35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:czegoś nie rozumiem
ma chorą matkę, 1250 emerytury
"Ojciec dziecka nie ma ani żadnych praw, ani obowiązków w stosunku do dzieci - dodaje."
co ona kuźwa ma dziurę w mózgu? rżnęła się nie myśląc o konsekwencjach??
a założyć staremu sprawę o alimenty!
nie wie kto to?? czyli ivf?Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Jestem w 2/3 drogi i lodowka podreczna mi sie rozmrozila! NiewydolaA!!! Cierpie.
dla Adasia samych sukcesow na kolejny rok zycia.
AniuG gratuluje Julki.SolarPolar, gretka, ComeToMeBaby, paszczakin, Mega, iwcia77, Dziobak, kkisia, Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Laska trzyma sie niezle. Moze dozyje 90-tki to dzieciaki juz beda ok 30-stki. Na emeryturze ma full czasu dla nich. Kazda moze kopnac w kalendarz majac 20, 30, 40 itd. Moze uda jej sie odchowac maluchy.
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Tez sobie nie wyobrażam tego .W wieku 60lat rodzenie dzieci to juz lekka przesada.A jesli sie juz zdecydowała to niech nie jojczy ,ze niema za co ich wychowac.
Nie wspomną o tym jak się obłowili w czasie działalności. Całe życie zapierniczają na umowach o dzieło. Przyjdą, zaśpiewają piosenkę za ładną kasę, ale tylko na umowę o dzieło. Składek nie płacą, a potem narzekają na zus.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 17:45
gretka, kapturnica, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia G cieszę się, że jest OK.
Krycha, no u nas ma być Adaś
Ja po plaży,wróciliśmy znad morza, byliśmy dokładnie dobę, jutro idę do pracy, koniec urlopu.
I dostałam niezłego wk..wu, chyba będę szukać opiekunki dla młodego, bo z moją mamą tutaj nie wytrzymam. Straszny wysiłek fizyczny przeżyła z kotami i psem, gdzie psa wyprowadzała sąsiadka, a cały dzień pies jest na dworzu. koty nam wygania, bo uwaza, ze brudzą i nie mogą na meblach lezec, łazienkę z kuwetą zamyka, bo kładą się wg niej na recznikach, a mają swoje miejsce. Kot kamyk rzucil i się przewrociła i upadła na biodro! i pies jej bark nadwyrężyłnbo chwyciła linę, bo on chciał się bawić. Obudził ją o 5.30 i nie mogła spać. I naopowiadała się 3x tego samego i jak jej zwróciłam uwagę, żeby skończyła, to ja jestem naburmuszona, a ona to dla mnie zrobiła, to poświęcenie.ania.g, iwcia77, Dziobak, macduska, caffe, Mega, Aasiula, SolarPolar, moremi, krycha.stara, Elfik lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Nie sadzaj go, bo jego kręgosłup jest na to niegotowy. To, że się podciąga do siadania, to dobry znak rozwojowy. Natomiast sadzaniem go w tym wieku zrobisz mu krzywdę.
A u nas jest tak, że on ciągnie się do góry za te palce, a jak mu po którymś razie odmowie to foch. W foteliku samochodowym tez się podnosił, dociagam go już mocno pasami, to teraz jeździ z głową w powietrzu, doprowadzając mnie do rozpaczy, bo na zakrętach trochę mu ta głową lata..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 19:56
dorbie, iwcia77, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ania G cieszę się, że jest OK.
Krycha, no u nas ma być Adaś
Ja po plaży,wróciliśmy znad morza, byliśmy dokładnie dobę, jutro idę do pracy, koniec urlopu.
I dostałam niezłego wk..wu, chyba będę szukać opiekunki dla młodego, bo z moją mamą tutaj nie wytrzymam. Straszny wysiłek fizyczny przeżyła z kotami i psem, gdzie psa wyprowadzała sąsiadka, a cały dzień pies jest na dworzu. koty nam wygania, bo uwaza, ze brudzą i nie mogą na meblach lezec, łazienkę z kuwetą zamyka, bo kładą się wg niej na recznikach, a mają swoje miejsce. Kot kamyk rzucil i się przewrociła i upadła na biodro! i pies jej bark nadwyrężyłnbo chwyciła linę, bo on chciał się bawić. Obudził ją o 5.30 i nie mogła spać. I naopowiadała się 3x tego samego i jak jej zwróciłam uwagę, żeby skończyła, to ja jestem naburmuszona, a ona to dla mnie zrobiła, to poświęcenie.
Ło rany dorbie, oszalec idzie z taką zrzeda. A ile Twój młody ma lat, że potrzebuje opiekunki? Ja myślałam, że Ty masz nastolatki..dorbie, Mega lubią tę wiadomość