35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Ło rany dorbie, oszalec idzie z taką zrzeda. A ile Twój młody ma lat, że potrzebuje opiekunki? Ja myślałam, że Ty masz nastolatki..
Paszcza! Dorbie niańki dla Adasia szuka!
nick nieaktualny, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaszcza, ja mam nastolatki, tylko w styczniu będę miała maluchapaszczakin wrote:Ło rany dorbie, oszalec idzie z taką zrzeda. A ile Twój młody ma lat, że potrzebuje opiekunki? Ja myślałam, że Ty masz nastolatki..

I niby moja mama zdeklarowała sie, że się nim zajmie, ale teraz ciągle narzeka i narzuca swoje zdanie.
Włąsnie ma nastepna fazę, narzeka, ze ja z nią nie rozmawiam w ogole i pożałuję. ciągle mnie straszy, że pożałuję. Co za kobieta! No, ja po takim monologu, jaki to ona horror przezyla z psem i kotami w nocy nie mam ochoty z nią rozmawiać. Co ja mam jej opowiadać, jak zaczynam, to ona przerywa i swoje dodaje co powinnam itd. Coraz gorsza jest.
Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:No pusto coś tu, daleko w tym tempie do 11000
Ja nie wiem co one robią.
Rozpusciły się jak dziadowski bicz!
Żeby tak forum zaniedbywać!
I potem to wyglada tak:
Zaglądam - pusto- nuuuda- to i ja nic nie piszę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 20:38
anna maria, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Do nas przyjechal dzis pierwszy gosc, Adasiowy wujek ( przyjaciel chlopa, bo my tu prawdziwych wujkow nie mamy ). Przywiozl fotelik do auta i skaczaca zebre. Zapowiada sie prasowanie, bo jest niezla biala koszulka.
ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale ty jeszcze karmisz?Dziobak wrote:Do nas przyjechal dzis pierwszy gosc, Adasiowy wujek ( przyjaciel chlopa, bo my tu prawdziwych wujkow nie mamy ). Przywiozl fotelik do auta i skaczaca zebre. Zapowiada sie prasowanie, bo jest niezla biala koszulka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDostałam zaszczyk w dupę!
To na Kajtkowe płucka jakby co. Tera leże i coś we mnie wlewają dożylnie
Czuje sie bezpiecznie.
gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, Reni, SolarPolar, moremi, caffe, anna maria lubią tę wiadomość