35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Gupia, gupia ale boję się, że te zrosty znowu się pojawią.
A ja wiem, że będziesz w ciąży i tyle.
Hera, miliony milionami, niech ten jeden księciuniu w końcu trafi
A ja tak czekam na letnio-jesienny wysyp ciąż. Będzie komu dalej ciuchy opchnąćHeretyczka, macduska, kapturnica, ania.g, Mega, caffe, Dziobak, kkisia, Margolcia88, SolarPolar lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Afirmacja. Nie ma żadnych zrostów. I nie będzie żadnych zrostów.
A ja wiem, że będziesz w ciąży i tyle.
Hera, miliony milionami, niech ten jeden księciuniu w końcu trafi
A ja tak czekam na letnio-jesienny wysyp ciąż. Będzie komu dalej ciuchy opchnąć
Na mnie nie czekaj! Nie ten rozmiar!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Na mnie nie czekaj! Nie ten rozmiar!
Wacia, spokojna Twoja rozczochrana. Ja wiem na kogo czekaćmacduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
No to dziewczynki, dotarłam na panieńskie, zaraz startujemy
Także ten: zapraszam do prasowalni http://chwila.com/wp/wp-content/uploads/2013/04/prasowalnia_magiel.jpg
(sorry że link, ale siedzę już na telefonie)macduska, moremi, ania.g, peppapig, kkisia, malgos741, SolarPolar, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, halo.
Podczytywalam Was podczas dnia pakowania i sprzątania, coś mialam komuś odpisać, ale zapomnialam co
Na pogodę proszę nie narzekać, bo zamówiona. Przejdzie lato dopiero najwcześniej na początku września..
Spakowalam 8 flaszek różowego, powinno wystarczyć do pierwszych zakupów.
Czego zapomnialam spakować? Czego nie wiem, że miałam zabrać?
moremi, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mój obiad:
Kiełbaski grillowe, 2 pomidory, kalafior z bułką tartą i 7 pierogów.
Idę skonać w samotności.
Nie konaj Dusia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 18:23
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykupiłam kilka kubków mrozonej kawy i włoskie profiteroles-to takie jakby eklerki z bita smietana w srodku oblewane czekolada plus kilka kubeczków musu czekoladowego plus kilka kubków galaretek....
dorbie, moremi, anna maria, peppapig, caffe, Dziobak, kkisia, malgos741, Margolcia88, Bliska 77, SolarPolar, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:No to dziewczynki, dotarłam na panieńskie, zaraz startujemy
Także ten: zapraszam do prasowalni http://chwila.com/wp/wp-content/uploads/2013/04/prasowalnia_magiel.jpg
(sorry że link, ale siedzę już na telefonie)anna maria, peppapig, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:kupiłam kilka kubków mrozonej kawy i włoskie profiteroles-to takie jakby eklerki z bita smietana w srodku oblewane czekolada plus kilka kubeczków musu czekoladowego plus kilka kubków galaretek....
Bo ja to orzy kazdej ciąży mam ble na słodycze i same chłopy rodzę ;-(Heretyczka, anna maria, kapturnica, peppapig, malgos741, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:kupiłam kilka kubków mrozonej kawy i włoskie profiteroles-to takie jakby eklerki z bita smietana w srodku oblewane czekolada plus kilka kubeczków musu czekoladowego plus kilka kubków galaretek....
Jedno styknie jak na moją wątrobe.anna maria, caffe, ania.g, kkisia, moremi, Bliska 77, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Stwierdzam ze moja starsza siostra jest bardzo domyslna ,bez pytania bierze Helke i wychodzi na spacer, a ja siedze i nic nie robie .Od roku pierwszy raz ktos zajmuje sie Hela dluzej niz 10 min
peppapig, caffe, ania.g, Dziobak, Heretyczka, paszczakin, kkisia, malgos741, Margolcia88, macduska, moremi, Bliska 77, SolarPolar, iwcia77, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam ciągawki na nabiał,ser biały twaróg z jajkiem,szczypior,pomidor moge codziennie a na deser borówka z jogurtem ewentualnie truskawki,nie mowie o czerrśniach..ciastko gdzieś na końcu z jakim mieskiem duszonym np schab ze śliwką. No to umre z głodu,haha!
anna maria, caffe, Heretyczka, kkisia, malgos741, Margolcia88, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość