35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Ja mam ciągawki na nabiał,ser biały twaróg z jajkiem,szczypior,pomidor moge codziennie a na deser borówka z jogurtem ewentualnie truskawki,nie mowie o czerrśniach..ciastko gdzieś na końcu z jakim mieskiem duszonym np schab ze śliwką. No to umre z głodu,haha!
peppapig, kkisia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Dżizas! Z rana ide na dół tam kawiarnie majom...bo ja zachłanna jestem cionża i ciastko jakie chce
Jedno styknie jak na moją wątrobe.
doniosłabym ci co chcesz....kkisia, malgos741, moremi, peppapig, iwcia77, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość
-
Hello dziewczynki, ja weselu w Piszu... Sala z klimatyzacją .. Jak przyjemnie..
Margolcia88, kkisia, macduska, moremi, ania.g, peppapig, SolarPolar, iwcia77, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Anna Maria super siostrę masz... Odpoczywaj
peppapig, Mega, anna maria lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnySłońce dzisiaj zachodziło jak w Afryce! Wielka żółta tarcza na tle rozgrzanego czerwonego nieba. Łunę jeszcze widać nad wzgórzami. Pachnie zbożem, wieje lekki wiaterek, bociany klekoczą, świerszcze grają jak gupie...
Chyba w raju jestem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 20:36
Margolcia88, Heretyczka, ania.g, kkisia, paszczakin, peppapig, Dziobak, malgos741, SolarPolar, iwcia77, Mega, caffe, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Hello dziewczynki, ja weselu w Piszu... Sala z klimatyzacją .. Jak przyjemnie..
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Słońce dzisiaj zachodziło jak w Afryce! Wielka żółta tarcza na tle rozgrzanego czerwonego nieba. Łunę jeszcze widać nad wzgórzami. Pachnie zbożem, wieje lekki wiaterek, bociany klekoczą, świerszcze grają jak gupie...
Chyba w raju jestem!macduska, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Słońce dzisiaj zachodziło jak w Afryce! Wielka żółta tarcza na tle rozgrzanego czerwonego nieba. Łunę jeszcze widać nad wzgórzami. Pachnie zbożem, wieje lekki wiaterek, bociany klekoczą, świerszcze grają jak gupie...
Chyba w raju jestem!
U mnie świerszcze zagłusza wiatrak...macduska, moremi, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
beates wrote:U mnie oczywiście ciąży brak . Druga beta wyszła niewiele wyższa niż pierwsza.
Mamy jeszcze 2 zarodki więc pewnie za jakiś czas spróbujemy raz jeszczebeates, macduska, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Na pewno spróbuję raz jeszcze z pozostałymi mrozakami .
Co potem nie wiem ?
Wiedziałam , że ubezpieczenie pokrywa mi 3 próby Ivf.
Ostatnio lekarka uświadomiła mi że za 1 próbę uznaje się punkcję. Czyli to moje 3 już podejśćie będzie wciąż traktowane za 1 próbę .
Czy to dobrze ? Sama nie wiem .
No bo ile razy można próbować ?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 21:43
Heretyczka, moremi, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeates wrote:Na pewno spróbuję raz jeszcze z pozostałymi mrozakami .
Co potem nie wiem ?
Wiedziałam , że ubezpieczenie pokrywa mi 3 próby Ivf.
Ostatnio lekarka uświadomiła mi że za 1 próbę uznaje się punkcję. Czyli to moje 3 już podejśćie będzie wciąż traktowane za 1 próbę .
Czy to dobrze ? Sama nie wiem .
No bo ile razy można próbować ?!beates, malgos741, Bliska 77, moremi, iwcia77, ania.g, Mega, caffe lubią tę wiadomość