35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Nad morze
mi pasi wbijam kometa
Kiedy to hahahahahaha
Zarcik taki
Kurdę,zaraz rzeczywiście będę szukać w Trójmieście...Simba, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Przestan! Co Ty chcesz miec emeryten party?
Sie zabaw dziewczyno! Wyrwij kogos! Zaszalej!
No moze nie wyrywajComeToMeBaby wrote:Ale tam knajpa na knajpie stoi przecież. Ja właśnie wolę taką miejscowość letniskową, na luzie. Zobaczę co znajdę.ComeToMeBaby, macduska, Mega, iwcia77, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ty się nie śmiej hahaha się okaże że morze to zgarniam podgrupę trojmiejską hahaha.
Kurdę,zaraz rzeczywiście będę szukać w Trójmieście...ComeToMeBaby, macduska, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Przestan! Co Ty chcesz miec emeryten party?
No moze nie wyrywaj
młodzieżówka w 90%.
no- mam full czasu
do soboty daleko...Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Przestan! Co Ty chcesz miec emeryten party?
No moze nie wyrywaj
- zesrac sie z zatrucia
- zrzygac z tego samego
- stracic swiadomość z tego samego
- bzyknąc z nieznajomym bez zabezpieczenia
wszystkie powyższe rzeczy mozna zrealizować na działce pracowniczej w ekonomicznej ceniemacduska, ComeToMeBaby, Simba, caffe, Reni, SolarPolar, kkisia, kapturnica, Bursztyn, gosia7122, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:uprzejmie informuje iż apropo szaleństw nie mozna więcej niż:
- zesrac sie z zatrucia
- zrzygac z tego samego
wszystkie powyższe rzeczy mozna zrealizować na działce pracowniczej w ekonomicznej cenieSimba, SolarPolar, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ta dzialka pracownicza szczegolnie zadzialala na mojo wyobraznieHeretyczka wrote:uprzejmie informuje iż apropo szaleństw nie mozna więcej niż:
- zesrac sie z zatrucia
- zrzygac z tego samego
wszystkie powyższe rzeczy mozna zrealizować na działce pracowniczej w ekonomicznej ceniemacduska, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmówWiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 7 sierpnia 2015, 13:35
Simba, Reni, macduska, kkisia, kapturnica, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny