35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNudnie powiem Dzień dobry
Samopoczucie moje i Dawidowe juz zdecydowanie lepsze ale nie rewelacyjne...
Dzisiaj duza role odegrala rozmowa Mlodego z obecnym chlopem Dawid wyszedl z bananem na twarz wpisanym normalnie tego Mu widocznie bylo trzeba
Ide zrobic kawe sobie i Mamie no i zjemy po kawalku nudnej rolady lodowej
Przepraszam swinia ze mnie nie zapytalam czy ktora ma ochotę na kawę i roladke?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 15:45
caffe, iwcia77, macduska, Bliska 77, kkisia, Sabina, Sonya, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:10,5 kg....mhmmm...Max 9,3 kg
U nas niemozliwy jest Leon - medzi niemilosiernie, chce siedziec (ale do konca mu to nie wychodzi) chce pelzac, ale mu to nie wychodzi, chce raczkowac - kompletnie mu to nie wychodzi. I to wszystko go chyba cholernie frustruje.iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
U mnie zupelnie nienudny ryz od chinczyka, Adas jadl sam lyzeczka ze swojej chinskiej miseczki. Ryz mial wszedzie, lacznie z pielucha.
Na kolacje nudne leczo.
Ale zeby nie bylo do konca nudno, to sie niemilosiernie wkurwilam w pracy, bo mi przyszlo do glowy, zeby tam wpasc na seke. I po ? Ostatnie 10 dni wakacji sobie popsulam...
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:42
caffe, iwcia77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:U mnie przeszedl fajny deszcz .Straszyla burza ale przeszla bokiem , to sie trochu odswiezylo powietrze i walnelam drzemke. Ale widze ,że slonce znow zaczyna palic wiec wiatrakatrzeba bedzie odpalic.
Burszta zrob caly panel tarczycowy tj antygeny , tsh , ft4 i ft3 .
Paszcza a masz gdzies linka do tej poduszki moze ???
pozniej bedziesz musiala pomoc mi w odczytaniu wynikowMala79, kapturnica, macduska, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wiecie że dziś rano wywalilo mi dwie opryszczki na ustach? (specjalnie napisałam na ustach nie na wargach, żeby uniknąć pytań). Jak żyć się pytam? Ani się uśmiechnąć, ani coś porządnie ugryzc, ani porządnie krzyknąć
Do życi taki życie
Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Kurcze, tak gorąco, że nawet z dzieciem nie ma jak wyjść na spacer...
Miejscami stary asfalt sie topi na wewnętrznej ulicyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 16:35
iwcia77, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no nadrobilam
Simba ty sie nie martw - moj Ivo jest juz przekonany , ze potrafi chodzic....nie raczkuje a staje na kolanach i trzyma sie barierki od kolyski i sie cieszy jak gupi, ze taki sprytny
..ale zebow nadal nie ma
..uwielbia swinke Peppe
i zrobil sie bardzo towarzyski..najlepiej idzie mu zaczepianie nastolatek..i odnosi sukcesy
ivo wazy 8500 grMala79, Bursztyn, caffe, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, Dziobak, ania.g, Zofia8, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no nadrobilam
Simba ty sie nie martw - moj Ivo jest juz przekonany , ze potrafi chodzic....nie raczkuje a staje na kolanach i trzyma sie barierki od kolyski i sie cieszy jak gupi, ze taki sprytny
..ale zebow nadal nie ma
..uwielbia swinke Peppe
i zrobil sie bardzo towarzyski..najlepiej idzie mu zaczepianie nastolatek..i odnosi sukcesy
ivo wazy 8500 gr
a nie mozna prosciej? 8.5 kgBliska 77, SolarPolar, kapturnica, kkisia, Reni, moremi lubią tę wiadomość