35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ja tyz juz nie. W Pl mam prognozy 280 zet, w 2 wariancie 560. Po 19 latach zapitalania jako nauczyciel...
A w ogole mam zapalenie pecherza, niech to penis w bombke strzeli.
https://www.youtube.com/watch?v=nkjCFuvtH2sMega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laski ja po wizycie .
Mlody wazy 2900 wiec ladnie w normie,przeplywy wszystko oki , łożysko 3stopnia poczatki zwapnien ale to tez norma na tym etapie ciazy.Skurcze minimalne sie zapisaly .Po badaniu szyjka lekko skrocona , rozwarcie na palec.
Ale najlepsze bylo jak zaczal robic usg.Pisałam Wam ,ze cos inaczej mlodego dzis czuje . I jakos takie dziwne przeczucia chodza.
Teraz kurde news! Mlody sie cholera jasna obrócił i siedzi pośladkami na szyjce|!!!Mam szoka!!!
moremi, macduska, Mega, Dziobak, malgos741, anna maria, ComeToMeBaby, Magdala, peppapig, Aasiula, Heretyczka, dorbie, iwcia77, caffe, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Laski ja po wizycie .
Mlody wazy 2900 wiec ladnie w normie,przeplywy wszystko oki , łożysko 3stopnia poczatki zwapnien ale to tez norma na tym etapie ciazy.Skurcze minimalne sie zapisaly .Po badaniu szyjka lekko skrocona , rozwarcie na palec.
Ale najlepsze bylo jak zaczal robic usg.Pisałam Wam ,ze cos inaczej mlodego dzis czuje . I jakos takie dziwne przeczucia chodza.
Teraz kurde news! Mlody sie cholera jasna obrócił i siedzi pośladkami na szyjce|!!!Mam szoka!!!
O masz!!! I jest szansa, że się jeszcze obróci?
To dlatego dolegliwosci ustapiły?! -
Dziobak wrote:Morek i Kapta, dostanie sie wam od Bozi za brak milosci do tesciowej! Mi sie dostalo rok temu, ze pogonilam wiedzme, kiedy zwalila sie do nas nastepnego dnia po wyjsciu ze szpitala, kiedy ganialam po chacie w gaciach z siatki. Bo moglam sie ubrac i podjac tesciowa kawka. A ja chooj nie synowa ( Bozia, se wykasujesz)
Wiadomość wyedytowalam bez udziału palca Bozikapturnica, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:Morek i Kapta, dostanie sie wam od Bozi za brak milosci do tesciowej! Mi sie dostalo rok temu, ze pogonilam wiedzme, kiedy zwalila sie do nas nastepnego dnia po wyjsciu ze szpitala, kiedy ganialam po chacie w gaciach z siatki. Bo moglam sie ubrac i podjac tesciowa kawka. A ja chuj nie synowa ( Bozia, se wykasujesz)
moremi lubi tę wiadomość
-
Szanse p[ewnie jakies sa.,Ale na tym etapie minimalne!
W czwartek ide do welza ordynatorka moze sie jednak na cos przyda heh Bo pewnie tzra bedzie kroic
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 24 sierpnia 2015, 21:01
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Jakiej tesciowej??Tesciowa mam zajebista.Mialam na mysli siostrunie mojego chłopa
Higienistka nie czyta za zrozumieniem.
A propo higieny i zdrowia to zdrowiej nam Dziobaku, zdrowiej!
Urobiłaś się w werekend w górach?moremi, kapturnica, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:mnie tylko dziwi że polacy jeszcze nie wypieli sie na zus...że cos takiego istnieje i ma sie zajebiscie
w związku z tym czy polacy zasługuja na lepsze emerytury? wg mnie to jest takie- jakoś to będzie...a nie bedzie!kapturnica lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Szanse p[ewnie jakies sa.,Ale na tym etapie minimalne kurwa mac!
W czwartek ide do welza ordynatorka moze sie jednak na cos przyda heh Bo pewnie tzra bedzie kroic
To masz poród z bańki! A tak się bałaś!moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:To masz poród z bańki! A tak się bałaś!
I jeszcze termin będzie ustalonymacduska, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Kapta, o kurka. Moze jednak fiknie?? Na innym forum laska miała taki sam problem, podobno są jakieś ćwiczenia które pomagają (?) ale nie jestem w temacie i jej sie dziecko obróciło i szybko urodziła. Życzę tego samego
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Kapta, o kurka. Moze jednak fiknie?? Na innym forum laska miała taki sam problem, podobno są jakieś ćwiczenia które pomagają (?) ale nie jestem w temacie i jej sie dziecko obróciło i szybko urodziła. Życzę tego samego
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wacia co ty gadasz.Z jakiej banki ??Ja nie chce zadnego CC pogielo cie??Mialam raz w zyciu laparotomie i wiem jak to boli. A nie chce myslec co bedzie po cieciu.I pozniej.
Trochę żartem to pisałam. Spokojnie Kapta, spokojnie.kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moj od 2miesiecy siedzial grzecznie mozgiem w dol.I dzxis jak gin zaczal robic usg to pierwsze tekst ale mlody dal czadu siedzi na posladach zamiast na glowie stac!\
iwcia77 lubi tę wiadomość