35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no tak, ale ktory to dzien cyklu? kiedy byla owulacja? ile ruchoserc?
26dc, ruchserc wystarczajaco, ovitrelle podane 14 dc, lutkę biorę cały czas 3x, dzisiaj już ból brzucha, jajców i kręgosłupa i rano już jakieś plamienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 12:14
Bursztyn, Simba, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:26dc, ruchserc wystarczajaco, ovitrelle podane 14 dc, lutkę biorę cały czas 3x, dzisiaj już ból brzucha, jajców i kręgosłupa i rano już jakieś plamienie.
i bedziemy se teraz opisywac pismiennie wykresy zamiast je pokazywac?
Do czego to doszlo....macduska, Simba, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:JeSSSu nie strasz mnie!!
Pani Simba to zagramanica mieszka, to i traktowanie miala inne.kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Prosze Was, przeczytajcie to :
http://film.onet.pl/wiadomosci/olgierd-lukaszewicz-apeluje-do-premier-kopacz/518yvz
chodzi o aktorke polska ktora urodzila bliznieta w wieku 60 lat,najstarsza pierworodka w PolsceWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 12:38
kapturnica, Heretyczka, moremi lubią tę wiadomość
-
Znaczy sie po wiejsku było do mnie.Ci tu pomoga samo wlazło , samo wylezie za kilka tygodni
Wlasnie tak leze i staram sie odciazac kregoslup.Dobrze ,że chUop ugodowy to wlasnie skacze przy obiedzie.Boje sie tylko jak pojedzie w sobote i nie bedzie mnie mial kto wyreczac w wiekszosci pracach..Ehhh
"Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów."Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:41
Dziobak, Mega, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Prosze Was, przeczytajcie to :
http://film.onet.pl/wiadomosci/olgierd-lukaszewicz-apeluje-do-premier-kopacz/518yvz
chodzi o aktorke polska ktora urodzila bliznieta w wieku 60 lat,najstarsza pierworodka w Polsce -
kapturnica wrote:KurFFFa zna któras sposób na uporczywy ból kręgosłupa?.Cos jak postrzykniecie lub korzonki .
Nie wiem czy młody mi cos uciska czy jaki chuj ale boli przy chodzeniu , wstawaniu. Czuje sie jak pierdolona emerytka bo ciągle cos strzyka, piecze i boli .Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 12:44
kapturnica, Simba, Mega, Sabina, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ostatnio tak umiejetnie zdejmowalam Leonowi polowke, ze mu przerysowalam facjate guzikiem.
Patrzymy na niego, a M mowi: no! i ma bruzde!
Głównemu chleb na myśli?kapturnica, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
jestem senna
chyba przejdę się na https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/inseminacja-ivf-a-kosciol,7207,6.html
może się obudzę
sekta zawsze podnosi mi ciśnienieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 13:25
Simba, Mega, kkisia, iwcia77, malgos741, Sonya, moremi lubią tę wiadomość
-
A, nikt nie pisał, bo wszystkie kciugi za żłob dla Adama trzymały. Jak dobrze pójdzie, to będę mieć go 4 km od domu, za kwotę mniejsza niż myślałam w grupie maks 5 osobowej, wiec zarazy mniej. Kciugi nadal wskazane!
macduska, Reni, Simba, Dziobak, gretka, Mega, Sabina, ania.g, kkisia, SolarPolar, iwcia77, malgos741, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:A, nikt nie pisał, bo wszystkie kciugi za żłob dla Adama trzymały. Jak dobrze pójdzie, to będę mieć go 4 km od domu, za kwotę mniejsza niż myślałam w grupie maks 5 osobowej, wiec zarazy mniej. Kciugi nadal wskazane!
To trzymam dalej!