35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Moja koleżanka jest fotografem. Dzisiaj jest na weselu w sali bez klimatyzacji01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
My prasujemy biale obrusy, otworzylismy karton 3 litrowy. Deska serow, oliwki, krakersiki i jechane!
Umpreza urodzinowa udana, tort boski, posiedzielismy w ogrodzie, bo tak bylo goraco. Dziec dzielny, wytrzymal wszystkie atrakcje z godnoscia. Dumna ja!
malgos741, macduska, Bliska 77, Heretyczka, moremi, iwcia77, ania.g, Mega, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:My prasujemy biale obrusy, otworzylismy karton 3 litrowy. Deska serow, oliwki, krakersiki i jechane!
Umpreza urodzinowa udana, tort boski, posiedzielismy w ogrodzie, bo tak bylo goraco. Dziec dzielny, wytrzymal wszystkie atrakcje z godnoscia. Dumna ja!Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Zes sie czepila tej krychy jak pijany plota! Zebym to ja rzeczywiscie taka moc sprawcza miala, to by sie rodzily tylko tam dzieci, gdzie ich chca, a gdzie nie chca, to by sie nie rodzily. Ale ja nie bogini, wplywu na to nie mam! Nawet qrwa na wlasne wplywu nie mam!
Ty tego nie bierz do siebie
Bylo oczko
Tlumaczyc sie nie bede
Ale nie mialam nic zlego na mysli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sto lat Iwciaszóstki w totka, szczęścia w miłości, znalezienia ponownie przyjemności z seksu i trafienia z córeczką
To już mogę iść spaćiwcia77, Aasiula, ania.g, macduska, Mega, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Polar- urodzienniczko ty moja
zycze Tobie i Twojemu mezowi :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd9e6e036d5d.jpg
i innych fajnych , wymarzonych rzeczy- 100 lat!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 01:32
Aasiula, ania.g, macduska, moremi, Mega, caffe, SolarPolar, Bliska 77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Iwcia Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Polar sto lat sto lat a kto z nami nie wypije....
Aasiula, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
My juz w drodze. Młody zasnął w momencie włączenia silnika, a kota płacze na przednim siedzeniu. Nie dość, że się odzwyczaila, bo 1,5 roku w Polsce autem nie byliśmy, to jeszcze nigdy wcześniej nie jechała z przodu..
Aasiula, ania.g, malgos741, macduska, kkisia, Dziobak, moremi, Mega, iwcia77, caffe, SolarPolar lubią tę wiadomość