X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzisiaj nudna sałatka
    znalazłam jakąś nudną bułkę w szafce (bez pleśni) i jakiś nudny dżem truskawkowy i to spożyłam
    ciekawe czyje to? O.o

a Ty co masz wykwintnego nienudnego?
    Hehe, ja mam same rarytasy nienudny ser, nienudne pomidory i nienudne trzy czerwone wina które dostałam i je schowałam przed mężem :)

Simba, Reni, ComeToMeBaby, caffe, Heretyczka, Mala79, Mega, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10,5 kg....mhmmm...Max 9,3 kg
    U nas niemozliwy jest Leon - medzi niemilosiernie, chce siedziec (ale do konca mu to nie wychodzi) chce pelzac, ale mu to nie wychodzi, chce raczkowac - kompletnie mu to nie wychodzi. I to wszystko go chyba cholernie frustruje.
    ania.g wrote:
    10,5 kg waży i łazi mi przy meblach. Jest niemożliwy wspina się na wszystko co się da.

Reni, ania.g, Dziobak, caffe, Mala79, iwcia77, Mega, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    może się nudzi
    Zabawki ma nudne

Simba, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    10,5 kg....mhmmm...Max 9,3 kg
    U nas niemozliwy jest Leon - medzi niemilosiernie, chce siedziec (ale do konca mu to nie wychodzi) chce pelzac, ale mu to nie wychodzi, chce raczkowac - kompletnie mu to nie wychodzi. I to wszystko go chyba cholernie frustruje.

Ambitny jest!

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://uzyjwyobrazni.com/wybory/
    uwielbiam go

ahahaha hahaa2.gif
    "Trochę dalej matki pierdolące na okrągło o kupie swojego Stasia, wpierdalające wszędzie fotki, że Stasio-to, Stasio-tamto i że karmienie cyckiem jest, kurwa, seksi a „faceci to nie kumają, że” i w ogóle to Mario, jak będziesz w domu to odbierz moje pareo z Zalando."

Simba, Bursztyn, kapturnica, Dziobak, iwcia77, Sabina, Sonya, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj jak polozylismy dzieci spac i przenieslismy sie do ogrodka w celu uprasowania bialych koszulek, strasznie zachcialo mi sie jakiejs przekaski z roztopionym zoltym serem. Oto co stworzylam z tego co bylo w domu:
    Na rozgrzana patelnie do nalesnikow rzucilam jedna tortille, troche ja podgrzalam, na nia polozylam plastry zoltego sera, nastepnie plastry chorizo, posypalam rukola, przykrylam druga tortilla uprzednio posmarowana serkiem topionym. Po chwili calosc przewrocilam, zajrzalam do srodka - ser juz sie ciagnal - wylozylam na talerz, pokroilam jak pizze na trojkaty, powtorzylam operacje z kolejnymi dwoma plackami tortilli. Powiem Wam - przekaska do zapamietania.
    ania.g wrote:
    Hehe, ja mam same rarytasy nienudny ser, nienudne pomidory i nienudne trzy czerwone wina które dostałam i je schowałam przed mężem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 14:45

macduska, Reni, iwcia77, SolarPolar, ania.g, Dziobak, caffe, Heretyczka, kkisia, Sabina, Sonya, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nudną pizzę, jeszcze nudniejszy bigos z cukinii i całkowicie nienudne naleśniki ze szpinakiem i serem pleśniowym.

Simba, kapturnica, ania.g, Mala79, Dziobak, caffe, iwcia77, Bliska 77, Mega, kkisia, Sabina, Sonya, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BOŻENO! jaka nuda
    Simba wrote:
    Nudny jogurt i zajebiscie nudne jablko.

Simba, Dziobak, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja zadam nudne pytanie: jakie badania robic w PL poza standard prolaktyna, estradiol, progest. i lh, fsh? cos na tarczyce by sie przydalo i jakies przeciwciala, tylko ktore?

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nudzi się
    Simba wrote:
    U nas niemozliwy jest Leon - medzi niemilosiernie,..I to wszystko go chyba cholernie frustruje.

Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci ze nie nadazam cwiczyc miesni rak, plecow i nog na silce. Czasami rano ciezko mi go z lozeczka wyjac. W dodatku strasznie nieporeczny jakis. Cale szczescie ze rowny z niego i zabawny gosc, bo nie wiem jak by to sie nam dalej ulozylo ;)
    macduska wrote:
    Ambitny jest!

Bursztyn, macduska, Reni, SolarPolar, Dziobak, caffe, iwcia77, Mega, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn chyba te nudne TSH
    - T3 (swobodny)
    - T4 (swobodny)

Bursztyn, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Powiem Ci ze nie nadazam cwiczyc miesni rak, plecow i nog na silce. Czasami rano ciezko mi go z lozeczka wyjac. W dodatku strasznie nieporeczny jakis. Cale szczescie ze rowny z niego i zabawny gosc, bo nie wiem jak by to sie nam dalej ulozylo ;)

A Max już siada?

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    - T3 (swobodny)
    - T4 (swobodny)

Anty Tpo
    Anty Tg

to przeciwciała

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 14:46

Bursztyn, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    - T3 (swobodny)
    - T4 (swobodny)
    juz zapisuje
    cos jeszcze?

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawde - srednio co 10 minut trzeba mu zmieniac aktywnosc bo fiola dostaje, a my z nim
    Reni wrote:
    nudzi się

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. On niedawno odkryl dopiero swoje stopy, ostatnio z zainteresowaniem oglada dlonie. Ale jemu sie KOMPLETNIE NIE SPIESZY. Patrzy na meczarnie brata i chyba sobie mowi: dokad tak pedzic?
    macduska wrote:
    A Max już siada?

Bursztyn, macduska, SolarPolar, kapturnica, ania.g, Mala79, caffe, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, Sabina, paszczakin, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie. On niedawno odkryl dopiero swoje stopy, ostatnio z zainteresowaniem oglada dlonie. Ale jemu sie KOMPLETNIE NIE SPIESZY. Patrzy na meczarnie brata i chyba sobie mowi: dokad tak pedzic?
    to moze nie bedzie pracowal w korporacji
    bedzie artysta

macduska, Simba, Mala79, caffe, iwcia77, Bliska 77, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    To on już nie zostaje do porodu?
    No nie..Troche kasiory trza jeszcze zarobic na zaś a byl cały lipiec i teraz do soboty to troche czasu było i zleciało jak kilka dni przez te remonty i gości..Planujemy ,że zjedzie 10tego do domu na jakies 6,8tygodni .Chyba ,że coś sie zacznie wczesniej dziac to w 2dni bedzie.I tak nie byl przewidywany do porodu to co mi po nim . Mlody w razie W pojdzie do babci na noc lub dwie a ja taxi albo wujek mnie do szpitala zawioza.GTak plan ale wiem jak to jest..Planujesz sie spierdziec a tu sie zesrasz 8)

Mega, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przeszedl fajny deszcz .Straszyla burza ale przeszla bokiem , to sie trochu odswiezylo powietrze i walnelam drzemke. Ale widze ,że slonce znow zaczyna palic wiec wiatrakatrzeba bedzie odpalic.
    Burszta zrob caly panel tarczycowy tj antygeny , tsh , ft4 i ft3 .

Paszcza a masz gdzies linka do tej poduszki moze ???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 15:46

Bursztyn, Mala79, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 10712 10713 10714 10715 10716 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ