X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    do tej mam hajłeja i w półtorej godziny jestem
    kurcze - kawał trochę... no ale z drugiej strony - Ty masz pracę zależną od samej siebie, nie macie za bardzo obowiązków - to może jednak te dojazdy nie zrobiłyby Wam wielkiej krzywdy?

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    półtorej godziny to ja czasami przez miasto jadę O.o
    Bozia3 wrote:
    kurcze - kawał trochę... no ale z drugiej strony - Ty masz pracę zależną od samej siebie, nie macie za bardzo obowiązków - to może jednak te dojazdy nie zrobiłyby Wam wielkiej krzywdy?

ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Kometa
    o klinice koło domu - to mówisz o klinice w sensie niepłodności czy zwykłej ginekologicznej

bo jak o zwykłej to rozumiem uderzasz do niej, badasz krew, jajca na usg
    a jak nie pyknie, to grzejesz nad morze na ivf
    podążam w stronę światła czy źle rozkminiam Twój temat i dziewczyny mają rację?
    koło mnie - w sensie w mieście- to kliniki od niepłodności mam na myśli. że tam, jakby co nie chciałabym się leczyć / zapładniać. a mogłabym niby. tyle że tam lipa. ani dobrych lekarzy, ani warunków, ani wyników.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aż sprawdziłam co tam u Ciebie jest
    słuchaj
    moje zdanie jest takie
    wbijaj się u siebie
    te 3-4 msce Cię nie zbawią, a będziesz miała monity odhaczone
    potem jakby co wyciągniesz dokumentację medyczną i z kompletem pojedziesz nad morze

jaaa cieee ale mam chytry plan http://smileys.sur-la-toile.com/repository/respect/0011.gif

kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    pewnie że nie, ja szukałam o nich opinii w internecie też oczywiście, na forach różnych.
    no- czyli dziś doszłyśmy do wniosku, że potrzebne mi są monitoringi. no to chu- nie dzwonię do kliniki przed ślubem.
    Że co? A na monitoring to nie możesz się umówić? Do tej blisko. A idź pan w ch.j!

kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aż sprawdziłam co tam u Ciebie jest
    słuchaj
    moje zdanie jest takie
    wbijaj się u siebie
    te 3-4 msce Cię nie zbawią, a będziesz miała monity odhaczone
    potem jakby co wyciągniesz dokumentację medyczną i z kompletem pojedziesz nad morze

jaaa cieee ale mam chytry plan http://smileys.sur-la-toile.com/repository/respect/0011.gif
    Wrrrrrr... Ale ten plan jest stary i już Kometę probowalyśmy namówić. A ta nie i nie, bo tamto, bo sramto.
    To niech se romantycznie jezdzi na monity nad morze. Kolejny rok pęknie i nadal będzie płakusiać. Biedna mała Kometka.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam Was, czytam i nóż mi się w kieszeni otwiera.
    Kometa na litość boską!
    Zapisz się do kliniki do Gdynu. Zadzwoń! Tam mogą mieć odległe terminy, nikt Cię na jutro nie zapisze.
    W międzyczasie zrób u siebie w klinice te monitorongi. Penisowa czy nie to myslę, ze pęcherzyk na usg zobaczyć potrafią.

Miałam się nie odzywać ale nie zdzierżyłam.

kapturnica, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, krycha.stara, peppapig, iwcia77, gosia7122, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Że co? A na monitoring to nie możesz się umówić? Do tej blisko. A idź pan w ch.j!
    hehehe nie, miałam na myśli że do tej docelowej.
    na moni jak najbardziej.

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Wrrrrrr... Ale ten plan jest stary i już Kometę probowalyśmy namówić. A ta nie i nie, bo tamto, bo sramto.
    To niech se romantycznie jezdzi na monity nad morze. Kolejny rok pęknie i nadal będzie płakusiać. Biedna mała Kometka.

Będzie se jeździć do usranej menopauzy. Ot co!

moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    już nic nie gadam do ciebie.

c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jak Pani zada do domu, to nie ma dyskusji!

moremi wrote:

kapturnica, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Także ten..No. Gołąbki se jem. Już mam po kokarde tego tłumaczenia .Kometa zrobisz co będziesz chciała ale w takim tempie jak do tej pory to Cie menopa zastanie albo nie daj boze chUop ślepaka nawet w worze już nie będzie miał..

Bozia3, Natka_79, krycha.stara lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale teraz Was nie rozumiem
    jak chce jeździć docelowo do kliniki leczenia niepłodności do Gdyni ma czas i kasę na to wszystko, to w czym problem
    to nawet lepiej, bo będzie miała wszystko na miejscu
    macduska wrote:
    Będzie se jeździć do usranej menopauzy. Ot co!

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa - może źle interpretuje - ale mam takie odczucie - że Ty już ustawiłaś się na in vitro - bo innej drogi nie widzisz (co jest wielce prawdopodobne z wynikami Twojego M) - jednocześnie tego in vitro się boisz i odkładasz na tak długo jak się da.... i jakby wszystko co pośrednie - olewasz...gdzieś tam sobie zrobisz badania, monitoringi - ale i tak szukasz dobrej kliniki na in vitro....
    Ale może daj sobie małą szansę - i do tych pośrednich działań też się przyłóż - bo monitoringi, czy stymulacja clo bardzo dużo Ci powie o Twoim organizmie - i może zaskoczy bez in vitro - nie wiesz tego przecież....

krycha.stara lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak chce jeździć docelowo do kliniki leczenia niepłodności do Gdyni ma czas i kasę na to wszystko, to w czym problem

W sumie racja. Nic mi do tego, gdzie, kiedy i za ile będzie jeździć.

Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ma czas :-)
    Ale ja Kometę już przejrzałam. Później będzie stek wulgaryzmów "bo mąż na poligon pojechał", albo "teraz rozkrecam firmę", albo " nie mamy kiedy badań nasienia zrobic" i tysiąc innych wymowek.
    Idę poczytać Pogromcę lwów. Przemoc mnie uspokaja.

Kometka biedniusia też Cię lofciam :-)

Bozia3, kapturnica, Dziobak, megan8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    No ja bym tak zrobiła - gdyby czas i kasa były do ogarnięcia. Ale umówiłabym się już teraz na konkretny termin. Np. zadzwoniłabym dzisiaj.

kapturnica lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ciekawe co u Mango
    naprawdę?

kapturnica lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ciekawe co u Mango
    Aaaaaa to idę coś zjeść.

Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka co masz dobrego ??? Ja dzis mam jakiś mega apetyt no normalnie jakbym mogła kręciła bym pycholem cały czas.

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 10870 10871 10872 10873 10874 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ