35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Ło rany dorbie, oszalec idzie z taką zrzeda. A ile Twój młody ma lat, że potrzebuje opiekunki? Ja myślałam, że Ty masz nastolatki..
I niby moja mama zdeklarowała sie, że się nim zajmie, ale teraz ciągle narzeka i narzuca swoje zdanie.
Włąsnie ma nastepna fazę, narzeka, ze ja z nią nie rozmawiam w ogole i pożałuję. ciągle mnie straszy, że pożałuję. Co za kobieta! No, ja po takim monologu, jaki to ona horror przezyla z psem i kotami w nocy nie mam ochoty z nią rozmawiać. Co ja mam jej opowiadać, jak zaczynam, to ona przerywa i swoje dodaje co powinnam itd. Coraz gorsza jest.Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:No pusto coś tu, daleko w tym tempie do 11000
Ja nie wiem co one robią.
Rozpusciły się jak dziadowski bicz!
Żeby tak forum zaniedbywać!
I potem to wyglada tak:
Zaglądam - pusto- nuuuda- to i ja nic nie piszę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 20:38
anna maria, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Do nas przyjechal dzis pierwszy gosc, Adasiowy wujek ( przyjaciel chlopa, bo my tu prawdziwych wujkow nie mamy ). Przywiozl fotelik do auta i skaczaca zebre. Zapowiada sie prasowanie, bo jest niezla biala koszulka.
ania.g, Heretyczka, dorbie, Mega, iwcia77, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Do nas przyjechal dzis pierwszy gosc, Adasiowy wujek ( przyjaciel chlopa, bo my tu prawdziwych wujkow nie mamy ). Przywiozl fotelik do auta i skaczaca zebre. Zapowiada sie prasowanie, bo jest niezla biala koszulka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDostałam zaszczyk w dupę!
To na Kajtkowe płucka jakby co. Tera leże i coś we mnie wlewają dożylnie
Czuje sie bezpiecznie.gosia7122, Heretyczka, macduska, dorbie, Mega, ComeToMeBaby, Arwena, Aasiula, iwcia77, kkisia, Reni, SolarPolar, moremi, caffe, anna maria lubią tę wiadomość