie
morzesz jechać, z panem Bogiem!
A.Simba, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ostatnio tak umiejetnie zdejmowalam Leonowi polowke, ze mu przerysowalam facjate guzikiem.
Patrzymy na niego, a M mowi: no! i ma bruzde!
macduska, kapturnica, Bursztyn, caffe, Reni, ComeToMeBaby, Dziobak, paszczakin, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77, Sonya, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Widocznie:
a) to byla noc
b) nie powiedzialas wczesniej dzien dobry lub szczesc Buku
c) powiedzialas to zbyt cicho lub z ironia
Myslisz ze to raz wystarczy?yesenia wrote:Któregoś dnia pytałam co słychać i nikt mi nie odpisałkapturnica, Bursztyn, Reni, Dziobak, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77, malgos741, Sonya, moremi lubią tę wiadomość