35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo, Natka, ja też bym na grzyby poszła, ale w tym roku odpada. U nas trzeba w Ardeny, grzyby są boskie, bo tu mało kto zbiera, ale kleszczy podobno multum. Sama bym poszła, z małym nie będę ryzykować.
No chyba, że Simbodrom z nami pojedzie i będziemy warty z wózkami na drodze trzymać podczas gdy druga zmiana nurtuje w lesie. Bo miejsce mam na prawdziwki cudowne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 09:02
moremi, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
100 lat dla Iwci i Polara.
U mnie deszcz, niech to penis strzeli!
Psszczak, dobrze mowisz o grzybach, dzis smigam w grzybne miejsce oblukac sytuacje. Tylko co ja z nimi zrobie? Jak pomysle, ze mam oczyscic i przerobic jakies niestworzone ilosci grzybow, to mi sie juz odechciewa...
Ide na kawke i kawalek tortu!iwcia77, SolarPolar, ania.g lubią tę wiadomość
-
Bry
Miśku, Tobie również życzę dziewczynki i trafienia w totka
A moje koty uznały chyba, że mi za zimno bez kołdry i przyszly w nocy mnie dogrzewaćania.g, paszczakin, iwcia77, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Chuop mi dzisiaj ucieka do domu, wróci do nas na weekend, przed wyjazdem koniecznie musze go wykorzystać
Idę na kawęktos chętny?
moremi, iwcia77, SolarPolar, ania.g, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Na wsi w opolskim u moich rodzicow. Tam chcemy zamieszkac. Rok temu kupilismy dwa hektary ląki - jak znalazl dla kucowatych. Nie wiemy czy sa przyzwyczajone do siodla ale sprobujemy.(z uwagi na moja wage to nie ja bede probowac choc jako jedyna w rodzinie umiem średnio dobrze dosiadac konia:-)
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Zycze wszystkim udanej niedzieli
I skladam najserdeczniejsze życzenia zdrowka i spełnienia marzen dla naszych Jubilatek :-*
U mnie troche lepiej ale rewelacji nie ma...
Miało byc chłodniej po burzy a tu figa z makiem sloneczko znów grzeje...SolarPolar, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Krycha, foch.. Wolałam, krzyczałam, pytalam ludzi o Kryche buciare i nic!
Jadę w pizdu! Zaraz Polska!Heretyczka, SolarPolar, macduska, malgos741, moremi, iwcia77, kkisia, Aasiula, Mega, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość