35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Prwada jest taka ze jak dzieciak ma kolke ,to mozesz na rzesach stanac i za bardzo nie pomozesz .
anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
anna maria wrote:Moze jeszcze kurwa w pierwszej lawce
Ja przecież na zajęciach z porodów siedzę zawsze w drugim rzędzie. Żeby nie zachlapałoanna maria, kapturnica, Magdala, Heretyczka, kkisia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nkapturnica wrote:PaCZta rok szkolny sie zaczal to i ruch na forumie tyz
kapturnica, Heretyczka, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Mala, ja mam rozmiar S, więc w dużych bym wygladała jak w worku, na ramionach za duże
anna maria, kapturnica, dorbie lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Czyli Morek.
Tylko ona dziekankę niedługo bierze. To miejsce się zwolni.
Ciiii... mojemu mężowi coś wychodzi z tym remontemmacduska, anna maria, kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nie bo o jego istnieniu sie dowiedzialam pozno,ale mialm dobre kropelki i poduszke z kminkiem i olejek do masazu brzucha .Helcia tylko 2 razy miala duzy atak kolki (na szczescie )moremi wrote:ok, przyjęłam do wiadomości. A tak z ciekawoie ,bo ści - próbowałaś z wiaderkiem?
kapturnica, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:nie wierz jak to jest Forum na kompie w drugiej lape ksiazka od biologii ,i sie niby ucza ,owulacja,jajeczkowanie ,Sperma ,zaplodnienie .....
Dzisiaj były warsztaty pt. Niby nie chcę, bierz siłą
Miało to symbolizować trudy życia plemnika i jego walkę o wypełnienie misji życiowej wbrew nieprzychylności komórki jajowej. Jest nadzieja - wziął siłąanna maria, efcia lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Hehe kobietko drobnej budowy ja startowalam z rozmiaru 36 a zakonczylam na tym co napisalam nie zebym chciala Ci dogryzac czy cus tylko mnie b bardzo duzo przybylo przez te kilka miesięcy
Serio, koszulki to jeszcze w rozmiarze s są dobre - o ile się rozciągają. Problem taki, że całego brzucha nie obejmują. emki też jako tako. elki jeszcze mają luz.
Ale sukienki z happymum - xs
Jednak co ciążówka, to ciążówka i nie zamierzam kupować zwykłych w większym rozmiarze, żeby się dołować.Magdala, dorbie, kkisia, kkisia, kkisia, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!