X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Z Toba to nawet o wadze nie pogada, patyku! :-P Chcesz snikersa? :-P

Nie, dziękuję. Za słodki. Bleee...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    To Ci dupa nie urosnie i bedzie Cie w nia wskazowka pila. Jakby Ci urosla, to bys nie czula, jak ja! ;-)
    Ale z drugiej strony im większa dupa tym więcej miejsca do kłucia...

krycha.stara, Margolcia88, ComeToMeBaby, kapturnica, caffe, iwcia77, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam żadnych objawów cionżowych

doberek

Dziobak, krycha.stara, macduska, caffe, ania.g, Mega, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nawiazując do postu Margoli to ja się właśnie czuję staro. Jakoś mnie wskazówka zegara w tyłek kole coraz bardziej.

Może jak miną te upały, to przybędzie nam energii i lepiej się poczujemy, młodziej.

krycha.stara, macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, caffe lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos wam powiem. Nie uwierzycie, bo ja tez w to nie wierze. Adas od 3 dni przesypia cale noce! Nie tam, ze spi jak kamien, bo sie lekko wybudza i czasem popiszczy ( zaraz potem zasypia) ze 3 razy i kreci czesto, ale nakarmiony o 20 kolejne mleko dostaje ok. 7 rano. I nie ma w nocy afer o cycka! Zatkanie uszu stoperami gwarantuje przespnie niemal calej nocy. ;-)
    Jest to prawdopodobnie prezent od synka na jego 1 urodziny. I zeby matka mogla isc do pracy nie bedac zombi!

krycha.stara, moremi, macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, caffe, SolarPolar, dorbie, iwcia77, ania.g, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Może jak miną te upały, to przybędzie nam energii i lepiej się poczujemy, młodziej.
    Ja się tam czuję cholernie młodo.
    I upały mi dzisiaj niestraszne :-)
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11825776_992299347467646_8862902972483885444_n.jpg?oh=c7bb9429ad5c90f1556873d60513f69a&oe=5639E33F

Margolcia88, krycha.stara, macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

O, jaki dobry pomysł na zdjęciu :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    O, jaki dobry pomysł na zdjęciu :)
    I rewelacyjnie działa :-)
    Do tego mam butelkę wody, a mąż donosi rozrobiony z wodą sok z kwiatu czarnego bzu z dużą ilością lodu. I nektarynki :-)

ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    I rewelacyjnie działa :-)
    Do tego mam butelkę wody, a mąż donosi rozrobiony z wodą sok z kwiatu czarnego bzu z dużą ilością lodu. I nektarynki :-)

No jak w raju :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

To nie przez upały. To przez niepłodność.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi upały niestraszne. Spędziłam całe przedpołudnie na pełnym słońcu. Pracując przy tym intensywnie.

moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mi upały niestraszne. Spędziłam całe przedpołudnie na pełnym słońcu. Pracując przy tym intensywnie.

Dzielna jesteś. Ja kiedyś uwielbiałam upały. Teraz nie.

macduska lubi tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Ech, siedzę pod klimą a i tak jakoś zle znoszę te temp. U mnie juz ponad 34st, ciekawe czy pójdzie ten rekord. W aplikacji pierwszy dzien poniżej 30 st (dokładnie 28) pokazuje mi na 21 sierpnia wiec jeszcze sie pomeczymy :/
    Iwcia, fajnie ze z teściowa ok :) a karmieniem sie nie zadręczaj, dałaś juz to co najlepsze. Pokombinuj sie jak sie nie da to żaden dramat :) ja tam miłością do cyckania nie pałam, karmiłam tydz, J zmasakrował mi cyce, potem próbowałam z laktatorem. Traumę mam ale zobaczymy, moze teraz nie bedzie tak bolec :)

moremi, kapturnica, caffe, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, jak zrobic napis na torcie pokrytym bita smietana? Mozna pisakami spozywczymi czy sie rozpusci?
    Prosze o pomysly na cito!

iwcia77 lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Laski, jak zrobic napis na torcie pokrytym bita smietana? Mozna pisakami spozywczymi czy sie rozpusci?
    Prosze o pomysly na cito!
    Bitą śmietaną? To przecież delikatne.nie wiem co to za Pisak, jeśli odpowiednia końcówka na rękawie cukierniczym to może by dało radę?

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O !!zajebała mój patent XD Z tym ,że u mnie duży wiatrak nakurza po pokoju 8)
    Dacie wiare ,że wypad do miasta mnie tak szczochrał ,że zasnęłam jak kłoda ????

iwcia77, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie suszę pazury :-D
    Kiepsko chcą schnąć w te upały.
    Chyba mi się to nie podoba i zaraz je zmażę i zrobię od nowa. I wsadzę w lód.

Już na 17 stą mam być u koleżanki, o 18 stej podejmujemy gości. A potem balety :-D

Heretyczka, kapturnica, dorbie, iwcia77, moremi, ania.g, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Skandal! W 15 dc zero objawow ciazowych! No jak to?! A testa robilas? Siknij moze co? Albo lec na bete! :-P
    tak własnie kurwa zrobie bo mi już dupą wychodza te starania zasrane

caffe, iwcia77, moremi, Arwena, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Bitą śmietaną? To przecież delikatne.nie wiem co to za Pisak, jeśli odpowiednia końcówka na rękawie cukierniczym to może by dało radę?
    Masa smietanowa z mascarpone. Pisak taki zelowy cukrowy Oetkera. Kurde, nie wiem czym imie napisac, a masa marcepanowa mi odpada, bo tort jest za wielki i nie wywqlkuje takiego, zeby pokryc calosc.
    Mam rekaw cukierniczy, ale to chyba nie bedzie ladnie.
    Helo, nie chce spaprac tortu!

iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak, trudno powiedzieć, chyba moze sie trochę rozpłynąć. Długo bedzie stał czy dzis go zjecie? Moze przed samym podaniem zrob napis.

iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
‹‹ 10750 10751 10752 10753 10754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ