35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:Adasiowi dziobakowskiemu samych szczesliwych dni, duzo zabawek i milosci
Aniag- bosze jak ja ci cory zazdroszczesuper!
dorbie, iwcia77, peppapig, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Paszcza! Dorbie niańki dla Adasia szuka!
dorbie, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:nigdy jeszcze nie czułam takiego goraca na ulicy jak dzis
dosłownie sauna, myslałam że nie dojde do rynku..
bylam u tesciowej, pogadalaysmy sobie, chciala wiedziec jak to bylo, umylam jej wlosy , poszlam po gazety do czytania i 2 godzinki zlecialy...wychodzac natchnelam sie na siostre Alojza pochwalila mnie za wzorowa postawe obywatelska. Tesciowej dzis rano zrobili eeg glowy a po poludniu znowu tomografie komputerowa- obydwa badania wyszly wzorowo, niczego nie wykryli. Tesciowa czuje sie dobrze ale wyjazd do Mongolii odwolala. Ma slabsza lewa reke i chodzi troszke jakby pijana byla ale poza tym jest ok.
chyba bede miala mleko, Ivo cos tem siorbie i wrocilo dretwienie cyckow podczas ssania a to chyba dobry znak
bravo dla Tupkowego zabka
peppapig, paszczakin, macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, dorbie, moremi, SolarPolar, ania.g, Dziobak, caffe, Heretyczka, gosia7122, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI my już wstali
Noc nie była najgorsza, coś tam spałam.Miałam okropny sen..śniłam,że po ciąży miałam cycki obwisłe jak suszone śliwki...już teraz nie są świetne,co robić? Smarować,czy tylko operacja?
Co wiencej kroplówki leco, skóra dalej swedzi,brr. Jedyny plus, że jest mnie wiecej tylko 6kg
Noc była chłodna,Tatry za oknami. Normalnie all inklusiw Hotel pięciogwiazdkowy
Dobrego dnia kobity £ $ €Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 06:03
iwcia77, ComeToMeBaby, Mega, dorbie, moremi, SolarPolar, ania.g, caffe, Heretyczka, anna maria, Aasiula lubią tę wiadomość
-
druga..Peppa zazdroszcze widokow
a ja wstalam , bo pora karmienia, dostawiam Ivo, Ivo probuje ssac a tam nic nie leci, cycki miekkie i ivo traci cierpliwosc..chyba zbyt wczesnie sie pochwalilam , ze nie stracilam mleka....po calej nocy ( 4h) gdzie prolaktyna jest najwyzzsza nie wyprodukowalam mleka to znak ze je na 100 procent stracilam..dalam butle...Ivo plakal nie chcial ssac musialam Alojza poprosic by dal mu butelke...dzis zjadl 150 ml i teraz spi jak zabity
...bardzo mi smutnoa jak tesciowa zapyta czemu cyckiem nie karmie? nie moge jej powiedziec , ze przez jej zdrowie stracilam mleko..bedzie jej przykro i sie bardzo zmartwi...)
peppapig, Mega, Heretyczka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:u mnie 30 stopni teraz az strach pomyslec co bedzie za 3 godziny...baba prasuje na tarasie
kapturnica, Mega, moremi, iwcia77, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Nie chciałam sie oddzywac, ale to budyń czy zwalamy na upał?
Ale tak na serio to raczej niedoczytanie. W końcu do Dorbiowego Adasia jeszcze trochę..kapturnica, peppapig, Mega, dorbie, moremi, caffe, iwcia77, Heretyczka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:druga..Peppa zazdroszcze widokow
a ja wstalam , bo pora karmienia, dostawiam Ivo, Ivo probuje ssac a tam nic nie leci, cycki miekkie i ivo traci cierpliwosc..chyba zbyt wczesnie sie pochwalilam , ze nie stracilam mleka....po calej nocy ( 4h) gdzie prolaktyna jest najwyzzsza nie wyprodukowalam mleka to znak ze je na 100 procent stracilam..dalam butle...Ivo plakal nie chcial ssac musialam Alojza poprosic by dal mu butelke...dzis zjadl 150 ml i teraz spi jak zabity
...bardzo mi smutnoa jak tesciowa zapyta czemu cyckiem nie karmie? nie moge jej powiedziec , ze przez jej zdrowie stracilam mleko..bedzie jej przykro i sie bardzo zmartwi...)
Ja tam Iwcia żaden ekspert, ale może jak masz laktator, to spróbuj trochę poodciagac, może w końcu ruszy.. Jak tak ładnie wcześniej chodziło.. Bo jak Ivkowi nie leci, to może też nie bardzo długo ciągnie i stymulacji cycki nie mają.
U mnie to był jeden z powodów porzucenia karmienia- młody nie ciągnął, a ja miałam mało serca dla maszynki. Tylko, że mi z butla było lepiej, a nie smutno..
Niemniej przy regularnym odsysaniu robiło się mleka więcej..ComeToMeBaby, peppapig, macduska, Mega, moremi, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość