35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:mnie tylko dziwi że polacy jeszcze nie wypieli sie na zus...że cos takiego istnieje i ma sie zajebiscie
w związku z tym czy polacy zasługuja na lepsze emerytury? wg mnie to jest takie- jakoś to będzie...a nie bedzie!moremi, macduska, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Wiem Wacia ale ja sie podlamalam trochu
I troche zesrałam w gacie bo szanse,ze sie odwroci na tak poznym etapie spowrotem glowa w dol sa minimalne i nie ma co sie czarowacMatka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Wiem Wacia ale ja sie podlamalam trochu
I troche zesrałam w gacie bo szanse,ze sie odwroci na tak poznym etapie spowrotem glowa w dol sa minimalne i nie ma co sie czarowac
A Natka szukaj teraz tego wątku i wpisukapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:To mnie zaskoczyłaś z tym ułożeniem Maksa. I co planujesz jak pozostanie w tej pozycji, będziesz próbować naturalnie ?
ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:W moim szpitalu nie ma porodow posladkowych . I nie ma tzw odwracania recznego rowniez. Wiem tyle ,ze jesli sie łajza nie odwroci ,nie unikne CC bo raczej nie zdecyduje sie na porod posladkowy .Za duze ryzyko tym bardziej ,ze bedzie mial kolo 3500 z tego co liczymy z ginem
moremi, macduska, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Laski ja po wizycie .
Mlody wazy 2900 wiec ladnie w normie,przeplywy wszystko oki , łożysko 3stopnia poczatki zwapnien ale to tez norma na tym etapie ciazy.Skurcze minimalne sie zapisaly .Po badaniu szyjka lekko skrocona , rozwarcie na palec.
Ale najlepsze bylo jak zaczal robic usg.Pisałam Wam ,ze cos inaczej mlodego dzis czuje . I jakos takie dziwne przeczucia chodza.
Teraz kurde news! Mlody sie cholera jasna obrócił i siedzi pośladkami na szyjce|!!!Mam szoka!!!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:W moim szpitalu nie ma porodow posladkowych . I nie ma tzw odwracania recznego rowniez. Wiem tyle ,ze jesli sie łajza nie odwroci ,nie unikne CC bo raczej nie zdecyduje sie na porod posladkowy .Za duze ryzyko tym bardziej ,ze bedzie mial kolo 3500 z tego co liczymy z ginem
moremi lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
macduska wrote:Higienistka nie czyta za zrozumieniem.
A propo higieny i zdrowia to zdrowiej nam Dziobaku, zdrowiej!
Urobiłaś się w werekend w górach?
Aktualnie pozdrawiam was z miski z rumiankiem, gdzie zalegam chwilowo.
Za zapalenir winie: chlopa, bo seks, stringi, zapocenie tylka wczoraj w gorach. Wlasnie w tej kolejnosci.macduska, moremi, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Uf, dobrze że nie kombinują. Może jeszcze się odwróci a jak nie to załatw sobie na po cc pielęgniarę do pomocy chociaż w pierwszej dobie.
Swoja droga slyszalam o tym ,ze dzieciaki z posladkowego polozenia fikaly koncem ciazy na glowkowe ale zeby odwrotnie?
-
Bozia3 wrote:Ja tam się trzymam swojej wersji.....Biedni Ci panowie - co muszą znosić fochy swoich kobiet w reakcji na własną rodzinę...
moremi, malgos741, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja tam się trzymam swojej wersji.....Biedni Ci panowie - co muszą znosić fochy swoich kobiet w reakcji na własną rodzinę...
kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kometa
Kapta może się odwróci ... tego się trzymajmyComeToMeBaby lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:na ul mi pielegniare. Bede miec chlopa w domu .Nie toleruje obcych raczej.A zawsze i mame moze mi malz przywiez.Z tym nie ma problemu. Tylko wizja cc mnie nie pociesza.
Swoja droga slyszalam o tym ,ze dzieciaki z posladkowego polozenia fikaly koncem ciazy na glowkowe ale zeby odwrotnie?Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:A jak chłop będzie w szpitalu warował i się zajmował to ok.
W szpitalu od kiedy ordynatorem jest wlasnie gosciu co do niego chodze nie ma mozl wynajmowania sobie za pieniadze pielegniarek/poloznych pracujacych na etacie w szpitalu czy oddziale.Moze i dobrze bo akurat powinny robic co do nich nalezy a nie im placicWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 21:31
ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość