35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Siedze. Przed wiatrakiem qrwa. I sie poce jak ide gdziekolwiek, gdzie go nie ma
. Ostatnio to moj best przyjaciel
krycha.stara, moremi, peppapig, Margolcia88, Mega, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:I ten, warkne se jeszcze na Here i Wacie. Bo marudzom gupie. A co maja takie kryski gadac, co dzieciaka w macicy nie uswiadczyly i sie staraja do urzygu juz trzeci rok?! Sie wieszac mamy, czy jak? A, ide poprasowac, bo sie najezylam!
moremi, krycha.stara, caffe, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pani baluje, a tu niedobitki lizusów zostały
Kapta, my pizzę zaraz robimy
Wiatraki/ wentylatorki rozstawione po całym mieszkaniu.krycha.stara, kapturnica, Margolcia88, Mega, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
facebook.com i tam sie po prostu zarejestruj.Jak nie kcesz swoje dane podaj fikcyjne i po sprawie
Morek mi plecy tak dokuczają ,że wszystko co robie to wysilek jak wejscie na 4pietro w ten upal .Jakas totalna masakrakrycha.stara, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:zapuściłam żel
zara sie bede grzmocić
dziiiiizas, znooooowu......moremi, kapturnica, Heretyczka, ania.g, peppapig, kkisia, Margolcia88, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:facebook.com i tam sie po prostu zarejestruj.Jak nie kcesz swoje dane podaj fikcyjne i po sprawie
Morek mi plecy tak dokuczają ,że wszystko co robie to wysilek jak wejscie na 4pietro w ten upal .Jakas totalna masakradla mnie akurat zrobić pizzę to żaden problem. Większy wysiłek musialabym włożyć w "normalny" obiad.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Kapta, nikt od Ciebie nie wymaga, żebys robiła
dla mnie akurat zrobić pizzę to żaden problem. Większy wysiłek musialabym włożyć w "normalny" obiad.
Ja wymiekam na tym upale
Margolcia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:I ten, warkne se jeszcze na Here i Wacie. Bo marudzom gupie. A co maja takie kryski gadac, co dzieciaka w macicy nie uswiadczyly i sie staraja do urzygu juz trzeci rok?! Sie wieszac mamy, czy jak? A, ide poprasowac, bo sie najezylam!
A warknij se, warknij moze Ci się lepiej zrobi.
A tak gwoli informacji to staram się od 2012 roku.
moremi, kkisia, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny