35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Znaczy sie po wiejsku było do mnie.Chuja Ci tu pomoga samo wlazło , samo wylezie za kilka tygodni
Wlasnie tak leze i staram sie odciazac kregoslup.Dobrze ,że chUop ugodowy to wlasnie skacze przy obiedzie.Boje sie tylko jak pojedzie w sobote i nie bedzie mnie mial kto wyreczac w wiekszosci pracach..Ehhh
To on już nie zostaje do porodu?
Kapta, zawsze zapominam. Jak chcesz poduchy na płaski łeb, to ta z Amazon jest ok, tylko trzeba od początku ja kłaść, bo Adam np jest już bardzo ruchliwy i poduszka często budzi się pół metra od dzieckaAle łeb juz mniej płaski, bo wsadzam ja non stop, do wózka, na mate edukacyjna, nie tylko do spania. A dziec na boku nie śpi wcale, wiec to musi być efekt poduchy
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:dlatego trzeba Naszym dzieciom opaskę na łapkę nałożyć przed wejściem do kościoła
"Jestem z IVF" wtedy będzie bezpieczneSimba, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
dzisiaj nudna sałatka
znalazłam jakąś nudną bułkę w szafce (bez pleśni) i jakiś nudny dżem truskawkowy i to spożyłam
ciekawe czyje to?
a Ty co masz wykwintnego nienudnego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 14:32
ania.g, Simba, caffe, Mega, Bliska 77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Marcel to w ogole jakis strasznie szybki we wszystkim, co? :)A tak z ciekawosci spytam: ile wazy?
Simba, caffe, Mega, Bliska 77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Nudny jogurt i zajebiscie nudne jablko.Reni wrote:dzisiaj nudna sałatka
znalazłam jakąś nudną bułkę w szafce (bez pleśni) i jakiś nudny dżem truskawkowy i to spożyłam
ciekawe czyje to?
a Ty co masz wykwintnego nienudnego?Reni, caffe, iwcia77, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość