35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo, Natka, ja też bym na grzyby poszła, ale w tym roku odpada. U nas trzeba w Ardeny, grzyby są boskie, bo tu mało kto zbiera, ale kleszczy podobno multum. Sama bym poszła, z małym nie będę ryzykować.
No chyba, że Simbodrom z nami pojedzie i będziemy warty z wózkami na drodze trzymać podczas gdy druga zmiana nurtuje w lesie. Bo miejsce mam na prawdziwki cudowne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 09:02
moremi, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
100 lat dla Iwci i Polara.
U mnie deszcz, niech to penis strzeli!
Psszczak, dobrze mowisz o grzybach, dzis smigam w grzybne miejsce oblukac sytuacje. Tylko co ja z nimi zrobie? Jak pomysle, ze mam oczyscic i przerobic jakies niestworzone ilosci grzybow, to mi sie juz odechciewa...
Ide na kawke i kawalek tortu!
iwcia77, SolarPolar, ania.g lubią tę wiadomość
-
Bry

Miśku, Tobie również życzę dziewczynki i trafienia w totka
A moje koty uznały chyba, że mi za zimno bez kołdry i przyszly w nocy mnie dogrzewać
ania.g, paszczakin, iwcia77, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Chuop mi dzisiaj ucieka do domu, wróci do nas na weekend, przed wyjazdem koniecznie musze go wykorzystać

Idę na kawę
ktos chętny?
moremi, iwcia77, SolarPolar, ania.g, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale pzreciez własnie robisz remont miejsca gdzie obecnie mieszkasz?SolarPolar wrote:Na wsi w opolskim u moich rodzicow. Tam chcemy zamieszkac. Rok temu kupilismy dwa hektary ląki - jak znalazl dla kucowatych. Nie wiemy czy sa przyzwyczajone do siodla ale sprobujemy.(z uwagi na moja wage to nie ja bede probowac choc jako jedyna w rodzinie umiem średnio dobrze dosiadac konia:-)
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Zycze wszystkim udanej niedzieli
I skladam najserdeczniejsze życzenia zdrowka i spełnienia marzen dla naszych Jubilatek :-*
U mnie troche lepiej ale rewelacji nie ma...
Miało byc chłodniej po burzy a tu figa z makiem sloneczko znów grzeje...
SolarPolar, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Krycha, foch.. Wolałam, krzyczałam, pytalam ludzi o Kryche buciare i nic!
Jadę w pizdu! Zaraz Polska!
Heretyczka, SolarPolar, macduska, malgos741, moremi, iwcia77, kkisia, Aasiula, Mega, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość