35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:A ja właśnie suszę pazury
Kiepsko chcą schnąć w te upały.
Chyba mi się to nie podoba i zaraz je zmażę i zrobię od nowa. I wsadzę w lód.
Już na 17 stą mam być u koleżanki, o 18 stej podejmujemy gości. A potem baletyiwcia77, peppapig, moremi, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ivo jak zjadl butle dzis o 6:30 to do teraz nie wola...chcialam mu dac o 11 cycka , bo troszke stwardnialy i nie chcial...o 12 zasnelismy..ja teraz wstalam a on nadal spi...a cycki mam jak balony....sama nie wiem co z ta moja laktacja..cala gupia jestem..
a tak wogole to bede zlosliwa- dobrze wam tak z tymi upalami! przynajmniej nie poce sie sama
macduska, Heretyczka, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Ale z drugiej strony im większa dupa tym więcej miejsca do kłucia...
Hahatylko czemu mi glukoze dajom? Wlewajom?
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja doczytywywuje
Aa Dziobak ja zawsze mam kłopot z napiem ale te pisaki są wygodne. Lekko roxgrzewasz jeśli są z lodówki. I piszesz raczej po każdej powierzchni.
Tylko zdjecie nam zapodaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 14:40
moremi, Dziobak, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra trzeci post pod rząd..
Ja leże jak foka... tylko czemu tu wiatraków nie zapodają. Radze sobie tym mokrym recznikiem. Kajtek bryka bo Morek pytała,kroplówki lecą,obok mam łazienke,sama jestem na sali a telewizor na dwójkimoremi, Margolcia88, caffe, Dziobak, Mega, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:To nie przez upały. To przez niepłodność.
kapturnica, Heretyczka, Margolcia88, krycha.stara, caffe, macduska, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
I taaaaak.
Gitary trzymam w misce z zimna woda , na głowie mokry ręcznik. Na foczym odwłoku jedynie majciochy i stanik .
I tak se dycham biedny opuchniety robaczek. Na pocieszenie mam dmuchajacy wiatraczek ,. Z lenistwa na obiad salata , ry,z i cziken. Tylko co mnie podkusiło posłuchac młodego i robic go z piekarnika. Sauna w kuchni...krycha.stara, Heretyczka, caffe, peppapig, Margolcia88, macduska, Dziobak, Mega, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Peppol a co wogole Ci powiedzieli na te wyniki ??? Jaki jest plan dzialania?/Bo chyba do rozwiązania Cie nie zamierzaja trzymac w szpitalu ?
moremi, Mega, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Poki co podejrzenie cholestazy bo swoj badania pobrali,dodatkowe i bedą porównywać. Ktg 3x dziennie,liczenie ruchów. Jutro lub pon sprawdzanie czy spadają te wartości. Nic nie mowią o rodzeniu póki co. Ani też kiedy wypuszczą...
Oby szybko sie wsio unormowało bo nie ma jak w domu.moremi, peppapig, macduska, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość