35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ok, przyjęłam do wiadomości. A tak z ciekawości - próbowałaś z wiaderkiem?anna maria wrote:Prwada jest taka ze jak dzieciak ma kolke ,to mozesz na rzesach stanac i za bardzo nie pomozesz .
anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
W pierwszej to siedzom kujony co nie poczebujom zżynać.anna maria wrote:Moze jeszcze kurwa w pierwszej lawce
Ja przecież na zajęciach z porodów siedzę zawsze w drugim rzędzie. Żeby nie zachlapało
anna maria, kapturnica, Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:W pierwszej siedzi nasz klasowy lizus

Czyli Morek.
Tylko ona dziekankę niedługo bierze. To miejsce się zwolni.
kapturnica, anna maria, moremi, nick nieaktualny, efcia, Dorka.1979, nick nieaktualny, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nie wierz jak to jest Forum na kompie w drugiej lape ksiazka od biologii ,i sie niby ucza ,owulacja,jajeczkowanie ,Sperma ,zaplodnienie .....kapturnica wrote:PaCZta rok szkolny sie zaczal to i ruch na forumie tyz

kapturnica, nick nieaktualny, Dorka.1979, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe kobietko drobnej budowy ja startowalam z rozmiaru 36 a zakonczylam na tym co napisalam nie zebym chciala Ci dogryzac czy cus tylko mnie b bardzo duzo przybylo przez te kilka miesięcydorbie wrote:Mala, ja mam rozmiar S, więc w dużych bym wygladała jak w worku, na ramionach za duże
anna maria, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Tak coś niejasno świtało, że o mnie mowa.macduska wrote:Czyli Morek.

Tylko ona dziekankę niedługo bierze. To miejsce się zwolni.
Ciiii... mojemu mężowi coś wychodzi z tym remontem
nick nieaktualny, anna maria, kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, efcia, nick nieaktualny, Mega, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nie bo o jego istnieniu sie dowiedzialam pozno,ale mialm dobre kropelki i poduszke z kminkiem i olejek do masazu brzucha .Helcia tylko 2 razy miala duzy atak kolki (na szczescie )moremi wrote:ok, przyjęłam do wiadomości. A tak z ciekawoie ,bo ści - próbowałaś z wiaderkiem?
kapturnica, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
E tam. Ja wolę zajęcia praktyczne.anna maria wrote:nie wierz jak to jest Forum na kompie w drugiej lape ksiazka od biologii ,i sie niby ucza ,owulacja,jajeczkowanie ,Sperma ,zaplodnienie .....

Dzisiaj były warsztaty pt. Niby nie chcę, bierz siłą
Miało to symbolizować trudy życia plemnika i jego walkę o wypełnienie misji życiowej wbrew nieprzychylności komórki jajowej. Jest nadzieja - wziął siłą
anna maria, efcia lubią tę wiadomość
-
Bo nie kupowałaś ciuchów ciążowych.Mala79 wrote:Hehe kobietko drobnej budowy ja startowalam z rozmiaru 36 a zakonczylam na tym co napisalam nie zebym chciala Ci dogryzac czy cus tylko mnie b bardzo duzo przybylo przez te kilka miesięcy
Serio, koszulki to jeszcze w rozmiarze s są dobre - o ile się rozciągają. Problem taki, że całego brzucha nie obejmują. emki też jako tako. elki jeszcze mają luz.
Ale sukienki z happymum - xs
Jednak co ciążówka, to ciążówka i nie zamierzam kupować zwykłych w większym rozmiarze, żeby się dołować.
Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!