35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Myslalam o tym samym piszac o spa i nie ganianiu po knajpach. Ale balam sie uzyc tego slowa na s. Wydalo mi sie niepoprawne politycznie!
Od kiedy byłam a SPA żadna inna forma wypoczynku już mi się tak nie podoba.Dziobak, Heretyczka, Reni, Simba, kkisia, Sabina, iwcia77, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:jak tak szukam to pokazuje mi, że jest zajęte. w każdym razie dzięki
z przyjacielskim pozdrowieniemComeToMeBaby, Reni, caffe, Simba, kkisia, macduska, Dziobak, Aasiula, kapturnica, Mega, SolarPolar, Bursztyn, Sabina, gosia7122, iwcia77, Arwena, moremi, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
dobrze, już dobrze
zeszłam z dobrej drogi
kupiłam dzisiaj ładną czerwoną bluzeczkę na spróbowanie
ale pewnie w pracy nie mogę przymierzyć, to będę po 18
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1af2f7f7731.jpg
Heretyczka wrote:czasami?
czekam na plebanji po 18stej
gura gaci do prasowania
A.Simba, kkisia, Heretyczka, macduska, Dziobak, Aasiula, kapturnica, Mega, SolarPolar, Bursztyn, Sabina, gosia7122, iwcia77, ania.g, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:proponowałabym Tobie droga kometo z własnego jakże bogatego doświadczenia żebyś uwzględniła jedną rzecz- kiedy poczujesz faze ze już przestajesz sie dobrze bawić a zaczynasz kiepsko czuc miała blisko do łóżka i łazienki i nie musiała go z nikim dzielic oraz żeby cie nikt nie budził dopóki nie wytrzezwiejesz...cała reszta sie nie liczy bo w obliczu kaca i wydanej kasy i tak stwierdzisz ze lepiej było zostac we własnej sypialni
z przyjacielskim pozdrowieniemHeretyczka, macduska lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hogwart? już pijesz?
zgadzam się.
lepiej byłoby się upić w jakimś domku / apartamencie
można najpierw na plażę, potem w miasto, a na koniec dobić się blisko łóżkaHeretyczka, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ptak sekretarki? Brzmi zagadkowo
I bardzo slusznie, psze pani!Reni wrote:dobrze, już dobrze
zeszłam z dobrej drogi
kupiłam dzisiaj ładną czerwoną bluzeczkę na spróbowanie
ale pewnie w pracy nie mogę przymierzyć, to będę po 18
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1af2f7f7731.jpgReni, Heretyczka, moremi lubią tę wiadomość
-
Andzej, ty to se dzisiaj plusow u Pani nazbierasz normalnie na caly nastepny rokHeretyczka wrote:proponowałabym Tobie droga kometo z własnego jakże bogatego doświadczenia żebyś uwzględniła jedną rzecz- kiedy poczujesz faze ze już przestajesz sie dobrze bawić a zaczynasz kiepsko czuc miała blisko do łóżka i łazienki i nie musiała go z nikim dzielic oraz żeby cie nikt nie budził dopóki nie wytrzezwiejesz...cała reszta sie nie liczy bo w obliczu kaca i wydanej kasy i tak stwierdzisz ze lepiej było zostac we własnej sypialni
z przyjacielskim pozdrowieniemReni, Heretyczka, Aasiula, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ja na ten urlop mam dwa plany.
Jak bedziemy w Lublinie - zarezerwowac jeden nocleg w SPA w Naleczowie, pojechac tam tylko we dwoje, wieczorem zjesc kolacje w Patataj, rano poplywac i wrocic do Lublina.
Drugi taki plan tyle ze zamiast SPA to w centrum Gdanska zrealizowac jak bedziemy w Jastrzebiej.
I wszystko bylo pieknie, gdyby na mysl o jednonocnej rozlace z Twixami nie robilo mi sie niedobrzeDziobak, Mega, SolarPolar, macduska, Sabina, iwcia77, kkisia, paszczakin, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
Simba, bo wychodzi na to, że Andżej jest jedynym ksiondzem, z który można pogadać. Nie straszy od razu ogniem piekielnym. Nie to co te prącia biskupy i inne kapłany
Heretyczka, Simba, Mega, Bursztyn, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:A ja na ten urlop mam dwa plany.
Jak bedziemy w Lublinie - zarezerwowac jeden nocleg w SPA w Naleczowie, pojechac tam tylko we dwoje, wieczorem zjesc kolacje w Patataj, rano poplywac i wrocic do Lublina.
Drugi taki plan tyle ze zamiast SPA to w centrum Gdanska zrealizowac jak bedziemy w Jastrzebiej.
I wszystko bylo pieknie, gdyby na mysl o jednonocnej rozlace z Twixami nie robilo mi sie niedobrze
to chyba normalne nie?Simba, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Na to wychodzi.
To jest popieprzone. W weekend caly czas z dzieciami - wieczorem czasem nie moge sie doczekac az ich polozymy spac. A jak zasna to robi sie tak cicho i pusto ze mam ochote ich obudzicHeretyczka wrote:tez bym nie dała rady sie relaksowac z dala od dziecia
to chyba normalne nie?caffe, Heretyczka, Dziobak, Reni, Aasiula, macduska, kapturnica, Mega, SolarPolar, Sabina, gosia7122, iwcia77, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Na to wychodzi.
To jest popieprzone. W weekend caly czas z dzieciami - wieczorem czasem nie moge sie doczekac az ich polozymy spac. A jak zasna to robi sie tak cicho i pusto ze mam ochote ich obudzic
Mój mały wczoraj zasnął mi na kolanach jak siedzieliśmy na hamaku przy grillu. Uczucie niezastąpione. Aż mi się go nie chciało odnosić do łóżeczka.Heretyczka, Simba, Reni, Aasiula, macduska, kapturnica, SolarPolar, Mega, Sabina, gosia7122, iwcia77, kkisia, Mala79, ComeToMeBaby, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wróciłam z ogrodu. Zaraz się rozpłynę. Ja to uwielbiam kiedy mogę łazić po dworze w kostiumie dwuczęściowym ale współczuję brzuchatym.
Ciężarówki jak się czujecie?macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:też tak ma
zara zara przecież ja nie mam dzieciów!SolarPolar, Mega, Heretyczka, iwcia77, dorbie, moremi lubią tę wiadomość